Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ikebana

Jeśli opiszesz mi jezioro.....

Polecane posty

kolorowanka, seks jakis jest dla ciebie mroczny, chyba sie jakos z tą sfera zycia nie oswoiłas... co cie tak w nim przestrasza...? to jakas siła kótra cie bardziej przeraza niz pociaga... I czujesz sie w tym wszystkim samotna, kochanek jest obok, a ty mimo wszystko- sama.. :(

ikebana jakos nie mam ochoty :-o zaraz zmarzne albo cos :D zreszta widze te zakochane pary i nie chce im przeszkadzac, a tak samemu to glupio jakos :) podziwiam widoki.... :)

o matko :-o juz znam wynik :-o

lagi, zmarzniesz...? toz przecięż słońce świeci.... skąd brak ochoty...? aaa, bo to może wcale nie jest twoje jezioro...? :) Oddajesz je innym, szkoda...

Gość timbim
Jezioro, jakie jezioro, nie widzę żadnego jeziora a tym bardziej nie mogę go sobie wyobrazić. Co najwyżej może mi się kojarzyć z mokrymi włosami i charakterystycznym zapaszkiem wody...... przegrałam życie, tak ?!

Gość kolorowanka23
no masz racjee:(Bo ja nie umiem kochac:(Zadne pozycje sie nie zdadza:(

Gość do autorki..................
te twoje testy pseudopsychologiczne sa do bani. :)

ja mam nienormalny i pokrecony umysl :P

Gość timbim
hmmmm coś mi wyobraźnia szwankuje, no ok, górskie, kaskady wody, wokoło soczyście zielony mech, cisza, pustkowie, wysokie drzewa wokół, woda uderza o kamienie

Gość timbim
nic, cisza, spokój, cień

kaskady... i cisza..? eejjj....:) no dobra. Kłoptoy z emocjami. Nie kontrolujesz ich, dlatego raczej sie trzymasz z daleka od wilekich namietności, co nie znaczy ze ich nie pragniesz... ale tak naprawdę boisz sie nawet mysłec o milosci... Kiedyś jakas milosc przyjdzie i zabierze cie jak ta gorska woda, i nic nie poradzisz... czekasz, czekasz, a potem trach, i poniesie cię... Nie skontrolujesz tego za grosz. ale tak tez bywa pieknie....

Gość timbim
oj nie, cicha wody brzegi rwie, cała ja

Gość umbrella
ja swoje jezioro wyobrazam tak: na okolo jest ciemno, juz po zachodzie slonca... njezioro ma w sobie jakas tajemnice i glebie.. spokojne, nie ma fal, wiatr nie wieje. Co to oznacza??

timbim, mówie tylko ze jak kochasz to na calego... zaborczo, łapczywie, cała soba.. ipozwalasz się nieść... czasem dogranic rozpaczy i utraty kontroli nad wszystkim... może tak lubisz...? :)

Gość i dlatego nie lubię wieczorów
Jezioro jest ciemne, o nieregularnym kształcie. Ciemnogranatowe, na pewno nie zielone czy jasnoniebieskie. Nie odbijają się w nim chmury czy pobliskie dzrzewa. Wokól jeziora są ciemne skały, są z każdej strony, blisko brzegu. Brak owadów, komarów, nie ma nic. Woda wygląda trochę jak ołów. Jest cicho.

umbrella, to oznacza ze cale twoje zycie łóżkowe to dla ciebie bardzo powazna sprawa , a seksie czai sie dla ciebie wiele uczuciowych pulapek... Najpewniej bardzo sie we wszystko angazujesz.. zbyt mocno... Nie umiesz ot, tak, dla zabawy...

Gość umbrella
ee teraz ja bylam... musze isc od kompa wiec prosze o szybka odpowiedz bo jestem b. ciekawa:D ja swoje jezioro wyobrazam tak: na okolo jest ciemno, juz po zachodzie slonca... jezioro ma w sobie jakas tajemnice i glebie.. spokojne, nie ma fal, wiatr nie wieje.Wokolo sa drzewa. Co to oznacza??

Gość umbrella
dziekuje za odpowiedz !! JEZU JAK TY TRAFILAS W SEDNO SPRAWY TO JA NIE WIEM ALE CI WYSZLO

i dlatego ni elubię... uch, cięzka, ołowiana atmosfera... coz ci ciązy..? Może kros zranił ciebie...? Może ktoś pozostawił po sobie smutek i rozpacz...? Jezioro jakby umarło, jest, ale co z tego skoro do niczego nie słuzy poza tym by przypominac ci o porazce i zasmucać cię jeszcze bardziej...? :)

Gość i dlatego nie lubię wieczorów
No właśnie, po co mi ono? dzięki za interpretację.

i dlatego ni elubię... ono po coś jest... i jest twoje... nie pozwol by umarło...

ikebana skad to wiesz?? :) nie odpowiadaj to pyt. retoryczne. Ale w moim przypadku trafiłas w samo sedno

Gość jezioro.................
tafla wody...czasem jasna, czasem ciemna...ta jasna, skąpana w słońcu, gładka, otwarta przestrzeń, duża...ta ciemna, zasłonieta przed światem, cały brzeg w szuwarach, dzika, pusta...

ikebana.. ale mi nie powiedzialas jaka w seksie jestem :P

jezioro, czy jestes w zwiazku...? jak dlugo..? ile masz lat?

hm... :) a to oszust a mowil ze jestem wukanem seksu :P a tak serio.. to lubie seks... i wlasnie zazwyczaj ja go inicjuje wiec moze... akurat co do mnie sie mylisz?:)