Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość allicja w krainie..jakiej

Kocham Hindusa a ojciec mnie za to zabije ..

Polecane posty

co robić ? ... ... ...

Gość ja nie śpię....
Dlaczego ma Cię zabić?:O

jest tradycjonalista... poza tym marynarzem, taki "wszechwiedzacy" ojciec ktory zwiedził cały świat, uważa ze kazdy ma swoje miejsce na ziemii...

Gość ja nie śpię....
To może wyjedź z ukochanym i pluń na to wszystko?:)

rzucic rodzine i wszystko dookola tak bez mozliwosci powrotu, bez słowa..trudno...zbliza sie termin mojego wyjazdu do Anglii do Niego a ja ojcu jeszcze nic nie powiedzialam, o tym ze planuje zostac bo kogos pokochałam..sytuacja bez wyjscia ;/ tak zle tak niedobrze ;/ juz widze jego rozczarowanie

co ja mam robicccccccccccc? :(((((((((((((((((((((((((((((((((((

racje? Ja go kocham, jest katolikiem, jesl chodzi o roznice kulturowe to oczywiscie istnieja ale to jest wlasciwie juz Brytyjczyk nie Hindus...jak mam to ojcu wytłumaczyc i go przekonac, mam 24 lata ...

zalezy od jakiej strony patrząc =)

Gość nie chce mi sie spac
wiesz pracuje z Hindusami i wcale sie ojcu nie zdziwie ze powie nie to jest tak zupelnie inna mentalnosc tego sie nie zmieni mimo ze sa w angli urodzeni

Gość jak jest marynarzem to
nie ma miejsca na ziemi :O

Gość kurdupel
alicja czy jestes moze z bydgoszczy?

Gość alicja w krainie jakiej
nie kurdupel

Gość aaaaaaaaagta
popiera ojca od kiedy mieszkam w anglii widze ze niekoniecznie tacy z nich brytyjczycy ... odradzam odradzam

Gość to zalezy od czlowieka
Hindusi sa przeciez rozni. A ojciec go zna? oprocz tego,ze Hindus czy mu jeszce cos nie pasuje?

Gość Ania---
Ojciec zdecydowanie ma rację. Pocierp sobie rok za utraconą miłością. To lepsze niż przepłakać życie i stracić dzieci. Hindusowi się marzy biała kobieta!!! :(

wszystko łatwo powiedziec, ale dzieki moze macie racje... nie wiem tylko jak sie tego uczucia pozbyć...my sie kochamy naprawde...nawet spac nie moge

DO: to zalezy od człowieka wiesz...ojcu sam punkt wyjscia czyli inna mentalność wystarczy... nie wiecej nie musi mu juz niepasowac aby byl przeciwny...rozczarowany ...

Gość Hanz Globke vel hanz globke
ja bym cie takze zabil .

Gość ojciec po czesci ma racje
bojac sie innej mentalnosci,ale uwazam,ze powinien go poznac, albo przynajmniej jak najwiecej o nim wiedzic ( jesli jest sie czym pochwalic). Hindusi to bardzo stara kultura, duzo starsza niz polska , facet moze pochodzic przeciez z bardzo ciekawej dobraj i na poziomie rodziny. No a najwazniejsze, co sam soba reperezentuje. Czysama go poznalas bardzo dobrze ? Zansz jego rodzine? Wiesz , jakie ma stosunki w domu? Jakie sa relacje ojciec- matka? To wazne.

Gość realista
ojciec twoj ma racje z tego wzledu ze jest starszy zna zycie, a jak jest marynarzem to tym bardziej. Indie sa tak olbrzymim krajem tak egzotycznym ze bez przyslowego pol litra nie zrozumiesz. Kurcze blade tyle milionow Polakow a tobie chce sie egzotyki. I co jak sie bedziesz czula jak przyjedziesz do Polski i skinhedzi wyzwa go od asfaltow, niestety tego nie mozesz wykluczyc choc to przykre.

zdaje sobie sprawe z tego wszystkiego ale uczucie milosci ma to do siebie, ze wszelkie racjonalne rozwazania "padaja"... jestem osoba wyksztalcona w zakresie nauk spolecznych, w zyciu nie sadzilam ze spotka mnie cos takiego, a jesli nawet to "latwo bedzie ze wzgledu na posiadana wiedze "sie odkochac" badz po prostu wybic to sobie z glowy zanim pojawi sie w umysle "a może... ? " ...

Gość dostaniesz jeszcze nauczkę

niepotrzebne mi sa tu grozby ... tymczasem nic konkretnego jeszcze nie zrobilam...

Gość fffffffffffffffffffffff
pracowlam z hindusami Jedni wyksztalceni drudzy mniej ale kiedy wybuchla dyskusja czy przywieziesz swoja dziewczyne do uk powiedzial NIE ona ma siedziec w domu i czekac na mnie A drugi przypadek Czy twoja przyszla zona cie kocha ? - Nie nie kocha wiec sie spytalam jaki to ma sens , odpowiedz byla taka ONA ma cale zycie na to zeby mnie pokochac. Mentalnosc tych ludzi odbiega od naszej , chcesz siedziec w domu , chcesz by maz dyktowal ci co masz robic czego nie , z kim sie spotykasz pomysl 1000 razy bo potem bedziesz plakac

Gość znam malzenstwo hinduskie
ona rzadzi, a on kompletnie pod pantoflem. Oboje wysztalceni, ale to ona decyduje o wszystkim. Zawsze mnie buntowala,ze moj maz za mało o mnie dba. Na moje oko jest potwornie rozpuszczona,kaze sobie kupowac zloto na wszytkie okazje, prowadzac do restauracji, w domu wszytko robia sluzaca (biala zresztą) Wiec róznie to bywa.

no to wczoraj zdecydowałam ze powiem mu "nic z tego" i tak zrobilam... nici z planu... chcialam z nim jeszcze porozmawiac na yahoo by wszystjo wyjasnic < sadzilam am ze przynajmniej to mu sie nalezy>, ale wyskoczył mi z dzieckiem przed kamerą- niemowlakiem, slicznym bobasem .. ze prawie mi serce pekło.. zadnych komentarzy ze dalam sie nabrac prosze... po prostu rozczuliłam sie znow maxymalnie i wszystko od nowa..sytuacja bez wyjscia... rozczarowac ojca i ostroznie sprobować rozkwiecic ta milosc czy dalej cierpiec i byc "dobra coreczka"? ; ////////////////