Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prosiaczek18

bole w podbrzuszu

Polecane posty

Gość prosiaczek18

od ok 2 tyg mam takie krotkie bole w podbrzuszu trwaja ok 3-10 min, boli tak jak tuz przed okresem ;/ z tym ze okres mi sie spoznia jakies 3 tyg ;/ kolezanaka mowila mi ze moge miec cyste lu mozeliwe ze w ciazy jestem prosze pomożcie mi! co to moze byc??

czesc jesli ci sie spozna okres to mozesz miec cyste mi tez sie spozna nie mam 6 miesiecy ale ma chyba pco, najlepiej idz do lekarza a jesli chcesz wykluczyc ciaze to zrob test a potem idz nie lekcewaz tego to powazne sprawy. bedzie dobrze pozdrawiam

Gość prosiaczek18
dzieki :* jutro kupie testy i pewie pojutrze pojde do gina. troche sie boje bo to bedzie moja pierwsza wizyta..

Gość jarokumambotakmam
prosiaczku ja mam to samo... dlateo powiedz mi co powiedzał test jak juz zrobisz

Gość Prosiaczek18
testu nie kupilam bo okres wlasnie dzis przedpołudniem przyszedł.. ale.... no walsnie jest male ale... jest bardzo obfity pelen sluzu i cholernie wszytsko boli okropne skurcze mam... ;/ poprostu koszmar!! i dzis gdy bralam kompiel zlapal mnie ogromny skurcz i "urodzilam" jakies wielkie pelne krwi "coś" To COS bylo takie jakies miąsiste,sluzowate, nie mam pojecia co to moglo byc!!! :( pomózcie prosze... juz naprawe nie dosc ze cos dzieje sie z moim organizmem to jeszce mi psychika siada;/ do gina chyba bede mogla dopiero pojsc jak mi sie skonczy ten koszmar :(

Na Twoim miejscu, Prosiaczku, pojechaabym do szpitaa, jeśli obfitość nie zmniejszy się w nocy.To moffgło być poronienie. ALE nie musiało. Po prostu uczulam na możliwość krwotoku. Obserwuj się.

Gość Prosiaczek18
bole teraz ustały ale krwawienie dalej sie utrzymuje... a jesli to bylo poronienie to co moze mi grozic?? to krwaiwnie moze dlugo trawc?

Może grozić komplikacjami. Należy sprawdzić, czy macica jest oczyszczona.krawienie może trwać nawet ok 2 tygodni.

Gość Prosiaczek18
dziekuje:* napewno juto pojde do lekarza