Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kasiencja

Kremy wyszczuplająco-antycellulitowo-ujędrniające

Polecane posty

Gość Kasiencja

Który najlepszy przy II stopniu cellulitu? Wypróbowałam już zEveline taki zielony i taki żółty z garniera i żaden nie pomógł... A wy co polecacie?

Gość domek z daszkiem
wiadomo ze każdemu pomaga co innego ja polecam z vichy i elancyl

Gość Kasiencja
Z vivhy są bardzo drogie.. nie stać mnie 😭

Gość domek z daszkiem
no to peeling domowej roboty kawowy ponoc rewelacja

mnóstwo jest informacji na kafe o tym a wniosek jeden- najlepsze na skórkę pom. są specyfiki robione samemu np. pelling kawowy i olejki eteryczne sama sie o tym przekonałam i uwierz ze kupowanie kremów to wyrzucanie pieniędzy

Gość naturalny
eveline fioletowy

Gość Kasiencja
powiem wam ,że czasem robiłam sbie peeling kawowy ,ale po nim skórka była trochę ładniejsza tylko na parę godzinek po kąpieli....

Gość Kasiencja
powiem wam ,że czasem robiłam sbie peeling kawowy ,ale po nim skórka była trochę ładniejsza tylko na parę godzinek po kąpieli....

Gość Kasiencja
A co myslicie o kremach z dax cosmetics z serii perfecta,albo ayuverda z firmy tanita?

Gość a jak
zrobic porządnie taki peeling kawowy i te olejki? jestem zainteresowana...

Gość Lopezka
Ja od miesiaca uzywam NIVEA ,,godbaay cellulayt,,(czy jakos tak) smaruje nim uda,lydki,brzuch i ramiona zaczelam jezdzic na rowerze do pracy ale to tylko 5 km dziennie wiec nie wiem do jakiego stopnia to ma wplyw na moja skore.ALE RAMIONA MI SZCZUPLEJA W OCZACH CO MNIE BARDZO CIESZY BO TO MOJA ZMORA.W UDACH TEZ ZESZCZYPLALAM I SKORA JEST GLADSZA,BARDZIEJ NAPIETA.. ALE NAPEWNO JESZCZE dluzszy czs bede korzystac z tego kosmetyku.Kupilam sobie tez nivey w takim wielkim pudelku krem modelujaco wyszczuplajacy na skorke pomaranczowa,w jakim stopniu napewno dziala.ALE KAZDA Z NAS JEST INNA ,POZATYM WIADOMO ZE TRZEBA WYTRWALOSCI W WALCE Z CELULITEM..heh..

Celulit trzeba wymasować.Nie pomoże zwykłe wcieranie balsamu,jak to piszą na niektorych:nie wymaga masowania. Dobrze jest olejek np cynamonowy lub geraniowy zmieszać z balsamem,wymasować się i owinąć folią.Wtedy szybciej schodzi.

Gość Kasiencja
Aco myślicie o tych kremach ,których linki podałąm wyzej? I co myślicie na temat soli wyszczuplających do kąpieli?