Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość juz nie wytrzymuje

mam obsesje na punkcie tej dziewczyny z ktora sie spotykal za moimi plecami

Polecane posty

Gość juz nie wytrzymuje
a najgorsze jeszcze przed nami, za 2 miesiace on chce jechac za granice zarobic na mieszkanie

Gość to jakies dziwaczne podejscie
ze jedna osoba ma sie zgadzac do konca zycia znosic wyrzuty i pokornie schylac kark, bo cos kiedys sie jej zdarzylo przeskrobac? ja rozumiem ze trzeba odpokutowac, a po uzyskaniu, ze tak powiem przebaczenia zaczyna sie nowe wspolne zycie z czysta karta, i nie przywoluje sie przeszlosci, jak strona "pokrzywdzona" tego nie umie, to taka para powinna sie rozejsc, bo niedojrzalosc i malodusznosc osoby pokrzywdzonej niczego dobrego nie wrozy, ale to wracanie dreczce do sprawy to jakies chorobliwe moim zdaniem, tak sie zachwuja osoby z zaburzona osobowoscia.

Gość swietny oksymoron
niedojrzalosc i malodusznosc osoby pokrzywdzonej nie zartuj,osoba pokrzywdzona ma prwo domagac sie odkupienia win,jesli osobie krzydzondzej na tym nie zalezy, to powinna szukac szczescia gdzie indziej.

Gość Dziewczyno...
ale bez przesady, jezeli osoba pokrzywdzona nie potrafi wybaczyc (zapomniec sie nie da) - oczywiscie jezeli osoba winna zaluje, to trzeba sobie zwiazek odpuscic...tak sie nie da...mozna sobie w ten sposob zajechac zycie klocac sie w kolko o to samo...

Mam takie samo zdanie na ten temat jak Wy. Sama staram sie, aby nie zapominać w tej całej złości o najwazniejszym - miłości. A przecież skoro obydwoje zdecydowali (zdecydowalismy się) na wspolne zycie, to łaczy nas wiecej niz tylko przyzwyczajenie...

Gość juz nie wytrzymuje
on nadal trzyma zdjecia w komputerze z tego sylwestra na ktorych ona jest, no i oczywiscie maja tam tez wspolne zdjecia malo tego ma jej kontakt na gg i tlenie, nie gada z nia ale kontakt ma

Gość ja sie nie dziwie ze
sie denerwujesz, zwalszcza jak jestes w ciazy to pomaga to ani tobie ani dziecku. Wydaje mi sie,ze twoj facet nie dorosl do roli ojca i meza, ale nie zmoan go z tego zwalniac.