Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nieprzytulana

przytul mnie....

Polecane posty

przytulanko ..milutko to jak sie tulimy:P .. bo ze mnie zaden ideal ..ot i tyle ...;) ale jak dotychczas..:D:D milego wszystki

dobry wieczorekkkkkk:) dzieki przytulanko, u mnie oki:) chociaż dzisiaj mnie strasznie pogoda wymeczyła:( pozdrawiam wszystkich was bardzo gorąco😘 życzę dobrej nocki i zeby nie było:p to dzisiaj ładnie swiece na niebie, gdzies pomiędzy ta najmniej a bardziej błyszczaca:P buziaki, i przytulasy!!!!!!!!! ach, jak mnie tu dawno nie było... no, przypomniałam się;) ide spac;) :p papatki

hej kochani🌻 salut---hmmm....skromność czy kokieteria...?;) amigo---co u Ciebie zapracowany człowieku?:) rozgwieżdzona--dlaczego tak rzadko zaglądasz i nas zaniedbujesz,hę? pozdrawiam cieplutko, przytulam mocno i życzę dobrej nocy wszystkim🌻 ps.coś sie nie możemy ostatnio zgrać....ehhh..szkoda.....

Gość osóbka...
Witam wieczorowo oj dawno mnie nie było ... przytulaski dla wszystkich!!! życzę dobrej nocki i kolorowych snów

przytulanka ..juz kiedys cos bylo o kokieterii ..:P wiec nawet nie bede rozwijal tematu ..:) taki juz ze mnie typ ..:P topik powoli niknie w czelusciach forum.. ale to chyba dobrze .. widac ze ludziki maja nadmiar przytulasów..;) ale i tak jednego puszcze ..moze znajdzie sie zblakana dusza .. która potrzebuje przytulasa..;) wiec ..dla potrzebujacej ..;D no co ..dbam o topik ..:P:D:D

Pomimo upalnej nocy musze sie jednak do kogos przytulic...taka juz moja natura.

to sie tul ..tu przytulasy fruwaja..;) co zlapiesz to Twoje ..:) gwiazda ..nadal Cie nie widze ..:P spisz ..a Twoja pora ..:D:) na swiecenie rzecz jasna:P

oooooooooo salut ;) :p (nowa forma przywitania;):P) hehe, to sie za słabo starasz skoro nie widzisz;) moja pora naprzemienna... raz tak a raz tak:P nic nie niknie, chyba ze na chwilkę ulotną;) ludzie zabiegani i wdocznie wyprzytulani;) ale jak ja to mawiam, przytulasów nigdy za wiele;) zawsze sie znajdzie czas, aby wstąpic na jednego;) i przesłać drugiego:) chyba wszyscy śpią już dawno błogim snem, moze pod rozgwiezdżonym niebem;) w taką upalną noc, nie no ale sobie pochlebiłam:P słodkich snów 🌻

witam wszystkich przytulana 🌼 niestety 😭 nadal pracuje na nocki kociaczek300 nie kuś!!!!!!!!!!

kociaczek---niestety jestem troche daleko:( a tak powaznie moze jestem brzydki? ;)

kociaczek ..ja bym nie odmówil ..;) nawet jakby kilosy byly wielgachne ..:D;) przytulas dla reszty bywalczyn ..;) no tradycyjnie ..:D:D ps. i tez jestem brzydal ..i w dodatku nieogolony ..:D:P i co Ty na to ..:D:D

Witam wieczorową porą :) przytulanych i przytulających Może ktoś mnie tez przytuli bo mi smutno

no jako ,ze ja na posterunku trwam ..;) a i tradycyjne sle przytulasy .. to i mar-e przytule .. moze koszmarów miec nie bede ..;):D:D wiec ..:D

ja nie ta od koszmarów tylko od kolorowych snów

i myslisz ,ze uwierze na slowo ..? ale patrz przytulam ..w ciemno ..:D:D

Chcesz -wierz lub nie to wyłącznie twoja sprawa :) ja przytulę ciebie i tak ...czy to w ciemno czy to w jasno 🤗

no dla mnie mara ..kojarzy sie z jednym ..:P wiec wybacz ..:D a wierze to ja w siebie..;)i to tulanko na topiku :P wiec ja mowilem ..ja tu robie za tulacza ..:D jak amigo wróci ..mnie zmieni ..:D:D

czesc przytulana 🌼salut i mar(t)a🌼 co za spotkanie :Dostatnio troche sie mijamy :(

salut no i już mi weselej :) dobrze wykonujesz swoje ...robienie za tulacza ...