Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość poprawna partnerka

macie orgazmy pochwowe?

Polecane posty

Gość alicja_wawa
ja chyba nigdy zadnego nie miałam :(

Gość do harcerki
nadajesz tempo bo Ty sie poruszasz nie facet ! on tylko lezy ty nadajesz tempo od ciebie zalezy jak szybko sie poruszasz, jak wysoko czy nisko !!

jak jestem u góry robie to wolniej, dochodzi do pulsowania a jak juz mam ścisk ,dreszcz --i padam na ryj jak mam to opisać wiem ze drażnię łechtaczkę tzn. ocieram ja o penisa--ale to nie jest orgazm łechtaczkowy przy pochwowym jak juz mam/dochodzę robie prawie 90kont:D-nie jestem pochylona do partnera

Gość stewardesa 25
ja mam tylko łechtaczkowe :) i sa fajne ale zeby dac satysfakcje facetowi ze ma fajnego penisa i wogole to udaje pochwowe :) zaden sie jeszcze nie skapnal i mysla ze sa wielkimi macho :D

Gość alicja_wawa
ale jak udajech kryczysz? jak to w ogole jest miec orgazm co sie wtedy robi? sory za pytania :/

,,do harcerki \'\' dzięki za wyjaśnienie:) matko to ja takim nie zrozumiałym językiem piszę:D

Gość ta od do harcerki
ja tam zrozumialam ciekawska. :D

Gość stewardesa 25
no wiesz jak udaje orgazm to jecze tak mocniej a czasem nawet i krzycze wtedy wogole oni mysla ze mialam nie wiem jaki orgazm hahahah a potmr kaze im lizac cipeczke zeby miec moj prawdziwy :) i oni sa zadowoleni i ja :)

Gość stewardesa 25
faceci wogole sa płytcy. moje kolezanki wszystkie udaja orgazmy ( niczym rasowe aktorki ) a kiedys uslyszalam rozmowe ich facetow i sie chwalili jacy to oni cudowni kochankowie bo daja swoim kobietom takie orgazmy niczym wulkan .. oj naiwni ci wszyscy faceci :)

Gość alicja_wawa
hmm.. to nie wiem czy ja w ogole miałam kiedys orgazm a jak mi robi minetke to az mnie czasem boli :/ nie wiem co jest grane

Gość harcerka
a mój ostatnio szukał punkty G. znalazł opis o nim w necie i szukał w pochwie pod łechtaczka..... ale bez większego skutku.

Gość mimala
Witam was ja orgazm mam za każdym razem i to pochwowy a najlepiej jest jak mój facet delikatnie i powoli paluszkami masuje pkt g to mam takie skurcze ze mój mowi że paluszki mu połamie

Gość każda z nas ma ten magiczny
punkt ale nie każda go odnajuduję i wykorzystuje :( Mam podobnie jak ciekawska z tymi orgazmami pochwowymi a przy minecie rzadko kiedy dostaję orgazm

Gość co wy mówicie
doświadczony facet pozna, że miałaś lub nie orgazm pochwowy:) tak jak napisała mimala...mięśnie pochwy otaczaja penisa i kiedy masz orgazm to i skurcze tych mięśni, facet to czuje penisem:) oszukać się krzykami i ochami da tylko tych co nie wiedzą jak to ma być;) ja też oszukiwałam takich:P proponuję wam ćwiczenie, w czasie masturbacji włożyć palec/ce do pochwy, w czasie orgazmu poczujecie o co biega Na orgazm pochwowy trzeba sobie zapracować i nie mu tu nic do rzeczy rozmiar członka, ani głębokość pochwy:D my drogie panie też musimy poruszać tyłkami i pościskac mięśniami ...i samo przychodzi.. tylko troche wysiłku:D łechtaczkowy jest o niebo lepszyyy, dłuższyyyy i w ogóle bez porównania;)

jedną z wielu jestem widzę. łachtaczkowy tak zawsze mam ale ten pochwowy to ciężka sprawa ale się czasem udaje,szczególnie jak mamy dużo czasu. a gdy nie mam go to udaje oczywiście i wyszkoliłam myszke i zaciskam nią wacka tak jakbym miała super extra skurcze.

Gość mimala
Cześć dziewczyny nie moge uwierzyc że nie przeżywacie to co ja należe do innego gatunku?? albo mam cholerne szczęscie. Ja przezywam i to bardzo mocne aż mnie calą czesie( czasami to nawet od skurczow boli mnie macica)wystarcza mi czasami trzy i mam dość,za chwile pewnie mnie wszyscy ochrzania że sie chwale ale tak mam i nic nie robie leże albo wychodze na niego i po sprawie(nie mysle nie skupiam sie nad tym żeby przyszedł orgazm poprostu zapominam o wszystkim).Po wiekszym zastanowieniu( tak mysle )moze wy po prostu za bardzo chcecie go przeżyc i myslicie i szukacie gdzieś głeboko spróbujcie go nie szukac zapomniejcie o wszystkim myslcie tylko o tym jak wam przyjemnie może wtedy sam przyjdzie Pozdrawiam

Gość Herubina
łechtaczkowy wystarcza owszem i jest super, ale ja chciałabym w koncu dostać orgazm w pozycjii "od tyłu"

Gość pozdro600.....
czyli masz:classic_cool: gratulujemy:classic_cool:🖐️

Gość gośćanna
Ja mam lechtaczkowy tylko jesli zrobie go sobie sama natomiast pochwowy zawsze kilka razy od tylu najintensywniej no i kiedy maz wlozy mi palec do pochwy wtedy doslownie krzycze ale u mnie sytuacja zmienila sie po urodzeniu dziecka wczesniej tez nie mialam orgazmow,moj maz ma duzego zwykle prezerwatywy sa za male zawsze uzywamy xxl ,wiec moze i rozmiar gra role ,i naprawde pochwowy to nie jest lechtaczkowy

Gość gość
Masz problem z masturbacją ?. Twój drągal już nie domaga ?, wejdź na http://E-MASTURBACJA.PL tylko dla osób powyżej 25 roku życia. Serdecznie polecam mi ta strona pomogła bardzo