Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ka.i.ka

gdzie Ci mężczyźni...

Polecane posty

ja nie chce byc samotna i nie bede. moze teraz obrywam, ale wiem,ze obrywam teraz aby ten jeden raz nie oberwac...nie chce aby ludzie byli samotni, kazdemu zycze kogos przy swoim boku... a teraz mowie dobranoc i klade sie do loza ciezki dzien za mna a moze ktos czeka na mnie na drugim brzegu teczy... dobranoc....

Gość onna23
theres ---> jak mozesz zyczyc ludziom samotnsci? eeee nieladnie:P Ka.i.ka ---> kto zrozumie facetow...? spokojnej nocy!

Gość I wanna be your man
Jak ja jestem to niech inni też będą I co mi nick hasłujesz ?

Gość onna23
ze co prosze? ja hasluje? bardzo smieszne:P niby po co mialabym to robic?;)

z moja psychika coraz gorzej...zawsze to ja bylam ta silna, zawsze usmiechnieta i z pomyslami...teraz...wygasam...

Gość majsta
i kolejny przed toba ;)

Gość Pattoshek
Mężczyźni w naszym kraju mają taki komfort, by być leniwi emocjonalnie. Dlaczego??? Bo większość kobiet nie widzi życia bez nich! Kobiety pchają się drzwiami i oknami, aż w końcu 1 facet ma tyle dup wokół siebie, że przestaje o którąkolwiek dbać. Niestety drogie Panie ale rozpuszczacie mężczyzn a potem płaczecie, że oni tak naprawdę mężczyznami już nie są.Ja odkryłam niesamowitą radość w byciu samotną. Mam więcej przyjaciół (tak nawet wśród mężczyzn). Mam także większe powodzenie, nagle niektórzy sobie ubzdurali, że jestem tą jedyną ( bo niedostępną???). Z tego punktu widzenia jest mi też łatwiej poznawać ciekawszych facetów, kiedy jasno im mówię, że chcę być sama, to zaczynają na mnie inaczej patrzeć. Wręcz mnie adorują myśląc, że to właśnie dla któregoś z nich zmienię postawę. Ach ci faceci...;)

zaczynam sie zastanawiac i to calkiem powaznie co robie w zyciu zle... w kolko dostaje po tylku a ja juz nawet nie wiem za co... zerwal ze mna, okej, zdarza sie, ma inna tez okej, zycze mu szczerze szczescia, ale czemu wszystkie dziwne sytacje czepiaja sie wlasnie mnie? zaczynam miec uraz do facetow...;(

no bardzo mi przykro, ale ostatnio w kolko trafia mi sie jeden typ....moze stad to wszystko...

a co Ty taki zdziwiony :P ?

no w sumei to powinienem sie przyzwyczaic ze wszystkiemu winni zawze faceci ale jakos nie moge:D slyszalem ze nie czytasz uczuciowego:P

oops :O ,nie czytam :P To pomyłka :classic_cool:

przeciez jestes na uczuciowym wiec jak mialabym nie czytac? nie no...staram sie nie uogolniac, ale jakos...z dnia na dzien coraz mniej wiary we mnie... moze ze mna cos nie tak, a nie z Wami...

chcialas raczje powiedziec ze przez pomylke sie ujawnilas:D i tak wiem ze zawsze podczytujesz uczuciowy tylko sie nie chcesz przyzanc:P

to z tym uczuciowym to do nd bylo. no moze to z nami cos nie tak nie wiem ze mna na pewno cos nei tak:D

dobra, nie wtracam sie do Waszej konwersacji...gonie spac...ciezka noc za mna...

to z tym uczuciowym to do nd bylo. no moze to z nami cos nie tak nie wiem ze mna na pewno cos nei tak:D

hmmm cos sugerujesz :P ?

Gość majs
ka i ka, zostaw furtke motylom :p

a TY wszedzie widzisz podteksty:P znasz to \"glodnemu chl.....\":P

Gość motylek pierdziuszek
PRUT PRUT PRUT:D BUZIACZKI😘 pozdrawiam

znam i co z tego ma wynikac :P ?

moja teoria ze na uczuciowym jest....... legla w gruzach:D

dokaldnei o to skojarzeni mi chodzilo:D:D:D:D:D bo nd jeszcze pomysli ze zamiast pieczywo tam mial byc chlop:D:D:D:

sebaa :D ,a z Tobą wszystko Ok :O ?