Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ale wstyd

Duży bolący guz z którego ... POMOCY !!!

Polecane posty

Gość ale wstyd

Guz na kości ogonowaj prawie między pośladkami. Boli okropnie dopiero po 2 tygodniach "dojrzał" i udało się go wycisnąć, wyleciało pełno okropnej ropy fuj :( ale nadal nie wszystko sie wycisło.. Dlaczego takie coś sie zrobiło czy powino się iść z tym do lekarza?

Gość jak leci z niego
ropa to pewnie wrzód. Polecam stary babciny sposób - przykładamy do wrzoda ciepłą cebulę na parę godzin - wyciąga całą ropę , a potem wyduszamy paskuda do końca

Gość mozna tez
masc ichtiolowa jest super- nalozyc,przykleic plaster i gotowe. mysle,ze to czyrak,a kiedys czytalam,ze to z przeziebienia krwi.

Gość ale wstyd
może wrzód, miał aż ok 2cm. Spróbuje tego sposobu tylko jak "tam" dać cebulę, toż to u góry między pośladkami... może ceble pokroić i podgrzać i .. przykleić plasrem ... ?? ale to brzmi heh

Gość jak leci z niego
przyklej plastrem. ja chodziłam kiedyś z cebulą na posladku :))

Gość Gosio Bosio
BłAGAM HELP NIE WIEM GDZIE NA PISAĆ TO PISZE TUTAJ OD 1 TYGODNA ZAUWAZYLEM ZE ROSNIE MI MEGA GUZ NA PRAWYM POSLADKU Z DNIA NADZIEN SIE ROBI CO RAZ WIEKSZY A JA NIE WIEM CO ZROBIC I CO TO JEST BLAGAM HELP

Gość ....finka
Tak jak pisano wyzej ;masc ichtiolowa + opatrunek,rozgotowana cebula w niewielkiej ilosci wody+opatrunek.Trzymac sie cieplo.Biostymina ;1 ampulka dziennie do wewnatrz .Nalewka Imunofort.

Gość nikt warzny
tez mam coś takiego czasem się coś z tego sączy a potem znów spokój. Ale jak się siądzie wygodnie to jest to odczuwalne wy tez tak macie ?

Gość nie farbujesz
No tak,widze ze gronkowiec sie uaktywnia,zalecam proszek zasadowy pic dwa razy dziennie połyżce,Unkarie wilkakore,2x2 kapsułki jak bedzie juz pod wierzchem to postawic Banke na 20 minut,pięknie oczysci z wszelkiej ropy i zatrutej krwi,przetrzec watka ze spirytusem i zakleic plastrem z gaza:)

Gość gość
Hej. Odkąd pamietam zawsze miałam guza na plecach nieruchomego wielkości około 1x1cm i nigdy sie z tym nic nie działo. Az do momentu kiedy odstawiła tabletki anty cos zaczęło sie dziać. Zaczęłam przykładać maść ichtiolowa juz 3 dzień i tylko boli coraz bardziej zrobił sie czerwony i nic poza tym. Nie widać zeby chciał sie obrać. Słyszałam zeby przyłożyć mąkę ziemniaczana zmieszana z miodem ? Co Wy na to wszystko ???

Gość gość
ludzie ale wy durni jesteście zdecydujcie się czy macie guzy czy wrzody bo to nie to samo chyba potraficie odróżnić pryszcza od wrzoda od guza ? bo dla was nawet hemoroid to "guz" chyba oczywiste że każdą z tych zmian leczy się inaczej.... ta od guza na plecach....to może być tłuszczak albo znamię, nie grzeb nic sama, do lekarza marsz