Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załamana w szoku

Jestem załamana! Potraktował mnie jak śmiecia!

Polecane posty

jaka szmata:) uprawiam seks z moim meżczyzną, kochamy się i szanujemy nawzajem. Nigdy nie byłoby takiej sytuacji jak u nieszczesnej autorki

Gość i dobrze cie potraktowal
ty tania szmata i zdziro

Gość Take Me Tonight
Japonka- dlaczego mnie obrażasz>? Czy sprawia Ci to przyjemność? Czy myślisz że pisząc rózne teksty o innych ludziach...złe słowa..poniżające i ośmieszające staniesz sie kims wielkim? Naprawdę zniżasz sie do takiego poziomu ,że trace już słowa na opisanie Twojego zachowania.Nie wiesz ile w zyciu przeszłam,ile wycierpiałam,ile razy chcialam się zabić...Nic nie wiesz... i tak spotkałam "zbawiciela" tak go własnie nzawałam...pomógł mi i za to mu dziękuję z całego mego serca........

wybacz, ale ...... jest cos takiego jak odpowiedzialnosc. Mówic zbawiciel na człowieka... ach, zresztą twoja sprawa

Gość Alannnn
ehehehehe Japonko ciekawe po ilu dniach sie z nim przespalas i ciekawe tez ile masz lat bo znam zycie i cos czuje ze jeszcze ktos cie tak zeszmaci ze sie sama ze soba nie pozbierasz. Ja z takim wulgarnym lachonem jak ty nie wytrzymalbym nawet godzinki i watpie czy bym cie ruszyl- wiec twoj facet to albo skonczony nieudacznik albo typowy frajer

Gość lalallalalalala
Ja poszłam do łóżka po niecałym miesiącu. Poznaliśmy się 11.08.89. W górach. Byliśmy dorośli, obydowje już po studiach, on starszy o 5 lat. 15.09.89 noisłam już jego nazwisko :)) A ile bylo krzyku! Ja to ja, 24 lat, dopiero zaczynałam pracę. ale on - 30 lat, pretiżowy zawód, już mial pewną pozycję - nie był typem człowieka, który robi coś nagle i bez namysłu. Znajomi patrzyli z niedowierzaniem. Żadnej ciązy nie było, syn urodził się w 92 roku. Siebie też nie podejrzewałabym o takie tempo. Jesteśmy fajnym małżeństwem, jeszcze nam się coś chce, właśnie uczymy się samby...hehe.

Czy Wy potraficie prowadzić kulturalną dyskusję,zawsze myślałęm że kobiety są trochę lepiej wychowane od mężczyzn,każdą inna opinię uważacie za atak na swoją osobę,wyluzujcie.

Gość Take Me Tonight
Japonko ...nie znasz zycia....Mam nadzieje ze kiedyś jeszcze dojrzejesz do dorosłego i odpowiedzialnego zycia.........przykro mi że taka jesteś....naprawdę

alaaan g.. wiesz o moim mężczyźnie i o moim zyciu. Jakos mój facet nie narzeka, przeciwnie;) Jestem wulgarna? a qrde czemu mam byc delikatna? jak czytam ze laska rozpacza ze jej kolo nie chce oddac 36 zeta za piguły PO. Beczka:) Porazka kobiecości. Ale.. nie kazda kobieta ma klasę i nawet dobrze.

do take me tonight. - nie uzywaj tego słowa w odniesieniu do twego nowego faceta, bo on sam zacznie sie czuc jak twój zbawiciel a wtedy... w kazdej kłotni ci powie, wypomni, ze wziął cie z cudzym dzieckiem , wyciągnał z dna... lepiej uważaj na słowa

Gość Take Me Tonight
Japonka daj juz spokój nam tu wszystkim,jeżeli topik Cie nie dotyczy to może lepiej poszukaj jakiś nowy? Który odnosi sie do Twojej rzeczywistosci i Twojego życia. Nie jesteś matką,nie wiesz co to znaczy utrzymywac dom ,a zarazem pracować....Na szczęscie nie narzekam bo mam kochanego męża i ślicznego syneczka:)

Gość kawał baby
no tak...znow obrzucacie kogos blotem..jak to na kafe:o🖐️

Gość yksymena
Autorko, jaka ty jesteś żałosna, jaka...tania! Dariusz dobrze napisał - rozmazana szminka i wykrzywione obcasy. Ta twoja tragedia - 7 dych na tablety, stancja, jakie to żałosne, biedne i ...częste. Smutne. Seks jest dla dorosłych ludzi.

Gość Take Me Tonight
Japonka jestem z nim dokładnie 2,5 roku, i wiesz że jeszcze nawet nigdy sie nie pokłóciliśmy?Może nie uwierzysz ,ale jest kochaną osobą,za którą oddałabym własne zycie.....Poznasz zycie w pełni to zobaczysz jak jest...Pamiętaj te słowa "życie to nie Bajka" moze Ci sie przydadzą:)

🖐️ wiem co to znaczy pracowac, utrzymac dom. Nie jestem dzieckiem szczescia co pieniążki z nieba spadają. Całe szczescie mój los nie zalezy od nikogo i nie musiałam szukac zbawiciela. ps. nie ma par co sie nie kłócą chyba ze jedna z nich jest całkowicie podporządkowane drugiemu. chyba wiem dlaczego jest tak u was. narka 🖐️

Gość Take Me Tonight
3maj sie ciepło.I zycze powodzenia w zyciu. pa 🌼

Gość Alannnn
wg Japonki i tego typu zgorzkniałych babsztyli, kazda wykorzystana kobieta, porzucona czy to w ciąży czy nie jest sama sobie winna... nic dodac nic ując... Pewnie kie4dys jakas kobieta odbila ci faceta i stad u ciebie takie frustracje :) Kto jak kto ale ty klasy na pewno nie posiadasz, kojarzysz mi sie takimi zasciankowymi kurewkami typu "bulka przez bibulke a ch** do łapy" I czytac widac tez nie umiesz skoro dziewczyna napisala ze jednak facet sie odezwal i chce jej oddac kasę :) tu chodzi o zasady a ty non stop pustaku piszesz o tych zalosnych 60zl :)

alaaan... oszczędź wstydu i przeczytaj jeszcze raz topic to moze zroumiesz o co chodzi........ PS> żaden facet mnie nie wykorzystal, skąd te mysli ;)

Gość to jeszcze cie wykorzysta
japonka to glupia zdzira na kazdym temacie tak kogos opluwa, pewnie nie ma jej kto posuwac a wmowila sobie ze ma faceta hahahaha chyba gumowego ahahahaha Ja przeczytalam ten topik i tez uwazam ze laska powinna da sobie spokoj z takim gnojkiem nieodpowiedzialnym, i dobrze zrobilas ze nie wzielas tej kasy, koles jest pozbawiony zasad, ale coz zdarza sie, kazda moze trafic na takiego typka. Teraz sie odezal bo pewnie mu sie glupio zrobilo ze tak postapil i b. dobrze robisz nie chcąc go widziec, on moze pomyslec ze jestes uzalezniona od niego albo chce wybadac czy faktycznie zazylas te tablety. Faceci bywają rozni i nigdy sie nie ma 100% pewnosci na kogo sie trafi i tu nie am nic do rzeczy kto , kiedy poszedl z kim do lozka. Moja znajoma przespala sie na pierwszej randce a dzis jest szcesliwa mezatka, wiec na to nie ma regul. pozdrawiam i zycze powodzenia, na pewno spotkasz jeszcze kogos wartosciowego

nie chce mi sie nikomu udowadniać, czy mam faceta czy nie. Mam mężczyzne z krwi i kości, takiego ze pociekłoby wam po nogach na jego widok, ale to nie o tym temat, ide sobie, bo obskoczyłyscie mnie jak stado hipopotamic 🖐️

Gość jenyy pojdziesz sobie wkoncu
stąd kobieto??myslalam ze nie ma tutaj juz tego japonka jak przydupas. kur-wa mać.

Gość Lordi
japonka a zajebal ci ktos kiedyś z japonca??? hahahah ta sucz nie ma zadnego faceta a jesli juz to jakis niedorobiony prawiczek i ciota bo zaden facet nie dalby takiej szmacie nawet potrzymac

Gość hmmmmm prawde mowiac
nie odczuwam zbyt duzej sympatii do Japonki, wynika to z innych jej postow, z ktorymi wczesniej zapoznalam sie na kafe, ale w tym temacie musze akurat przyznac jej 100% racji, autorka tematu jest prymitywna, nie umie czytac ze zrozumieniem, tak samo jej klakierzy, o klasie autorki nawet nie ma co mowic, bo nie istnieje, prawde mowiac ta spolka autorka+klakiers przypomina mi swoja mentalnoscia klimaty pisu i przystawek:) to takie wlasne skojarzenie:)

Gość psy sa wsrod nas
hmmm prawde mowiąc widac ze jestes pieskiem japoneczki... moge pogwizdać i przyjedziesz do mnie?? no chodz chodz psiuuunia!!!

Gość autorka tematu
To ze mnie ponioslo we wczesniejszych postach ze slownictwem( mialam do tego prawo gdyz bylam bardzo zdenerwowana) to nie oznacza ze jestem szmatą, suka i dziwką która wskakuje do lozka przypadkowym facetom. Po drugie to wiekszosc z was nie umie czytac ze zrozumieniem , bo mi nie chodzilo o kasę tylko o samo podejscie faceta ktorego wydawalo mi sie ze poznalam wystarczając i który gdyby nie to feralne zdarzenie wydawal sie byc wspanialym, troskliwym, czulym mężczyzną. Gdyby mi zalezalo na jego pieniazkach tobym sie dzis skusila na spotkanie z nim i wziela kasę. Wy jednak nie rozumiecie chyba ze tu chodzi o cos innego....Kazdy ma prawo do bledow, pewnie niejedna z WAs ie na kims zawiodla ale to nie oznacza zeby od razu kogos rownac z ziemią , bo tak robią tylko ludzie ktorzy sami maja wielkie problemy ze sobą.... Japonka na twoj temat to szkoda cokolwiek pisać, jestes raczej dobrym obiektem dla psychoterapeuty

Gość anarchiaaaaaaaaaa
Ciesz sie ze teraz po 4-ch miesiącach wyszlo jaki z niego dojrzaly facet, bo im pozniej tym gorzej. Na pocieszenie ci powiem ze nie ty pierwsza i nie ostatnia. Zastanawia mnie inna rzecz: dlaczego wiekszosc tak naskoczyla na autorkę? dlatego ze przespala sie z kims kto ja zauroczyl czy dlatego ze wymgala od niego odpowiedzialnosci i zainteresowania w ekstremalnej sytuacji???? Przeciez taka sprawa moze zdarzyc sie kazdej z nas. Przykre to jak sie czyta taka zlosliwa , chamską nagonkę........ Kto jest bez winy niech rzuci kamieniem.

Gość do japonka
Z Toba to chyba nie jest wszystko w porzadku? Zastanów się troche nad sobą? Bo to dziwne, że taką przyjemność sprawia Ci obrażanie innych na anonimowym forum? Może tak staniesz oko w oko z kimś na żywo zamiast tu przelewać swoje frustracje? A już szczytem wszystkiego było wypominanie autorce, że jej trudno zapłacic za pokój-to naprawdę dla Ciebie powód do obrażania kogoś-naprawdę Ci wspołczuję. Ale jest takie powiedzenie-parafrazuję: nie ma co tłumaczyć głupiemu, że jest głupi, bo właśnie na tym jego głupota polega, że tego nie rozumie.

Gość pada deszcz
bo seks jest dla dojrzalych ludzi a nie dla takich dzieci jak autorka watku i jej byly chlopak.