Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Chciałbym wiedzieć

Pytanie do żon chcących zdradzić lub zdradzających

Polecane posty

Gość Chciałbym wiedzieć
Zapytaj kobiet, którym się żali. Osobiście uważam, że taki facet to pierdoła nie facet.

Gość Chciałbym wiedzieć
Jeśli uważa, że to dobry sposób. Ale lepiej niech pamięta, że już zawsze dla tej kobiety pozostanie taki godny pożałowania.

Gość pytanie mam
twoja odp jest wymijająca... dlaczego migasz się od odpowiedzi? (mogłyby być dla ciebie niewygodne)

Gość Chciałbym wiedzieć
Ja uważam , ze odpowiedziałem i się nie migam. Nie rozumiem co jest jeszcze niezrozumiałe?

Gość Chciałbym wiedzieć
Musi być bardzo zdesperowany żeby brać na litość. To smutne.

Dobra, to Wy tu sobie jeszcze powyjaśniajcie, a ja zmykam:D Zajrzę tu jutro. Miłego wieczora. pzdr.🖐️

Gość pytanie mam
Zapytaj kobiet, którym... blabla, i to jest odpowiedź? Dlaczego ty przyszedłeś na topic ze swoim pytaniem, a ni pytasz o to kobiet, z którymi rozmawiasz ... gdzieś tam?

Gość pytanie mam
ten zdesperowany, to twój pkt 3.

Gość pytanie mam
teoretyczna, szkoda czasu, chyba panu ... argumenty ... się skończyły ;(

Gość Chciałbym wiedzieć
Nie bądź idiotą, nie można kobiet pytać o takie rzeczy bezpośrednio. Forum jest anonimowe tu można być bardziej szczerym. Facet wypłakujący swoje żale kobiecie? Myśle , że szuka pocieszycielki. Wiadomo jakiej. Facet wypłakujący się innemu facetowi - chce żeby ten mu poszukał kochanki lub poradził jak znaleźć.

Gość Chciałbym wiedzieć
ludzie, dajcie czas na napisanie odpowiedzi, nie ukończyłem kursu maszynopisania ;)

Gość pytanie mam
pospieszyłam się, jednak cos do ... obrażenia miał przyznajesz więc, że nie jesteś szczery w kontaktach z kobietami, jeśli jest nieanonimowo? jak to się ma do słów o przyjaźni do nich kierowanych?

Gość pytanie mam
mozesz być szczery do bólu, jest anonimowo :)

Gość Chciałbym wiedzieć
przyznaje, ze nie podchodze do kobiety pytając : wolisz prawiczka, playboya czy kogos innego? Czy to jest brak szczerości? Dla mnie to oznaka myślenia logicznego. Czy ktoś w ogóle tak robi?

Gość pytanie mam
tzn. jak, robi?

Gość Chciałbym wiedzieć
Pyta kobiety wprost.

Gość pytanie mam
więc jak nie wprost ustalić reguły układu? jeśli zostawiasz pole do interpretacji, to wiadomo, że zostaną twoje słowa zroumiane zgodnie z życzeniem słuchaczki. a to już trąca o manipulację ... emocjami.

Gość Chciałbym wiedzieć
Na dziś starczy tego dyskutowania. Dobranoc.

Gość Chciałbym wiedzieć
Odpowiem, ale ostatni dziś. Wprost zasady ustala się dopiero po pewnym czasie, po wielu podchodach i drobnych aluzjach.

taak, oczywiście ;) ... po jakimś czasie, ... niezbędnym dla stworzenia ... iluzji ... przyjaźni, zażyłości, zrozumienia jej problemów czy marzeń, wspólnoty poglądów, zadbania o jej dobre samopoczucie, nici chociażby porozumienia intelektualnego ... w kimś kto się tak zakręci wkoło kobiety, nie sposób nie zobaczyć kogoś więcej (nr6 rulez! ... zawiera w sobie nr na przyjaciela, na nieudany związek, na litość, na pewniaka, przystojniaka, na nieśmiałego, żonatego, nieznajomego ... i cała zgraja innych budzących emocje) kobiety ... (większość, znacząca większość) aby odczuwać satysfakcję z seksu musi być zaangazowana uczuciowo z partnerem, nawet jeśli planują zdradę (z powodów rozmaitych) to nie wybiorą pierwszego z brzegu, to nie sport ani sprawdzanie się ani czynności dla higieny ... ... i po to jest ten \"jakiś czas\", ... ty ten mechanizm znasz :) inaczej nie spotykało by cię tyle (wcześniej wspominanych) doświadczeń, ach i nie więcej niż jedna naraz, przecież podchody wymagają poświęcenia czasu! ... czas adoracji mija jednak, ustalmy zasady, ... wtedy dociera do pań - więc chodzi tylko o rozładowanie napięcia?! w większosci przypadków - bęc! (przecież miało być 6) ... to tu pojawia się duma ... przecież nikt nie chce być narzędziem, iluzja pryska ... urażona duma, wycofanie się kobiet z układu, skutek - szukasz \"nowej\" koleżanki. czy nie uczciwiej (i kłopotów mniej) byłoby nie robić tych podchodów i aluzji - ci którym chodzi tylko o seks przeszliby do meritum, a ci co szukają czegoś więcej ... droga wolna! erotyczne - tematyczne - kanały służą wprost idealnie :) powiedz mi (stać Cię na szczerość, widzę powyżej) autorze topiku, czy (poza intelektualną rozrywką, :o) jaki to już wytarty tekst), nie szukałeś tu odpowiedzi, jaką strategię objać przy następnej, żeby się nie cyckać z podchodami a cel osiagnać? :) Siostry :) wybaczcie, że Was obnażam, ale się chłopak cały dzień kręcił jak ... nie przymierzając, w przeręblu. ma kolega zadatki na rasowego podrywacza, więc i tak by kiedyś do tego doszedł, ... a po drodze niejedną z Was zbajerzył :D robi jeszcze dużo błędów w temacie, ale ma talent, ... nieoszlifowany diament :)

tylko nie wyjeżdżaj z tekstem, że pytania nie rozumiesz :D bo do szkół posyłać każę. (aha, nr na nauczycielkę to nie ze mną, ...Bruner)

Gość Chciałbym wiedzieć
nielogiczne --> ciesze się, że włączyłem forum, bo dość ciekawy jest twój wpis. Choć stanowczo za długi, nie chciało mi sie go czytać w całości. Ominąłem początkowe truizmy bo nie ma co sie nad nimi rozwodzić. W skrócie - kobiety są różne, wybierają różnych mężczyzn, ale takich co im się podobają. Nigdy z pierwszym lepszym. Jasne i klarowne dla wszystkich. Podchody i aluzje to bardzo ważna rzecz, bez nich to tak jakby czytając kryminał przejść do ostatniej strony i zobaczyć kto zabił. Ktoś szuka samego seksu niech idzie do domu publicznego. Odpowiadając na pytanie : uwielbiam się cackać z podchodami, więc nie zrezygnuje z tego. "Strategie" i tak trzeba dopasować do indywidualnego przypadku, tu metody statystyczne zawodzą. No ale taki znawca pewnie o tym wie. Cieszy mnie również, że taki ekspert (jakich niewielu można spotkać na forum), docenił moją skromną osobę. Ale muszę cię zmartwić, nigdy nie będe rasowym podrywaczem, bo tego nie chce. Prędzej czy później poznam kogoś w kim się zakocham i wtedy będzie istniała dla mnie tylko ona. Tak podrywacze nie myślą. A póki co, no cóż, w miare możliwości postaram się spędzać czas w sposób aktywny.

Gość Chciałbym wiedzieć
nielogiczne --> aha, tekst o ekspercie i znawcy to był sarkazm, jesli go nie zrozumiesz, to do szkoły posyłać każe . I może nawet w jednej ławce wylądujemy ;)

nie przewiduję spotkania w jednej ławce, ... jesteśmy z różnych klas, różnią nas zainteresowania - ja wolę ironię, ty sarkazm. podchody uwielbiają obie strony, ja chciałam Ci pokazać, do czego mogą doprowadzić. Statystycznie, w większosci do tego prowadzą. a że ... rasowym nie będziesz? ... Twój wybór :) ...

No i ktoś już mnie uprzedził z wnioskami, które nasuwają się po przeczytaniu Twoich postów, kolego. 🖐️