Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zosia_samosiaaa

nikt mnie nie lubi, nie wiem czemu - zawsze tak bylo...

Polecane posty

Gość minga18
el intro podzielam poglad na temat opisow..pozatym hmm no jak slucham rozmow moich kolezanek i ich milosci to ja tak jakos nie chce:) za powazna chyba jestem..no albo jestem z Marsa:P:P bo jakos ja sobie to inaczej w zyciu wyobrazam.. zgadza sie,ja zawsze swoim zyciem szlam,zawsze inne poglady,inne mysli.. nawet ostatnio przed swietami wypielam sie na 30 osob w klasie i mam male piekielko;P ale jest wesoło:)odliczam dni az ich opuszcze.. dokładnie,znalesc kogos moglabym chyba bez problemu.gorzej z osoba ktorej od zycia oczekuje,ktorej zaufam... :)pozdrawiam

Gość minga18
hehe fajny podszyw:)

Gość el intro
tzn ze jesteś asertywna czy to jest zle nie wiem bynajmniej nie dziwne swiadczy o tym ze samodzielnie myślisz nie opierasz sie na opini innych ludzi sama wyciągasz wnioski ale niestety dzisiaj spoleczenistwo chłonie mase bez kształtnego gówna ;)

Gość minga18
hmm ale ja sie powiedzmy juz do tego przyzwyczaiłam:)zawsze mialam wesolo w szkole:P niewątpliwie mam szczescie do ludzi:) a czy jestem asertywna..to kwestia sytuacji..

Gość a ja powiemze
do: a ja wygrałem zycie po przeczytaniukilku Twoich postow moge powiedziec, ze Cię lubie wiec to nie jest tak ze cie nikt nie lubi ;)

Gość minga18
nie wiem czy to nie bedzie zbyt duza poufałosc ale zaryzykuje:P el intro jak masz na imie:)

Gość el intro
wiesz nie mam zwyczaju zbytnio sie spoufalać chodzi mi tu o moje dane osobowe na blogu publicznym chyba wiesz o co mi chodzi;) a tak po za tym to milo z twojej strony ze pytasz :)

Gość minga18
wporzadku:P ale jakos i tak mnie kusi to imie:Pale szanuje to co napisałes;)

Gość el intro
dzięki słuchaj ja ide w kimono jak będziesz jutro na blogu to daj znać papapa życzę milej nocy i słodkich snów :)

Gość minga18
blogu?oj cos mi tu podejrzanie brzmii...

Gość el intro
wybacz nie rozumie???

Gość minga18
hehe:)oj obawiam sie ze schizy:P i małe nieporozumienie:) ide też spac:) dzieki i dobranoc:)

\"po przeczytaniukilku Twoich postow moge powiedziec, ze Cię lubie wiec to nie jest tak ze cie nikt nie lubi \" fikcja oparta na wyczytanych i po swojemu zinterpertowanych głupotach się nie liczy 🖐️

Gość byt.x
Ja mam chyba jeszcze lepiej niż ty zosieńko:-) bo mnie to wręcz nienawidzą. Jednocze ludzi i daje im siłe, jestem dla nich jak wiatr.

Gość minga18
hmm....

Gość el intro
hej co tam u was słuchać ???

Gość minga18
hmm co prawda nie moge pisac za ,,Was":)ale u mnie hmm mały sylwestrowy dół..bywało u mnie lepiej.. i jeszcze ta studniówka grrrr.. pozdrawiam

Gość el intro
czemu chwycłasi doła ???? z powodu sylwestra ???

Gość minga18
hmm uznajmy ze święta to była porażka i czasem sobie uświadamiam:)jaka jestem beznadziejna;)

Gość el intro
Nie mysl tak tylko dla tego ze sie zle czułaś w świeta nigdy nie mysl o sobie jako o osobie drugiej kategorii po tym samym wpędzasz sie w kompleksy

Gość manga18
to może lepiej Ty powiedz co u Ciebie ciekawego:)

Gość el intro
jakoś pomalutku leci teraz mam problem z komputerem odmawia posłuszeństwa a tak po za tym to nowy rok sie zbliża jakie masz postanowienie nowo roczne ;)

Gość manga18
hmm postanowienie..zacząc sie uczyc na maxa,zdac mature:)wyprowadzic sie z domu i dostac sie na wymarzone studia..:)przy czym nie stracic usmiechu w ciągu tego roku:) banalne..

Gość el intro
gdzie chcesz studiować ????

Gość manga18
hmm czasem sobie myśle ze miejscowość nie jest dla mnie istotna.byle to byly moje wymarzone studia..hmm ale tak planuje albo we Wrocławiu,moze Poznań..byle daleko od domu:P:P

Gość el intro
wiesz co to tez ma swoje dobre strony i zle jesteś samodzielna rozporządzasz sama swoim czasem nikt nad tobą nie stoi tu zależy jakich masz rodziców a złą stroną to jest to ze jestes daleko od domu i chcac nie chcac będziesz tesknic za rodzina czy innymi bliskim ci osobami:)

Gość el intro
a co chcesz studiować

Gość manga18
hmm chyba jednak nie będe tesknic.. a co chciałabym:)hehe tylko sie nie smiej:)medycyne;) marzenie od dziecka..nierealne co prawda no ale.. ale akurat jestem nastawiona tez na pokrewne kierunki..cos ala analityka medyczna a byc może rehabilitacja..cos w tym kierunku..

Gość el intro
czemu mial bym sie smiac ??? marzenia sa po to aby je spełniać dla tego żyjemy by marzyc i snuc plany na przyszłość . Przyznam ze jest trudno dostać sie na medycynę to też zalezy od tego czy w twojej rodzinie nie ma lekarzy wiadomo protekcja mam kolego który jest nie bywale inteligentny a teraz 3 raz pisze mature by dostac sie na medycynę ale dla upartych i wierzących w siebie ludzi świat należy :) . Co nie zmienia faktu ze wierze w to ze sie dostaniesz na któryś z tych kierunków :)