Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Caleb

Siostra - najgorsze co może być!

Polecane posty

Gość upupupupupupu
hahah siostra podkrada CI kosmetyki???niby co?pianke do golenia??:D:D:D o ile wogóle 5 letni chłopak sie goli :P:P

Gość upupupupupupu
* 15 letni miało być :P

Gość taki ktoś
widze ,że nie mieliście problemów i nie umiecie docenić faktu posiadania rodzeństwa .

Caleb- a to wybacz mi tę wpadkę. A możesz zdradzić jakie kosmetyki podkrada Ci siostra? Bo jakoś nie mogę sobie wyobrazić kobiety pachnącej męską wodą toaletową, albo smarującą twarz płynem po goleniu.

do golenia rzeczy nie mam ale żele do twarzym zwykły żel, szampo do włosów itp a co chłopak nie może miec kosmetyków? antyperspirant tez jakos byl pelny i ubyło

Gość co by tu można
Sam pomyśl co możesz zrobić żeby Ci nie mogła wziąść Twoich rzeczy. Nie możesz np. pokoju zamknąć na klucz? Chowaj gdzieś i zamykaj, może do biurka. Kasę noś przy sobie albo konto załóż, ktoś Ci już tak radził. Jak się za bardzo tapetuje weź jej fluid wymieszaj z balsamem brązującym. Zemsta będzie słodka jak polata sobie po dworze z plamami na pysku :) młodszy jesteś a rozsądniejszy, nie daj się cholerze.

łał zrobie jej tak :) dzieki a znacie jeszcze jakies pomysly takie jak zaproponowała \"co by tu mozna\" :) ??

Mam już tego dość! Znowu mi ukradła! ZŁODZIEJKA JEDNA! A mama jej nic nie robi! Jak ona cos dostanie od kogos i dają to w moje ręce to ona tego nie dostanie! Kurde i co ja mam robić!!POMÓŻCIE MI!