Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasia874392

mozliwa ciaza?!

Polecane posty

Gość kasia874392

wiec tak.. jestem mloda dziewczyna i chciala bym sie wwas poradzic czy to mozliwe zebym byla w ciazy. 27 kwietnia uprawialm z chlopakiem peeting. okres mi sie spoznia.. a moj cykl wysnoi 33 dni. co o tym myslicie?

Gość ehhhhhhhhh888888
wracaj do szkoły na biologie

Gość ehhhhhhhhh888888
ONA UPRAWIALA PETTING A NIE SIE KOCHALA!!JAK MOZNA ZAJSC W CIAZE???!!!!PUKNIJ SIOE W LEB!!

ehhhhhhhhh to ty wracaj do szkoły jak nie wiesz że pdczas pettingu tez mozna! Widać jak właśnie jesteś oedukowany/a w tych kwestiach...

Gość ehhhhhhhhh888888
tak?? ciekawe jak??

Chociażby przez to że na jej albo jego rękach znalazło się nasienie, które wcześniej któreś z nich dotkneło i przeniosło w jej narzady rodne!

Gość po co zakładasz dwa takie
same topiki? nienormalna jestes?....to najpierw sie doucz z czego sie biora dzieci a pozniej dopiero bierz sie za seks gowniaro....

Gość kasia874392
przez peeting mozna zajsc, jezeli plemniki przedostana sie do pochwy.. np na palec

Gość ehhhhhhhhh888888
ohoh rzeczywiscie zajdzie:P zeby tylko blizniaki sie nie urodzily:P

Gość ehhhhhhhhh888888
mozliwosc 1:1000000000000000000000000000000000 tysiace kobiet nma problemy z zajsciem w ciaze a ona chce zajsc w ciaze od palca???!!!

Gość skoro wiesz ze przez petting
mozna zajsc w ciaze (jesli przeniesie sie sperme na palcu do pochwy) to uwazaj co robisz...najpierw sie bzykasz a pozniej panikujesz....dobrze ci tak

Gość kasia874392
dobrze mi tak? ..

Gość zyzyza
a że tak zapytam co dokladnie robiliście??? to może coś odpowiem...bo jeśli sperma się nie dostała do pochwy Twojej to zer oszans,a nawet jak by coś się tam dostalo to marne szanse.......na bejbika oczywiście

Gość kasia874392
to 'zyzyza' dlaczego marne nawet jakby sie tam cos dostalo ?:)

Gość zyzyza
bo wiesz, najczęściej do zapłodnienia dochodzi podczas wytrysku który następuje w Tobie i to też z wszystkich plemników jakie Ci Twój partner "dostarczy" dotrze tylko ten jeden najsilniejszy który i tak miał ułatwioną droge bo dostał kopa na początek - chodzi mi o ten wytrysk w Tobie....a takto zanim Ci się coś tam dostanie to i tak pewnie padnie po drodze......bo ileż tego on mógł Ci tam przenieść na palcach i wogóle długa droga przed plemniczkami....troche haotycznie to napisałam ale

Gość kasia874392
ale? hihi nie dokonczylaś :) chyba jako jedyna tu mi pomoglas, dziekuje bardzo:* na wszeslki wypadek jutro zrobie test :) modle się zeby był negatywny..