Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załamana w szoku

Jestem załamana! Potraktował mnie jak śmiecia!

Polecane posty

Gość dcadc
załamana w szoku, tabletek antykoncepcyjnych też nie bierzesz bo on się nie dokłada?

Gość załamana w szoku
poczytaj wyzej to dwoeisz sie czemu nie biore, jak jzu wyzej pisalam najlepiej jest kogos zgnoic i zdeptac ....

Gość załamana rozumiem
sory glupi komp wyslal mi to pare razy. Zalamana z facetami tak bywa,ze czasem nie wiedza co poczac, jak pomoc, wiec sprobuj dac mu szanse. im trzeba wszystko prosto wylozyc, kawe na lawe,bo inaczej nie wiedza o co chodzi. Moj maz tez ma 30 lat a czasem proste rzeczy trzeba mu powiedziec, ze kasa na to potrzebna czy na tamto. Oni sa troszeczke inni niz my:)

Gość załamana w szoku
Andrzej on juz nie ejst moim facetem... cale szczescie

Gość załamana w szoku
Andrzej nie zmienie:) pod tym wzgledem ejstem nieugieta mam swoje lata jzu i patrze na pewne sprawy inaczej :)

jakby ja kochał zablkował by alke i nie ospisywał by jej nie latała dla niej po bilty i jadł jej obiady//

Gość załamana w szoku
Tamit Ty cos od rzeczy piszesz :/ trzezwa jestes???

Gość no cóż...
odwiózł do domu i zostawił Cię. Nawet poradził co zrobić uważając, że to już Twój problem. Jak się czujesz....wyobrażam sobie... czas na wyciągnięcie wniosku. Czy on Cię kocha?

Gość załamana w szoku
Nie i ja jego juz tez nie... chcial sie zabawic jasne a wnioski jzu wycignelam, szkoda tylko ze byl taki obludny i sciemnial na kazdym kroku mogl od razu oznajmic ze zalezy mu na ziazku bez zobowiazan. ojj teraz to bede uwazac na ludzi i to bardzo......

Gość no cóż...
Pouczać 30 -to letniego faceta? jak ma się zachować? On nie dorósł i nie wie co to odpowiedzialność. Dać mu szansę? na co? wychowywać chłopaczynę? bo on tak sam z siebie nie czuje odpowiedzialności? A niech się sam buja. Od życia dostanie w D to być może załapie.

Gość załamana w szoku
nawiasem moiac to on juz ma jedno dzieckoz poprxzedniego zwiazku ale nie za czesto o nim wspominal ... kijmu w oko dla mnie to ten facet jest juz martwy, nie istnieje.....

Gość no cóż...
załamana w szoku----> tak na przyszłość Patrz co robi a nie na to co mówi. Pozdrawiam. Co tam machnij na to. Ot chłopaczyna i tyle. Aale jesteś mądrzejsza o to doświadczenie.

Gość załamana w szoku
wiem dostalam w dupe i " w pysk" i spadly "rozowe" okulary.... naprawde to az sie sie sama sobie dziwie , brakowalo mi czulosci i milosci i idealizowalam go a sex z nim nie byl zly ale wole slabszego w lozku ale za to czulego i troskliwego niz butnego ogiera :/

Gość załamana w szoku
Andrzej dziekuje... podbudowuje mnie to...

Gość ....m
A nie wiedziałaś z kim idziesz do łóżka? Miał dziecko, to wiedziałaś, że jakoś niechętnie o nim mówi, też wiedziałaś, ale ci nie przeszkadzało? I o co właściwie ci chodzi? Pękło, to pękło, nie jego wina. Ty sama traktujesz się jak przedmiot. Powinien ci oddać pieniądze, bo seks był tylko dla niego? Ciebie w tym łóżku nie było?? Parę razy cię przeleciał, ot tyle. Tak cię potraktował, jak się dałaś potraktować. Darujcie sobie komentarze o moje frustracji, jestem ginekologiem, kobietą, nie ma dnia, żebym nie oglądała skutków glupoty...Rozmaitej. Dziewczyny, brak wam klasy, sypiacie z ledwo znanym facetem, potem tragedia, bo on się nie rozmiłował na śmierć i życie...A gumka pękła, albo tabletki się zapomniało łyknąć. Myśl, żeby poczekać z tym sypianiem trochę zakwita tylko w mądrych główkach dziewczyn z klasą. Te ostatnie wychodzą za mąż za facetów, którzy je kochają i szanują. Te \"strzykawki\", jednorazówki (nawet jeśli to trwa parę miesięcy) - płaczą.

Gość załamana w szoku
Andrzej naprawde milo to slyszec wsro tych wszystkich obelg , wyzwisk i pozornej oceny... Musisz byc bardzo wartosciowym facetem ktory patrzy na to obiektywnie a nie jak wiekszosc masy typu : dalas dupy to terax cierp :( ale tak to pisza tylko frustraci ktorzy byc moze sami niczego nie doswidczyli i opieraja sie an sterotypach.. bo przeciez kazdy ma prawo do bledu , co nie zonacza ze od razu trzeba kogos stlamsic

Gość ....m
Żal mi cię, Załamana. Ale jeszcze nie raz będziesz w szoku. I załamana. Brak ci mądrości.

Gość anka 4455
Jak ktokolwiek moze twierdzic ze ten koles zachowal sie normalnie bo"przeprosil" ?! no blagam Was....przeciez to jakis totalny dupek!!! kazdy normalny facet nawet nawet jezeli bylaby to przygoda na jedna noc wykazalby wiecej zainteresowania. Nie mowie ze ma sie narzucac bo niektore kobiety wola takie rzeczy zalatwiac same szczegolnie jezeli nie sa para, ale zainteresowanie i pomoc lub zaoferowanie pomocy to normalna kolej rzeczy.

Gość załamana w szoku
.. m z ciebie taki ginekolog jak ze mnie matka teresa.. a jelsi juz to musisz byc bardzo zgorzknila piszac te slowa :) jesli facet ma dziecko z poprxzedniego zwiazku to znaczy ze juz nie mzoe sie spotykac zkims innym??? nie kazdy am an czole wypisane "jestem draniem" wiec sie zastanow glupia sfrustrowana cipo co ty wypisujesz..... ehh szkoda slow na takie pospolstwo.... taki narod.. a jak ci to przeszkadza to zmow za mnie kilka zdrowasek i i posluchaj radia ma ryja

Gość kazdy ma prawo do miłosci...
ja bede bronic załozycielke tego topiku. Sama bylam w zwiazku, zostawilam go bo widzialam jak bardzo zalezało mu na moim ciele, nie chcialam sie nim kochac bo nie chcilam tego, nie czulam do niego pociagu seksualnego, zalezalo mu na moim ciel wiec go zostawilam...dlugo bylam slepa wiec w pewnym sensie znam Twoj bol... nie martw sie! zaslugujesz na lepszego...! to ze takie jak my zranione znajda tego ktory bedzie nas docenial i kochal. POZDROWIENIA :) JESTESCIE WSPANIAłE:*

Gość ....m
:)))) A może właśnie doświadczyli, dziewczyno? Stereotypy? Jak coś wygląda jak krzesło i da się na tym usiąść, to jest to zapewne krzesło. I, oczywiście, frustraci :))) A ty jesteś teraz - co? Skowronek? Zero frustracji? Masz prawo do błędu, nawet do stu błędów, masz prawo mieć rozumek jak Puchatek, ale pamiętaj: jak się z kimś dzielisz swoim błędem, to musisz brać pod uwagę różne opinie, bo ludzie mają do nich prawo, tak samo jak ty do błędu. Albo się nie przyznawaj, po prostu.

Popełniłaś błąd,to fakt,facet wykorzytał Cię,powiedzmy to sobie szczerze,współżył z Tobą jakiś czas. Ty napewno byłaś zakochana,przezywałaś zauroczenie jego osobą,napewno wydawął się miły,troskliwy kochający. Ten nie popełnia błędów kto nic nie robi,ważne tylko aby wyciagać wnioski. pozdrawiam Cię zszokowana

Gość anka 4455
i dobrze ze olewasz zwrot kasy, spojrz na to z perspektywy czasu o takiej malej kwocie zapomnisz a o tym że zwracalas sie o zwrot 70 zl do takiego dupka nie zapomnisz :) nie zalamuj sie ....kazdemy moze trafic na "pseudo mezczyzne" :)