Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Birmi

MÓJ MĄŻ POKONAŁ RAKA!ziarnica złośliwa IIIB

Polecane posty

padam,...padam..padam... ale nic to mimo wszystko wole cieplo niz jak sie trzese z wilgoci czy zimna;-) tylko jakos tak mozdzek mi nie cche pracowac w tym upale:-) buziam

Savan jak tam dzisiejsza partyjka scrabli? zaliczona?:-)

i idem teraz powkuwac choc chwilke w koncu moze jednak naucze sie choc troche tego anglika?

ach Birmi bom sobie zapomniala odniesc sie do tego przenurkowania oceanu :D:D oz kurcaki w mordke jezyka niech go... zejdzie mi cale zycko heheh ale wspomnien bedzie ze nie spamietam potem pamietac kto kiedy i co :D:D

Junka...bo co tam se glowe zasmiecac...hihihihiprzecie nie trzeba pamietac wszystkiego! hahahaha dobrej nocy :D ❤️...

Juna :przegralam ....., w mieszkaniu mam upal jak w piecu, jedynie schronienie wieczorem to ganek, Birmi szczeże Ci wspólczuję z powodu deszczu , moja córeczka w Londynie tez okropinie narzeka, dziś powiedziała mi że chyba pójdzie na solarium, rozumiesz! w lipcu na solarium!

a ...tak wogule..to gapa jestem.... Hugolinka sorki....nie przedstawilam Cie... Hugolinke ja poznalam i innym topiku...wlazlam tam ..jakos tak ..ot...i perelke wyszukalam hahahahahah wiecej szczegolow ..moze nam sama opowiesz :D Savan..ty sie nie smiej ...ale ja sie tez zaczelam nad tym solarim powaznie zastanawiac....trza jakos cialo naswietlic ;)...a tu chmury! buuuuuu teraz to juz spadam naprawde ...jaks przycmiona jestem...ta pogoda,,,ja chce slonce!!!!!!

Cześć ! 🖐️ No i kolejny dzionek nam nadszedł... Nieszczególny jakis taki sie zapowiada... Ciemno buro, ponuro... a duchotaaaaaaaaaa.... :-P bleee... Po - zdrówka dla wszystkich. 😘 Miłego (dobrego) dnia... 😍

po - zdrowka jak mawia Endusia;-) Birmus miala byc jakas lekturka ale chyba nie doszła... a moze to mlekiem pisane :-) i trza w dopowiedni sposob odczytywac??:D:D no rzecz jasna Birmus to tylko moj zarcik ogolnie rzucony buziam wszystkie Savan ❤️ jakby co to pisiaj choc zdaje sobie sprawe ze bedziesz przy M zycze dzis mniej upałow co prawda nie wiem jak to zrobic sama ale moze jaka burza z lekka przeleci to sie schlodzi 😘

M UUUUUUU MMMMM KKK AAAAAAA???????????????????????? hello!:D:D

a tak w ogole to ja chyba tez do solarium pojde heheh:D:D bo mnie slonce opalic nie chce :D:D no bo i kiedy jak siedze w murach buuu ba ze cere mam szlachcianki :D:D biała mleczną i w ogole to juz mi tu dokuczają buuuuuuuu:D:D

OOOOOO :-D cześć 😘 Witamy nadworną naszą szlachcianke... 😍 Może stwórzmy mode na \"biało - mleczną cerę\" ????

chętnie Endo chętnie przecezi to zdrowsze i sie człek tak nie starzeje :D

dzien dobry :) klub bialassow!! to dopiero! hahah sie zapisac ...musze....heheheh ...do tego gatunku zdecydowanie aktualnie naleze:(... hihihihi iiiideee placki piec 👄

ooooj...czyzbym....za oknem....dostrzegla jakis promyk slonca....;) :D:D ...oj oj ...zeby nie zapeszyc!

Birmi ! 😘 Usmiechnij sie i spójrz w lustro... Tam bedzie duuuuuuuuuużoooooooo słonka.... :-D :-D

hej ...jaw przelovie ;) |Endo...poszlam do tego lustra.....ja tam ksiezyc zobaczylam!!!!! w pelni!!!!! lomatko...ale mi narobilas :P heheheheheh dobrze...ze poszlam do malego...lazienkowego....bo sie boje co by bylo jak bym reszte zobaczyla ... :O ....balwanka?... :O 👄

michelinek.... hahahahahahahahahaha widzialam go ! w lustrze!!! ...same oponki... wlasnie....MUUUUUMMMMMKAAAAA!!!!

No już dawno wróciłam a tu nikogo nie ma.... :-P Co Wy Takie zajęte?

ja nie tyle zajęta, co okropnie zmęczona , upaly i wogóle dobranoc

Cześć ! 🖐️ \"Ciągle pada, asfalt mokry jest i śliski jak brzuch ryby...\" Bleeeeeeeee Co tu zrobić z tak mile rozpoczętym dniem? :-P Miłego dnia, momo wszystko... 🌻 Po - zdrówka ! 😘

Witajcie słonka moje w deszczowy dzień...:D no zgłaszam się zgłaszam :D !!! kurde w pracy przeinstaowują mi system i programy na inny komputer i nie mam neta.... jak nie urok to sraczka :P pozdrawiam wszystkich i buziolki ślę [usta

dzien dobry:) czekam...na pierwszych klijentow..potencjalnych...kupcow...:(

witma przelotem tylko Birmus....moze nie bedzie chetnych na kupno domu (domniemywam ze o takich kupcow chodzi)...w ogole po co facetowi zachcialo sie s[przedawac? tak nagle? trzymam kciuki coby bylo po Twojej mysli pozdrowka dla reszty swiata;-)

Birmi ! 😘 A ten właściciel to oba wystawił na sprzedaż czy tylko jeden. Bo może który pierwszy pójdzie ten lepszy? Buzialki ! 😘

31 sierpnia kończy mi sie umowa na neostrade. dzisiaj zrezygnowałam z kontynuacji. Zawsze mogę od nowa i jeszcze taniej niż mi teraz proponują. Na razie będę korzystac w pracy (tzn od 1 wrzesnia)

czesc aniołki!!!!! dorwałam sie po pracy do kompa ,bo teraz moja Marte go okupuje...wróciła w poniedziałek ze Szkarskiej(wakacje z tatą)jest zachwycona ...opowiada ...opowiada...a ja mówie wiem kochanie ...byłam ...pamietammm....kurcze boli jak ona opowiada o tych miejscach .....przeciez jeszcze niedawno chodziłam tam z KRZYSIEM :( masakra konczy mi sie Trix(malinowe ...biedronkowe...piwko wyborowe..)wiec chyba czas na kapiel i spac....no jeszcze z 3 godz.telewizji bo cos ze snem kiepsko ostatnio.. całuski dla wszystkich całuski dla MICHELINKI :) izka czytam powoli ...czasu brakuje ...ale wiem ze przeczytam ...napewno...dziekuje

hej no twierdzi ,ze dwa wystawil i ze ktory prerwszy .... potencjalni kupcy...sie sie pojawili :D...hihihi pan z agencji czekal...czekal i ...sie nie doczekal :P...:D Ryjku ❤️ Savan...jak dzis?❤️ Junka...👄 ide spac...zmeczona jestem .. dobrej nocy 🌻