Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Chciałbym wiedzieć

Pytanie do żon chcących zdradzić lub zdradzających

Polecane posty

Gość Zakręcona29
Czyli najogólniej musi być równowaga pomiędzy ciałem, duszą i umysłem ... To moje kryteria nie tylko do kochanków ... Hmm .. z pasją ... wtedy jest ten błysk w oku ;)

Gość Chciałbym wiedzieć
teoretyczna --> po co? jakie to ma znaczenie i tak nie uwierzysz obojętnie co napisze, zapytałem, żeby otrzymać odpowiedź

Gość teoretyczna
Ale pytania nie rodza się w naszych głowach ot, tak sobie. Zawsze jest tego jakiś cel. Więc? Może spróbuj się jakoś dokładniej określić.

Gość teoretyczna
Równie dobrze można by było na topicowe pytanie odpowiedzieć pytaniem: "jakie to ma znaczenie?"

Gość teoretyczna
Zatem, nie możesz nam konkretnie odpowiedziec na pytanie do czego - cyt. "przyda się" uzyskana "wiedza"????

Gość Chciałbym wiedzieć
teoretyczna --> to, że uzyskana wiedza się przyda nie napisałem akurat ja, taki urok pisania na pomarańczowo. W każdym razie mam w tym swój cel, czy jest on naprawde taki ważny?

Gość do chciałbym wiedzieć
6.inny - dyskretny, z wyobraźnią, błyskotliwie inteligentny, szalony, zafascynowany tematem (mną) równie mocno jak ja nim... a przy tym może być każdym z 1 do 5, nieistotne.

Gość teoretyczna
ważny :D

Gość manamanamama
Nieśmiały plejboy, który robi to pierwszy raz, jest moim przyjacielem od dawna, a tak naprawde nieznajomym i kimś innym.

Gość manamanamama
zapomnialam dodac, ze zonaty z zona hetera

Gość cel topiku jest bardzo wazny

Gość Chciałbym wiedzieć
manamanamama --> nie może istnieć ktoś kto robi to pierwszy raz i jednoczesnie jest playboyem sypiającym codziennie z kimś innym, to się wzajemnie wyklucza, czytaj ze zrozumieniem

Gość manamanamamam

Gość manamanamamam
jets tak samo mozliwe jak potrzeba twojej wiedzy, zreszta pkt od 1 do 6 sie niewykluczja, bo rozne oblicza ma ludzka osobowosc

ja już się zaczerniłam. Może Ty też tak zrób - utrudnisz sprawę podszywaczom :))

Gość manamanamamam
czytam twoj topik i wlasnie dlatego to pisze, bo skoro mozna dazyc do zdrady wyplakujac sie w rekaw nieznajomego, to rownie dobrze mozna planowac sobie jaki bedzie ten nieznajomy z ktorym zdradzimy, dlatego ja che takiego jak napisalam powyzej

Gość Chciałbym wiedzieć
teoretyczna --> pomyśl : właściwie żadna z was nie wybrała opcji pierwszej - wniosek : nie warto być taką osobą, a jeśli sie taką jest to lepiej się nie przyznawać. Po drugie : niektóre kobiety lubią prawiczków bo są wtedy dla niego kimś wyjątkowym, nauczycielką, tą pierwszą - wniosek : jeśli ktoś nim jest można to wykorzystac jako atut, jeśli nie - może udawać że jest, mysle, że to działa przy większej różnicy wieku np 32latka i 22latek. po trzecie : nie lubiany jest mąż zdradzający żone, więc do jej posiadania również nie warto się przyznawać. Po czwarte : dobrze jest najpierw zaprzyjaźnić się z kobietą, to dobra pozycja startowa, więc warto mieć kilka przyjaciółek-mężatek tak w razie co. Po piąte : sex z nieznajomym jest silną fantazją seksualną dla kobiety (choć nie każdej), to również można wykorzystać, przypuszczam ,ze działa to najlepiej wobec osób poznanych w sieci. Po szóste : jesli kobieta oprócz sexu szuka czegoś więcej wybiera opcje nr 6, wymieniając takie cechy jak inteligencja, poczucie humoru itp, jesli ktoś szuka tylko sexu lepiej niech się nad tym zastanowi.

Gość manamanamamam
a jak ktos szuka tylko seksu w zdradzie to co?

Gość Chciałbym wiedzieć
manamanamamam --> pisze z perspektywy faceta, nie wypowiadam się na temat odczuć kobiet, więc nie wiem co.

Gość do chcialbym wiedziec
a jak ktos chce zdradzic psychicznie to tez nie powinien sie zastanowic??

Gość manammanamamma
z perspektywy faceta????facet szuka seksu w zdradzie..wiec cos ci mi sie tu nie zgadza.

Gość do chciałbym wiedzieć
czy dla mężczyzny zdrada to tylko seks?

Gość Chciałbym wiedzieć
manammanamamma --> masz na myśli punkt 6? jeśli facet szuka tylko seksu to niech się lepiej zastanowi czy kobieta szuka tego samego, bo jesli nie to może to sie dla obojga źle skończyć

Gość manammanamamma
mam na mysli twoje zdanie- ze jesli ktos szuka seksu to niech sie nad tym zastanowi, i nie bardzo rozumiem.

Gość manammanamamma
to wypisz punkty wg ktorych faceci wybieraja kobiety do zdrady?

Gość Chciałbym wiedzieć
dupiszonek --> trzymasz się z daleka od kolgów z pracy czyli jednak się zastanawiasz i masz pewne kryterium

Gość do dupiszonek
a jak z sąsiadami ? :)

Ale nasunęło mi się takie jedno spostrzeżenie. Dla mnie jesteś facetem, który szukającym przygód. Aaaa...... i zamierzasz, przy okazji \"otłumanić swą zdobycz\", zatajając ( ewentualnie - zniekształcając ) niektóre informacje na temat swojej osoby :D