Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mikay

dwóch meżczyzn i jedna kobieta - recepta na wspaniały sex

Polecane posty

Gość mikay

Witam wszystkich Chciałam usłyszeć czy któraś z was miała już doświadczenia w tzw. trójkącie. Mąż mnie namawia byśmy spróbowali umówić się innym mężczyzną. Szczerze mówiąc intryguje mnie taka propozycja. Jestem ciekawa jak takie kontakty wpłyneły na Wasze związki, na Wasz sex i wzajemne relacje???

Gość mikay
chciałabym spróbować czegoś nowego ale boję się że coś sie zmieni w naszych relacjach a niedaj boże będzie mi z tym nowym lepiej ;-)

Gość emphasis
Twój mężczyzna zapewne nie zdaje sobie sprawy z tego co robi;-) Teraz jest chętny ale kiedy zobaczy Cię kochającą się z tym drugim zrobi się zazdrosny, bo przecież żaden facet nie lubi się dzielić ;-)

Gość emphasis
Ale jeśli chodzi o sam trójkąt to może być ciekawa sprawa ;-D powodzenia życzę;*

Gość podejrzane
facet chyba ma kłopoty i nie daje rady sprostać Twoim oczekiwaniom ! nie zdaje sobie sprawy z tego ,że jest to krótka droga do rozkładu związku, a może ten nowy będzie dużo ciekawszy od tego zużytego i przechodzonego i nie ambitnego

Gość mikay
nie, to nie tak, gdyby mi było z nim źle to nie miałabym wogóle problemu by znaleść sobie kochanka, zależy mi tylko na dobrej zabawie, dlatego pytałam czy któraś z was miała takie doświadczenia, jak to rozegrać itd.?

Gość tramtamtam
a może Twój men ma pedalskie zapędy?:O

Gość jak dla mnie dziwne
facet może domagać się drugiej kobiety a nie faceta.Oczywiscie dla kobiety w tym ukladzie to lepiej.Ja tylko w myslach wyobrazam sobie jakby to bylo ale w zyciu nie chce próbowac. Nie popieram takich doswiadczen.Moze to sie zle skonczyc ,chociaz przyjemnie tez bedzie :)

Gość w TV w nocy
był reportaż o takich parach, małżeństwach bawiących się w trójkąty, czworokąty itp. oni się wypowiadali, była też opinia psychologa, wniosek im wyszedł taki sam - z początku jest fajnie, ale po jakimś czasie dochodzi do destrukcji związku

Gość pewnie ze tak a jak
spodoba mi sie inny i mojego puszcze z torbami /i z torbą/ :)