Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bogini *

Jestem śliczniutka * Nie to co wy ! ! !

Polecane posty

Gość piękna
Ale ja nie powiedziałam ,że urodziłam się w Wersalu ty tempaku. Z pochodzenia jestem polką i wcale tego nie ukrywam. A to że mieszkam we Francji to nic wielkiego, takich rzeczy się nie wymyśla. Jeśli chodzi o języki to owszem zaliczam francuski, ale polskiego nie bo to mój ojczysty język. A jeśli chodzi o moje pochodzenie to jak wiesz ludzie wysoko urodzeni się z tym nie obnoszą, ale ty pewnie masz vel przed nazwiskiem.

Gość super karolcia
Wyglądasz na 13lat dziewczynko

Gość ja pytam po co
Wy wszyscy się tu wpisujecie? Temat bez sensu

Gość jestem sliczny apetyczny
ale sie usmialem, szczeki mnie bola ide spac i ruchac

Gość piękna
bogini śpisz już . Tylko dobrze sobie pampersa załóż.

Gość WYJASNIENIE BOGINI-PRAWDZIWEJ
TAK TAK TAK TAK to ........................... byla............... PROWOKACJA !!!!!!!!! ale od poczatku:Ddawno mnie nie bylo na Kafe czasem tu zagladalam i zawsze mnie zastanawialo co to jest ta prowokacja he jak ja zrobic i jak wkrecic tyle ludzi w nia:P:P:P:P:P:P no i prosze udalo sie:P:P:P znalazlam dzis to forum::: http://mydziewczyny.tenbit.pl/4,191,8,2228656,0,0,forum.html nastolatek i prawie wszystkie wypowiedzi Bogini;* przepisallam, oczywiscie niektore musialam dodac itp. WATEK BOGINII:::::::::: http://mydziewczyny.tenbit.pl/1,191,8,27279534,75302709,2228656,0,forum.html bylam ciekawa jak ludzie zareaguja na prowokacje tzn na Kafeterii i zareagowali cudownie:P pustaki do domu:P poczytajcie sobie na tamtym forum co gowniazeria ma w glowie ale smieszyly mnie te analizy osobowosci itp buhaha albo dziwne bylo ze nagle wszystcy zaczeli szydzic z biustu B jak zawsze sie go tu broni ze niby male jest piekne moje nicki to byly Bogini * Bogini** czarny haslo kociczka czasem cos dodalam ale nie gniewajcie siem

haha chcialam tylko dodac ze takie osoby NAPRAWDE istnieja jak ona:O poczytajcie sobie tamte fora

ale wkret byl:D i do konca czekalas na nowa notke:P hehehe smianie przeciez ja jej nie wymyslilam jest tam jakas taka dziewczynka ktora sie uwaza za taka boginie

to są emocje kobieto, a nie szydzenie z biustu B. Zapytam po raz n-ty Po co to zrobiłaś?

Gość ale ty ledwo jestes przecietna

ale wkret byl:D i do konca czekalas na nowa notke:P hehehe smianie przeciez ja jej nie wymyslilam jest tam jakas taka dziewczynka ktora sie uwaza za taka boginie

Gość piękna
A biento!

to są emocje kobieto, a nie szydzenie z biustu B. Zapytam po raz n-ty Po co to zrobiłaś?

Gość piękna
A biento! Bon nuit

Gość jestes taka mudra
i zlosliwa jedza to uwazaj zeby cie pajaki nie wciagnely za obraz. i pocaluj nas w doope.hahahahahaha!

Gość piękna
Bon nuit

Gość jestes taka mudra
i zlosliwa jedza to uwazaj zeby cie pajaki nie wciagnely za obraz. i pocaluj nas w doope.hahahahahaha!

wyzwalanie takich negatywnych emocji jest bez sensu. Sprawdziłaś mechanizm psychologiczny. Zobaczyłaś jak to jest. Fajnie? Kiedy pada ludzie się nudzą...

sama nie wiem hmmm zobaczyc reakcje chyba czasem dalam sie wkrecic w jakas prowokacje i chcialam przekonac sie jak to jest tylko ze ja jej nie wymyslilam niestety szydziliscie z biustow B i to rowno i to mnie zastanowilo hmmmm a dawno tu nie zagladalam ale widze ze nic sie nie zminilo tematy na topie::::: DODA, "solarki", "pasztety z fotki" , "grube baby" , "biust A to nie biust" "maly penis czy go zostawic" no i wlasnie "jestem piekna" itp. ciagle te same tematy wywoluja najwieksza burze

Gość piękna
nie wiesz co jest piękne więc się nie wypowiadaj, ja znam swoją wartośc i mam lusterko w domu, jestem fotomodelką.

jakie ludzie takie forum:( ale są, naprawdę bywają fajne i mądre topiki. Mają po kilkanaście, kilkadziesiąt postów przez kilka dni, ale warto je czytać. A solarki i Doda, cóż....

Hehe, nie żartuj, że jesteś fotomodelką:D No cóż są gusta i guściki, mi się nie podobasz, chyba mogę wyrazić swoje zdanie?