Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość moze sie znajdzie tu

Poznam moja druga polowke ....

Polecane posty

Gość *niezapominajka
I nie winie ciebie Slawek za to, tylko pytam jak ty to widzisz, z perspektywy mezczyzny.

ja nie moge ! ależ filozofia życiowa złość z Cibie wyłazi. dla mnie to jest kwintesensja kobiecości i tyle nie będe sie tu tłumaczył. ale ciekawe czy Ty tak na wygląd nie patrzysz .co?? i jak miałabyś wybierać pomiędzy dwoma fajnymi facetami a jeden były gruby a drugi zbudowany normalnie to ciekawe którego byś wybrała??? co Ty mi tu mówisz że w kobiety nie patrzycie na wygąd faceta tylko na jego charakter a później ewentualnie na jego urode i wygląd

Gość *niezapominajka
co Ty mi tu mówisz że w kobiety nie patrzycie na wygąd faceta tylko na jego charakter a później ewentualnie na jego urode i wygląd prosze, zacytuj mi tutaj gdzie tak powiedzialam!

no właśnie tak to widze że każdy lubi co innego ja lubie takie ale mam kolege który jest przeciwnego zdania

nie chodziło mi że tak powiedziałaś tylko że to wynika z Twojej wypowiedzi

Gość *niezapominajka
Ja patrze na wyglad faceta, przyznaje sie do tego.

no jasne że tak każdy patrzy to chyba normalne!! ale jesteś do mnie negatywnie nastawiona za to że powiedziałem że lubie szczuplutkie kobietki.Mówisz ze Ty taka nie jesteś i już sie złościsz.moim zdaniem to nie wiem ale pałasz jakąś złością do takich kobiet tak jakbyś im zazdrościła i czuła sie gorsza

Gość olimpia25
slawek cos nie blyszczysz inteligencją i elokwentną wypowiedzią ty jesteś nauczycielem?informatyki do tego maila nie masz,a może masz ,a musisz z niewiadomych przyczyn zalożyć nowy

każdy jest jaki jest i napewno znajdzie kogoś komu sie bedzie podobał taki jaki jest

hmm no ciekawie sie tu robi .... tak w ogole to chcialam przypomniej ze mam normalna budowe ciala ,a nie bardzo szczupla i filigranowa ;) - zreszta zobaczysz na zdjeciach :) ps. np. dla mnie wyglad jest drugorzedny - naprawde :) . Zreszta jest takie powiedzenie \"nie to co ladne jest ladne,tylko ladne jest to co sie komu podoba \" (troche zakrecone ,ale mozna zrozumiec) . Dlatego tez rozumiem Slawka - podobaja mu sie takie dziewczyny - ok :) . Komus innemu podobaja sie o \"pelniejszych\" ksztaltach, tez ok :)

Gość *niezapominajka
Nie, nie czuje sie gorsza, nie o to chodzi. Pije do tego, ze wszem i wobec mezczyznii głosza, ze lubie kobiece dziewczyny, z pupa, piersiami...a wychodzi na to ze spotykaja sie z tymi bezksztaltnymi,..a i tak potem slinia sie na widok takiej dziewczyny, ktore jest sexy bo ma co pokazac. p.s.i nie palam do ciebie zadna nienawiscia czy jak tam to nazwales

bo pisze że lubie szczuplutkie i filigranowe i sie zrobił problem . no tak ale niestety większość kobiet :-( :-(( :-(( zazwyczaj robi problem tam gdzie go nie ma niestety (i tego też nie lubie) mam nadzieje że chociażAga taka nie jest bo reszta mnie już atakuje

Slawek , najlepiej nie reaguj i nie odpowiadaj -ja uwazam ze kazdy moze miec swoj gust i tyle :) . Mi tez nie wszyscy sie podobaja :) . Olimpia chciala mi zasugerowac, ze pewnie cos sciemniasz , bo w dzisiejszych czasach kazdy powinien miec maila ;) .

Gość gosciu...26
nie słódź tak tej Adze bo nie wiadomo co to za ziólko. Kazda laska wyrazajaca swooje zdanie jest zla? a te ciche to od razu anioly...szkoda gadac. nara

ale kto powiedział że każdy?? czy to przymus??nie miałem i żyje i pewnie żyłbym nadal. korzystałem z e maila siostry jak mi był potrzebny a to zdażało sie bardzo rzadko to nie mam i nie widze w tym nic dziwnego. :-))

Gość pik pik śmik
widze ze rozgorzala dyskusja.. moze sie dołącze bo tez filigranowa nie jestem;)? HEHE co za swiat, wszystko sprowadza sie do ladnej buzki i zgrabnego ciala..

Gość lalululalalu
zdarzalo rz slawek

do gosciu 26 : nigdzie nie napisalam ze jestem Aniolem :) 🖐️ , co do tego ze mozna zyc bez maila, to wierze ;) , sama bardzo rzadko z tego korzystam ( ostatnio tylko wtedy jak wysylam cv ) . Wole bardziej bezposredni kontakt :) ale jak napiszesz ze komorki nie masz , to nie uwierze :D ;)

ależ Wy kobiety jesteście problemowe .ja lubie kidy kobieta ma swoje zdanie i zawsze lubie go posłuchać nie lubie cichych ale nie lubie głupiego upierania sie przy głupocie. bo tak naprawde to nie wiem w czym robicie problem w tym że mam swój gust i lubie takie a nie inne

Gość Slawek sie rozsierdził

Gość lalululalalu
sławku a napisz dłuższą wypowiedz po niemiecku,prosze

rzeczywiscie sie goraco zrobilo;) dlatego ja Wam radze uskutecznic znajomosc stricte mailowa, na forum zawsze znajda sie ciekawe komentarze... Powodzenia!:)

Gość upsylon
nurtuje mnie jedna kwestia:sławek, wyksztalcony, przystojny, mily, kasiasty, z domem , samochodem(o i az dwiema komorkami) facet jest sam. Zastanawia mnie to troszke, bo logiczne jest ze powinno byc pelno pretendentek do Twojego portfela...upss..reki.

Aga - a ja znam faceta co nie ma komorki:D serio!

ciekawe i niektóre niezbyt mądre :-)) mam mgr z niemieckiego ale zdecydowanie wole angielski którym mówie płynnie(dużo przebywam w usa)

Gość pik pik śmik
a mnie kiedys taki jeden mowil ze nie ma, a okazalo sie ze posida ale ...mial i zone, hehe

uffff ;) tez mam dwie komorki :P upsylon .... to co napiszesz o mnie , dlaczego ja jestem sama ? :wyksztalcona , atrakcyjna, nie mam domu ale swoje mieszkanie, samochod (no moze nie z gornej polki ;) , ale zawsze) , dwie komorki i jestem sama :) Ciekawe nie ? :P Nie oceniaj czlowieka po tym co ma, tylko po tym jaki jest :) onna - no tego nie moge pojac, jak mozna zyc bez komorki ;) ps. nie zwracajmy uwagi na komentarze ok ? :)