Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość martusia111

Dostalam od kolegi taka wiadomosc..................

Polecane posty

Gość martusia111

"jak odważyłem sie zrobić pierwszy krok pomyślałem warto spróbować powalczyć o Tą Piękną Kobietkę..................nie będę się lepiej rozpisywał przypuszczam że i tak to niema dla ciebie znaczenia, poprostu szaleję za Tobą i nic na to nie poradzę, nie chcę Ci rujować związku i nic z tych rzeczy, bo sam jestem w związku (chyba że zadecydowałabyś że chcesz byc ze mną to gotówbym był odejść dla Ciebie) a zresztą i tak masz mnie gdzieś.............................:(" Szczerze myslalam, ze jestesmy tylko kumplami, a tu teraz wyszlo szydlo z worka, nie wiem co o tym myslec, ani co ja mam odpisac. Nie chce z nim byc, chce sie tylko kumplowac, ale jak to przekazac w najdelikatniejszy sposob? jejku czemu nie moze byc juz przyjazni miedzy kobieta a mezczyzna eh..

Lepiej pobaw sie ze mna analnie w policjantow i zlodziei. ja chce byc zlapanym i ukaranym zlodziejem :) Palki w dupie milo widziane :)

chyba delikatnego sposobu nie ma, ale można by spróbować tak napisać jak sama chciałabyś usłyszeć :)

tak, po krotkim zastanowieniu mysle, ze ta kupa na moj ryj to lepszy pomysl, na palke w dupie przyjdzie czas jak sie lepiej poznamy.

Gość dziewczyno
jasne, myślałaś, że jesteście tylko kumplami? nie łudź się! dobrze wiedziałas, że mu się podobasz! ba! być może wiedziałaś, że szaleje za Tobą... ale nie odwzajemniałaś jego uczucia. Jednak nie starałaś się tego wyjaśnić, bo Tobie to odpowiadało, chciałaś być adorowana, chciałaś by było jak jest: TY księżniczka, uwielbiana. On Twój wielbiciel, nieszczęśliwie zakochany. Zrobiłaś to z premedytacją. A ze nikt się nie odezwał wprost teraz rżniesz głupa, że myślałaś, że jestescie kumplami. jesteś śmieszna!

Gość dziewczyno
nienawidzę takich lasek dlatego, że kiedyś byłam zakochana w facecie, który tracił swój czas właśnie na taką jak Ty a potem strasznie cierpiał i nie mógł sie pozbierać

Gość E*lusia
02.05] 20:02 to dobra anliza, bo tak jest

Gość E*lusia
jak odważyłem sie zrobić pierwszy krok pomyślałem warto spróbować powalczyć o Tą Piękną Kobietkę..................nie będę się lepiej rozpisywał przypuszczam że i tak to niema dla ciebie znaczenia, poprostu szaleję za Tobą i nic na to nie poradzę -- super, aby moj tak napisał;)

Gość martusia111
Wprost do jednej z powyzszych wypowiedzi, nie zamierzalam sie z nikim wiazac, gdyz jestem w zwiazku od dobrych 5 lat. Wiec bylam strasznie zaskoczona, tym co napisal. Przed momentem wszystko sobie wyjasnilismy. On bedzie taki, jak kiedys, czyli zajmie sie swoim zyciem, swoimi sprawami i jak kiedys bedziemy spotykac sie i rozmawiac o dupie marynie. Facett hehe dobre, tylko wiesz ja raczej nie przepadam za taka forma okazywania uczuc, jaka ty proponujesz. Obrzydlistwo://

Gość martusia111
A z tym przeleceniem to calkiem mozliwe.... przeciez tego chamstwa jest tyle na swiecie, ze anoz czlowiekowi trafi sie taki okaz, ktory o niczym innym nie mysli jak zaliczyc panienke:/

wypraszam sobie, ja nie przelatuje, bo mam za malego penisa

Gość martusia111
Acha co do wypowiedzi dziewczyny mam pewne watpliwosci, kumplka znam pare lat, nigdy nie mowilismy o swoich uczuciach, tylko ze kazdy z nas jest szczesliwy w swoich zwiazkach, a tu taka wiadomosc. Moze sie upil i mu sie jezyk rozwiazal, nic na to przeciez nie wskazywalo, chyba ze ja otumoniona jestem pisaniem pracy magisterskiej i referatow, ze nie zauwazylam;)

Gość martusia111
Hehe biedaku nic na to nie poradzisz, mozez jedynie pobawic sie sam soba:)

wolalbym jednak z kims lubie jak mi sie wklada ogorka w dupe

Gość martusia111
zawiode ciebie, ogorki to sie je a nie wklada w du*e. Mam cie nie uczyla? :>

Gość martusia111
w takim razie smacznego! ale ty masz nasran* w glowie