gagatka85 0 Napisano Maj 14, 2007 jezeli kogos pominełam to przepraszam, niektóre nicki skróciłam, uda mierze w najgrubszej czesci, a brzuch oddzieliłam, bo biodra o ile sie orientuje mierzy sie z tyłkiem :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
protosska 0 Napisano Maj 14, 2007 Własnie jezdzilam na rolkach... ach, cudownie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SUGARMOUSE 0 Napisano Maj 14, 2007 ...NICK..........WAGA.....WZROST...UDA..BIODRA...TALIA..BRZU CH. gagatka85 ......58 ........166.........52......91.........69........85 protosska SUGARMOUSE......61 ........170.........52......94.........72........89 c. w. 52 kg. c.z. problem kach86 Stroken k_tasior t. jedna gruba Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SUGARMOUSE 0 Napisano Maj 14, 2007 ..NICK..........WAGA.....WZROST...UDA..BIODRA...TALIA..BRZU CH. gagatka85 ......58 ........166.........52......91.........69........85 protosska SUGARMOUSE......61 ........170.........52......94.........72........89 c. w. 52 kg. c.z. problem kach86 Stroken k_tasior t. jedna gruba Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SUGARMOUSE 0 Napisano Maj 14, 2007 No teraz wyszło ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
protosska 0 Napisano Maj 15, 2007 Cześć Kochane :) ja na śniadanie standard, w szkole jabłko a na obiad zupka jarzynowa, dwie gałki kaszy, jakiś zrazik chyba z sosem i sałata :P Gdzie mam zmierzyć ten brzuch ? nigdy nie mierzyłam, zawsze tylko talie :D i wiecie co ? bardzo lubie moje nogi tylko chce aby były smuklejsze...ogólnie cała sylwetke mam wysportowana i mam takie spore ale ladne uda :) miedzy innymi według mnie (hihihi) ale kurde, chce szczuplejsze... zaraz pod pupą mam 56 cm w tym najszerszym miejscu... ech ech ech :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Chcę ważyć 52 kg. 0 Napisano Maj 15, 2007 Witam dzisiaj rano i ja sie ważyłam także też dodam sie do tabelki;) ..NICK..........WAGA.....WZROST...UDA..BIODRA...TALIA..BRZUCH. gagatka85 ......58 ........166.........52......91.........69........85 protosska SUGARMOUSE....61 ........170.........52......94.........72........89 Ch.ważyć52kg...56........170.........52......93.........63.......74 c.z. problem kach86 Stroken k_tasior t. jedna gruba Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gagatka85 0 Napisano Maj 15, 2007 hej :) dziś stanowczo za duzo zjadłąm, ale były imieniy kolezanki z pracy i musiałam :(!! Ale przeprowadziąłm dzis rozmowe wojenna z babami z pracy i zaczynamy sie odchudzac!! tzn ja i tak sie hamowałam, ale one, to pizza, to hamburgery !! ------> chce wazyc 52 kg --------> i tak mało wazysz jak na swój wzrost!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
protosska 0 Napisano Maj 15, 2007 gagatka ma racje no.... Chcę ważyc 52- bardzo ładnie wazysz.... rany, dziewczyny wszystkie takie same uda, ha ! po tym obiedzie pozniej zjadlam troszke jogurtu z platkamia.. taka mini porcja jak na sniadanie i trzy małe kromeczki takie ciemne z powidłem :o:o:o tak mnie dzis nosi, ze masakra..... spac mi sie ciagle chce, leje deszcz a tu sie trzeba kurna uczyc ! no i lipa z rolek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
protosska 0 Napisano Maj 15, 2007 rany co za dzień :( beznadziejny, naprawde... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
protosska 0 Napisano Maj 15, 2007 Poszłam sobie poskakać na skakance i kurcze tylko 400 skoków wykonałam zamiast 1500 :o Masakra no, po prostu masakra. Co za dzień ! to prze ten głupi okres chyba... niech mnie ktoś kopnie w tyłek ! Aaaaaaaaaaaaa ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gagatka85 0 Napisano Maj 16, 2007 no wczoraj było beznadziejenie!! Cwiczyłam godzinke, tak bez 5 minut bo musiałam psa przytulac bo sie burzy bał!! :) biedak!! Dzis jak na razie 2 kromki pełnoziarnistego z serem białym i pomidorkiem i szynka!! Na drugie sniadanie 2 jogurty małe, dzis na pewno przez jakąs godzinke bede chodzic!! :) Miłego dnia dziewuszki :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kach86 0 Napisano Maj 16, 2007 ..NICK..........WAGA.....WZROST...UDA..BIODRA...TALIA..B RZUCH. gagatka85 ......58 ........166.........52......91.........69........85 protosska SUGARMOUSE....61 ........170.........52......94.........72........89 Ch.ważyć52kg...56........170.........52......93......... 63.......74 c.z. problem kach86...........60.........169........52.......88.........71........82 Stroken k_tasior t. jedna gruba tez sie wpisalam :) musze wage skolowac :| bo nie wiem czy cos mi spadlo czy nie ;/ wlasnie jestem po zaparzonym kubku mixu platkow owsianych i jeczmiennych...dobre to bo jesc sie potem dluuugo nie chce i przemiana materii wzrasta :) pozdrowka :* Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SUGARMOUSE 0 Napisano Maj 16, 2007 Jak narazie to ja tu najwięcej waże i mam najwięcej centymetrów... ...no ładnie ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
młody feniks 0 Napisano Maj 16, 2007 Witam was czy mogłaby do Was się przyłączyć? Chyba pobije Was wszystkie swoją wagą ale nigdzie nie jestem w stanie się zaczepić a zgodnie z tematem - bardzo chce schudnąć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość SUGRAMOUSE Napisano Maj 16, 2007 młody feniks--->Jeszcze nie ma czerwca, a w stopce masz 10.06 ;) No chyba ze do tego czasu masz tyle wazyc :) Bo taz nie wiem jak to interpretować Pozdrawiam:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SUGARMOUSE 0 Napisano Maj 16, 2007 To wyżej to ja. tylko mi sie literki poprzestawiały :D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gagatka85 0 Napisano Maj 16, 2007 dziś myśle ze jakies 1000 kcal zjadłąm, już ćwiczuąłm 15 minut, no i chodziłąm po miescie przez przeszło godzine!! A pozatym czuje ze dostane o9kres (w sumie to najwyzsza pora juz!!) chyba cos sobie jeszcze zjem bo czuje ze robie sie głodna!! moze jogurta!! :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
protosska 0 Napisano Maj 16, 2007 Cześć Kochane !!! :) Rany, jaki ruch... ale fajnie :) super, ciesze sie bardzo. Fajnie, ze sa nowe osoby :D !! a teraz mnie zabijcie, wczoraj miałam taki beznadziejny dzień - w końcu się żaliłam, hyhyhy.... zjadłam kilka wafelków smietankowych i troche czipsów wieczorem, no klapa i tyle ale dziś super poszła na śniadanie standard, w szkole banan, pozniej obiad i w domu jabłko... ide wlasnie na rower poki nie pada i mam checi :) dalej nie wiem gdzie zmierzyc ten brzuch a koniecznie chce sie wpisac :) wpisze sie chyba jak mi minie okres, hihihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gagatka85 0 Napisano Maj 16, 2007 w ogole to mam taki duzy brzuch przed tym okresem ze fuck!!! dzis tylko cwiczyłam niecałe 30 minut :( jutro moze bedzie lepiej!! no topik tętni życiem :D jutro planuje na śniadanie zjeśc parówkę!! Jka myslicie czy to jest dobry pomysł??? czy lepeij skupic sie na wasie?? chyba jednak wase zjem :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
protosska 0 Napisano Maj 16, 2007 No... pełną parą idzie kurde :D oby tak dalej, hihihihihi.... ;) Dziś mam sie super, w ogóle nie myśle o jedzeniu tylko o tym jaka będe piękna :D:D:D:D Używałam któraś z Was tego przyrządu do ćwiczenia na zewnętrzną strone ud miedzy innymi ? AGRAFKA, MOTYLEK Pytałam w ogóle o to bo nie wiem :P ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SUGARMOUSE 0 Napisano Maj 16, 2007 Gagatka możesz zjeść paróweczke drobiowa...mają mało kcal...więc spokojna głowa :D Nie używałam nigdy takiego czegoś i w ogóle to niebradzo wiem o co ci chodzi...o taki elektryczny szjas...czy przyrząd do cwiczeń taki co sie wkłada między uda i i sie zgina nogi (bardziej taki przyrząd co zastępuje też takie co na siłowni są - tylko, że tam to duże ;) ) A wwy mi powiedzcie jaki macie sposób na kręcenie hula hop\'em...bo ja już nie wiem...dłużej niż 15 sek nie potrafie - spada mi :( Dobranoc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
młody feniks 0 Napisano Maj 17, 2007 SUGARMOUSE masz racje ze ja juz chyba zyje co bedzie za miesiąc Moja dieta polega na tym zeby nie przekroczyc 800 kcal + ćwiczenia. Wczoraj poszłam na długi spacer (jakies 4 km), a wieczorkiem 20 min biegania + 10 min hula hop. Ponoc dobra jest również skakanka ale jej jeszcze nie posiadam. A przed snem balsam ujędrniający. Jak myślicie może być? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
młody feniks 0 Napisano Maj 17, 2007 co do kręcenia hula hopkiem - to spokojna głowa, przychodzi z czasem. Ja jeszcze orłem nie jestem a na początku częściej leżało na podłodze niż kręciłam nim. Mój sposób na początku był taki że jedną nogę wysuwałam troszkę do przodu i bardziej kołysalam biodrami. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gagatka85 0 Napisano Maj 17, 2007 :) a ja jednka zjadłam tą parówke, ale jaka była to nie wiem!! :( na drugie też zjadłąm hot doga :( wiem, ze nie powinnam!! Ale trudno stało sie!!!!!! Za to juz godzinke chodziłam po miescie!! potem zjem albo jogutra, albo kanapke (chleb pełnoziarnisty oczywiscie), albo jogurta w zaleznosci czy bede bardz głodna!! dla mnie najgorsze chyba są wieczory i chec zjedzenia czegos!! masakra Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gagatka85 0 Napisano Maj 17, 2007 heeh oczywiscie albo jogurt albo kanapka!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Chcę ważyć 52 kg. 0 Napisano Maj 17, 2007 Witam:) Gagatko parówki warto jeść :) są pyszne a mają mało kcal. Ja codzien jem przynajmniej jednego \"hot-doga\" , czyli parówka wieprzowa (wiecej tłuszczu) albo drobiowa + kromka chlebka z ziarnami + dużo ketchupu ( wszytsko to robię w mikrofalii). Ketchup jest bardzo zdrowy :) ( gdzies czytałam że zawiera dużo potasu i wogole bla bla bla) :) Także jak robisz hot doga to zastępuj biała \"bułkę\" kromeczką chlebka :) Pomyśl ile kcal zaoszczędzisz ;) A ja za 12 dni wyjezdzam (ale ten czas leci!!) do Anglii. Od dzisiaj zaczynam chodzić na solarium ( zamierzam przez 12 dni iść aż 7-8 razy, na brązujące łóżko, na 12, 12, 14, 16, 18, 18 i 20 minut) Kiedyś chodziłam non stop, ale później zaczełam używać kremu/maści Acne-Derm i przerwałam opalanie:) . jak myślicie, po 7-8 wizytach będę czekoladką? Hmm? ( od tygodnia biore tabletki Solarin Max, może one przyspiesza:D) A teraz czas na nauke ( prezentacja maturalna - czw. i angielski ustny- wtorek blee) Boje sie :( Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gagatka85 0 Napisano Maj 17, 2007 chce wazyc 52 kg najlepiej chodzic na solarium co drugi dzien, ja ide jutro!! Nie wiem czy sie bedziesz czekolada, ja byłam tak z 8 razy i jesten lekko opalona, ale chodziłam na 5-9 minut!! a te hot dogi kupuje w piekarni: jest to parówka (pewnie wieprzowa, bułka, keczup, plasterek ogórka i plasterek sera) chyba jakies 250 kcal (jak nie wiecej) :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gagatka85 0 Napisano Maj 17, 2007 a do Anglii jedziesz na wakacje czy do pracy??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Chcę ważyć 52 kg. 0 Napisano Maj 17, 2007 a do Anglii.. na miesiac na wakacje,podszlifować język i jak znajde prace to zostane dluzej 2 miesiace;) ( do wrzesnia) :) Kurcze policzyłam własnie i wyszło że bede ok 120min na solarium przez te 2 tygdonie. Musze być czekoladką. Kurcze . Ale może sie uda :) Hmm a to ja sobie dzisiaj hot - doga na obiadek zrobie :D ajj:) A na solarium bede chodzić nawet po 3 dni z zrzedu zeby sie wyrobic. i jeden dzien odstepu i znowu 3 dni z rzedu;) Wiem, wiem niezdrowo ale chce;) Mykam na tv :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach