SUGARMOUSE 0 Napisano Maj 17, 2007 A ja nie wiem,po mnie też nic nie widać jedynia waga pokazuje mniej i tak się dziwie...tak w sumie to już starałam się ograniczac słodycze i w ogóle jedzie zaraz po wyjeździe mojego szczurka...no bo miałam prawie 65kg...w sumie to 64kg...poznije jak poważnie nazwałam to odchoudzaniem to zaczęłam od 62 kg...teraz niby mam 60...ale czy ja wiem...wieczorem stane na wage i znowu bedzie 61 :O jak nei wiedze efektów w cm to wg mnie eni chudne :O a szkoda :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SUGARMOUSE 0 Napisano Maj 17, 2007 sorki za literówki...ostatnio coraz częściej mi się zdarzają :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Chcę ważyć 52 kg. 0 Napisano Maj 17, 2007 SugarMouse a ile masz wzrostu? Ja już poskakałam (jak narazie 500 podskoków na skakance, po 250 ja jedną noge). Teraz pije moją ukochana herbatkę Yerba Mate a za 3 godzinki za solareczkee ;) Ajj brzuszek mam sliczny :) Własnie sie zmierzyłam i rowne 60cm :D Jedynie głupie \"boczki\" i bioderka ( ale wystarczy -4cm i bedzie idealnie). Kurcze jak w dniu wyjazdu nie bede ważyc 52 kg to sie wkurze.. wrrr.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
protosska 0 Napisano Maj 17, 2007 Rany, jaki ruch !!!! CZEŚĆ !!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
protosska 0 Napisano Maj 17, 2007 Kurde ale fajne wpisy :) nieźle się naczytałam, hihihihi.... Chcę ważyć 52 kg. - jakiej tej maści na przebarwienia używasz ? Ja mam po trądziku :( Wiecie coś na temat Spironolu ? Wiecie co ? Chyba jestem z Was najmłodsza.... Mam 17 lat, chodze do 1 klasy ;) mam super brata, super mame, ha ! gagatkko, Moja Droda - Mieszkam w Tarnowie :) ach Małopolska :D Nie wiem co mam o sobie napisać, ucze się, uwielbiam sport - basen, rower, rolki, taniec :) Ubieram się raczej luźne sporotowo jak i tak elegancko specyficznie oryginalnie :) Uwielbiam trampki (moje piękne czerwone konserwy) spodniczki, czarne sztruksy, luzne tiszerty, jakas blua blablabla :) w każdym dniu wyglądam inaczej, można tak powidzieć :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
protosska 0 Napisano Maj 17, 2007 Jeju, sorki za literówki ...... :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
protosska 0 Napisano Maj 17, 2007 Pamiętam jak schudłam te 4 kg, które później nadrobiłam przez święta wielkanocne. Zero słodyczy, nie jedzenie po 18-19, codziennie skakanka, jakieś 4-5 posiłków małych dziennie... to były ferie zimowe i tak w ponad dwa tygodnie schudłam ładnie :) a teraz powolutku, nie jadam po 18, dużo wody, herbatki, rower, rolki, musze zacząc chodzić na basen :) i skakanka... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość czarna-anka Napisano Maj 17, 2007 uciekam do domku moje Panie :) milych ploteczek;* Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
protosska 0 Napisano Maj 17, 2007 Moge napisać, że miałam bardzo fajnego chłopaka no ale nie pasowalismy do siebie - jesteśmy dobrymi kumplami, naprawde :) Mimo to, że mam 17 lat ten związek był taki serio, hihi... fajny :) Mam nadzieje, że się nie rozleje tak fest :o bo chce ppojeździć na rolkach ! koniecznie kurde.... co nie gagatko ? SĄSIADKO :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
protosska 0 Napisano Maj 17, 2007 Pa czarna aniu czekam/y na Ciebie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gagatka85 0 Napisano Maj 17, 2007 nono protosska nie widziałąm, że tu ktoś z Tarowa :D fajnie!! :) ja jestem spod wiec prawie :) mam 8 km do tarnowa!! właśnie jestem po moim ostatnim posiłku!! A jak bede głodna to mam woda mineralna, i maslanke truskawkową!! :) bedzie dobrze!! nie wiem jak u Ciebie prostosska ale u mnie jednak pada!! dobra poszperam sobie cos jeszcze na internrcie!! umyje gary i do ćwiczen :) chyba sciagne rower ze strychu i bede sobie jezdzic :) tylko najpierw musze go naprawic (tzn nie ja :) ) a te literówki to chyba normalna sprawa u kazdego :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gagatka85 0 Napisano Maj 17, 2007 czarna aniu moze tak sie zaczernisz ??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
protosska 0 Napisano Maj 17, 2007 Hihihihi.... u mnie pokropiło a teraz mi wali słońce w szybe :P i na polku widać, że wieje.... zobacze co z tymi rolkami - jak nie rolki to rower :) CO DZIŚ JADŁYŚCIE ? Najlepiej jakby każda była CZARNA :D hrhrhr Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gagatka85 0 Napisano Maj 17, 2007 sugarmouse dostałaś ode mnie maila??? :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
protosska 0 Napisano Maj 17, 2007 halo halo... wlasnie jem jogurt z płateczkami :D sialala... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SUGARMOUSE 0 Napisano Maj 17, 2007 Nie,nic nie dostałam... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gagatka85 0 Napisano Maj 17, 2007 a ja juz głodana jestem :( wiedziałm, ze tak bedzie!! No ale póki co ignoruje głód i zabieram sie za gimnastyke :) amaila juz wysyłam :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SUGARMOUSE 0 Napisano Maj 17, 2007 Dostałam maila... jak dla mnie ok ;) ale nie widac za dobrze...niewyraźna fotka ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
protosska 0 Napisano Maj 17, 2007 gagatko, Ty ostatnio jadłas około 14 ? Nie dziwić się, z jestes teraz głodna kurna no.... ja jadłam jakis czas temu i wytrzymuje smialo do konca :) a wieczorem gdy ide spac fajne takie uzucie głodu - takie pojęcie, że sie nic nie zjadło hihihi :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gagatka85 0 Napisano Maj 17, 2007 eee nie ja jadłam zupe o 16. :) właśnie skonczyłam ćwiczyć, ćwiczyłam godzinke :) teraz pije mineralna :) sugarmouse ---> czego nie zauwazyłaś?? mojej mordy?? :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SUGARMOUSE 0 Napisano Maj 17, 2007 Nie, ta pierwsza fotka byla taka niewyrazna...ale jakiej mordy ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SUGARMOUSE 0 Napisano Maj 17, 2007 ta co przyslalas w innym mailu...taka od tylu w majteczkach i koszulce- a moze to nie ty... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SUGARMOUSE 0 Napisano Maj 17, 2007 ta co przyslalas w innym mailu...taka od tylu w majteczkach i koszulce- a moze to nie ty... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gagatka85 0 Napisano Maj 17, 2007 Aktualizuje, bo zmalał mi brzuch :););) hurra ..NICK..........WAGA.....WZROST...UDA..BIODRA...TALIA..B RZUCH. gagatka85 ......58 ........166.........52......91.........69........83 protosska SUGARMOUSE....61 ........170.........52......94.........72........89 Ch.ważyć52kg...56........170.........52......93......... 63.......74 c.z. problem kach86...........60.........169........52.......88...... ...71........82 Stroken k_tasior t. jedna gruba Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gagatka85 0 Napisano Maj 17, 2007 potosska proszę szybko uzupełnic tabelke!! :) sugarmouse uffff to nie ja, ja nie mam zdiec w majeczkach i jeszcze od tyłu :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
protosska 0 Napisano Maj 17, 2007 ale ja dalej nie wiem gdzie bierzyć brzuch ? na pepku ? :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SUGARMOUSE 0 Napisano Maj 17, 2007 przyznac sie!!! kto mi poslal fotke????tylem w majtkach i koszulce???co??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
protosska 0 Napisano Maj 17, 2007 Hahahaha :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gagatka85 0 Napisano Maj 17, 2007 ja wysłalam Ci 5 zdiec i tyle!! moze Ci ktoś psikusa zrobił!! PROSSTKA wszystko miersz w naszerszym miejscu, czylu brzuch tam gdzie masz najwiekszy, udo tez, biodra natomiast razem z tyłkiem musisz zmierzyc :) a talia w cieciu :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach