Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

krejzol

NARZEKALNIA

Polecane posty

Gość a ja jestem do niczego
jak ja nie lubię rano wstawać.....

nie mam przyjaciol :( moj chlopak to oziembly konwal :( musze pracowac :( chcialabym sie nawrocic ale mi sie nie chce :( zaluje ze zyje :( przegralam zycie :( jestem ZEREM !!!!!!! :O

\" oziembly konwal\" heheheh ale mi sie to podoba :D:D konowal:D dawno tego okreslenia nie stosowalam, ale zaczne u mnie brak czasu, mam ciekawe ogloszenie o prace, wspaniale wprost pode mnie, jutro wysylam aplikacje!!!!!! Trzymajcie kciuki jak sie uda to was zaprosze na browca!!!!!

buuu

Gość Asaselo
ej, babki i chłopki! temat jakos umiera! ratujmy go!!!!! :D Czekam na weekend! Pelna nadzieji na przyszlosc. jak moje cele zawodowe nie zostana osiagniete to bede sie bardzo udzielac na tym topiku :D:D tfu ftu na psa urok! Ide zagrac w kosci

🖐️ Jestem z wami...,:-D Nic nie pisze bo mam prace i tamte problemy już na razie straciły na sile... :classic_cool:

Gość kotkowa666666
matko ale jestem glupia ....jebnijcie mnie w leb!!!!!!!!!!

Alex no to ja gratuluje! :) fajnie ze ci sie udalo! nic sie nie chwaliłes wczesniej! jestes brzydakiem!

Gość kotkowa666666
pozdrowki siemka joł dla wszystkich narzekaczy u mnie slonce zaswiecilo nietylko na dworzu takze super !!!!!!!!!!!!!chociaz dzis

Gość bi ..
to ja ponarzekam na ordynacje wyborcza- jest najmniej demokratyczna w europie! jest tak ustawiona ze nowe partie nie maja prawie szans duze partie nagminnie placa za podpisy! hamuje rozwoj spol obywatelskiego ale Partia kobiet weszla- jak na razie 5 z 11 okregow :)

poklocilam sie z chlopakiem. mam go dosc, a jednak nie....bo go kocham:( powiedzial mi ze wydaje mu sie ze go oszukuje, spytalam z czym, to on ze nie wie, ze jakw czesniej o tym pomyslal to jeszcze wiedziala, a teraz nie pamieta:o poza tym, codziennie sie do mnie odzywa, codziennie. szczegolnie wieczorami, ale roznie to bywa. wczoraj po sprzeczce, nie oidezwal sie w ogole!!!!! ustawil tylko ladny opis do mnie i puscil sygnal dzis o 00.23!!!!! co robil otej porze-nie wiem. odpuscilam mu rano, nie odpuscil. jak sie do mnie dzis odezwie o ile sie odezwie to......nastawie sobie budzik na 00.20 i wtedy mu odpisze!!!! wiem, nie powiennam sie mscic ale co mam zrobic, jak nawet wyjasnic nie chce! powiedzial ze on nie lubi sie tlumaczyc, nei lubi takich sytuacji. poza tym powiedzial taki text wczoraj\"widzisz, chcialas mnie zdenerwowac nie udalo ci sie a mnie tak\" !!!!!!!!!!!!!!!:(

kotkowa666666 --> fajnie ze u ciebie sloneczko. Cos mi sie zdaje ze jestes z WKLP :D krelzol --> maly dzikusie nie martw sie, kto sie czubi ten sie lubi!

Gość kotkowa69
WKLP---? wena wrocila i z tego najbardziej sie ciesze bo zawieszona bylam ponad miesiac

kotkowa69 myslalam ze jestes z wielkopolski :) \"wena wrocila i z tego najbardziej sie ciesze bo zawieszona\" - brzmi tajemniczo :) napiszesz cos wiecej? :D a teraz mowie wam dobranoc papap :)

Gość kotkowa666666
z ta wena jest tak ze jak jej niema nic niemozna zdzialas a teraz powrocila i hurtem maluje obrazy .....hm moze sie tu oglosze i jeszcze cos zarobie hehehhe pozdrawiam calujski ;););):)

kotkowa666666 ---> o prosze, wlanie o to mi chodizlo :) Gratuluje talentu, bardzo cenie ludzi udlolnionych. Moze kiedys te obrazy zobaczymy :))

Gość kotkowa666666
pewnie jesli bedzie mial ktos ochote poogladac niema sprawy ...maluje dalej

buuuuuuuu nawet mi się nie chce pisać.

matko kochana - oglądam debatę:D

hehe tez ogladalam, wyjatkowo, bo polityka sie brzydze :P mam straszna niemoc, nic mi ie nie chce. Wpracy do dupy. czekam na odpowiedz, w sprawie oferty ktorz zlozylam. Strasznie bym chcila zeby sie udalo. Boje sie :D Musze cwiczyc :/ Wydluzcie dobe!

Gość wazelina na oleju
No znalazłam Was, czy mogę trochę ponarzekać na mojego brr...męża? Nazwał mnie chamską bo nabijałam się z tego jak się podlizywał szwagierkowi przez tel. Gdybyście tylko słyszeli...Piotrusiu ...przepraszam...Piotrusiu...i tak w kółko. Włazi mu bez wazeliny. Nienawidzę go.

mi jest już tak źle, że nie wiem co pisać.

Gość kotkowa666666
a u nas pada tz w kielcach zjebala sie pogoda wena narazie jest takze chociaz tyle aha niemoge dokupic butow do tej sukienki na wesele wykupili wszystkie 36 ,,je...bana mada faka''