Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pleymen

obrzydliwe rzeczy jakie robi twoja..

Polecane posty

Gość pleymen

zona,narzeczona,dziewczyna ewentualnie kochanka... Zainspirowany topikiem o obrzydliwych rzeczach ktore robia faceci zakladam o obrzydliwych rzeczach ktore robia babki :P i tak moja piekna pani zostawia w lazience plastry cale oklaczone po depilacji fuj i obcina paznokcie u nog w umywalce co jeszcze nie bylo by tak straszne gdyby to sprzatala ale nie robi tego :O

Gość pleymen
ciekawe a co z tym robicie? :P

Gość coś gdzieś kiedyś
był kiedyś podobny topik, wprawdzie nie o obrzydliwych ale chyba o zabawnych rzeczach, jakie robią kobiety. pomietam, ze usmiałam się starsznie czytając tamto. :)

Gość kobiety nie robią
obrzydliwych rzeczy;-)

Gość pleymen
dormika

Gość nikolka
Piorę śmierdzące skarpety i zasrane majtki mojego ukochanego.

Gość bgghg
jasne

Gość moja nie umyła stóp i
strasznie waliło pod kołdrą

Gość pleymen
dormika chcialem cos napisac ale sie opamietalem :D

Gość NISS-ANKA
zielona herbata, nic tak źle nie działa na niego.

Sobie gębe masakrują wyciskając całą twarz w poszukiwaniu komórki, która jeszcze nie wie czym będzie a dla was to już kaszak albo syf...

Gość jasne -każdy sądzi w/g siebie
nie wiem drogi autorze czy ty nie fantazjujesz!!!! może masz żonę -strzelca wtedy sie zgodzę ...:O a mogę cie zapewnić ,że mój mąż nigdy nie widział pozostawionych przeze mnie gadżetów typu: brudna podpaska,okłaczone plastry,czy obcięte paznokcie w umywalce ....:O :O

Gość oytoyti
utylizujemy odchody samą myślą że chcemy być oczyszczone a wracając do tematu, skrobię paznokciem po zębach jak nikt nie widzi i zostawiam w łazience maszynki do golenia z boku, drapię się po głowie przed myciem włosów sprawdzając czy się skóra łuszczy(ble, ale też jak nikt nie widzi)

Gość NISS-ANKA
zielona herbata, nic tak źle nie działa na niego.

A jak się nazywał ten topik z obrzydliwymi rzeczami robionymi przez facetów?:D:D Nie mogę znaleźć :P jasne -każdy sądzi w/g siebie ---> Fakt, słyszałam, że strzelce to bałaganiarze :P A Ty co? przeciwieństwo Panienka? :classic_cool:

Gość zakochanyiek
najobrzydliwsza rzecz na świecie? Moja kochana musi na mnie codziennie patrzeć ;( ;( ;(

Gość oytoyti
jasne -każdy sądzi w/g siebie : też tak myślałam, tzn że nigdy nie widział, póki się okazało że już dwa razy w ciągu dwóch lat spuszczony z wodą tampon wypłynął z powrotem (podstępnie i zdradziecko) a, i jak śpię to puszczam bąki (ale mój narzeczony też)

Gość oytoyti
Yyyy... że co?? Strzelce zodiakalne to bałaganiarze?! Super, mam wytłumaczenie! Jak co, wyjaśnię że to nie moja wina tylko tego że urodziłam się w połowie grudnia.

Tak słyszałam :P:P Czytałam :D Ale w praktyce nie zauważyłam :D znam jednego strzelca, który jest strasznie pedantyczny :O

Albo strzelają focha gdy wiedzą że facet ma ocotę na seks !!! Obrzydliwe i niesmaczne !!!

LISTOPADOWA---->JESTEM BARANEM -mam męża strzelca ,siostre strzelca ,przyjaciółka strzelec i najbliższa sąsiadka też !:O nie wiem czy jestem jakaś durna czy przewrażliwiona ale sieja syf wszędzie !!!!!!!!! jezu ja nie jestem pedantką ale wszystko ma swoje granice :(

kobiety robią różne głupie i brzydkie rzeczy ale nie wypada o tym mówić :)

jak moja przyjaciółka mnie odwiedza ( mam dosc duży dom)to pokój po ej wyjeżdzie wygląda ....hmmm no ona po prostu nie zwraca uwagi ,że np dziecko wypaćka pościel dżemem lub pomaluje ściany keczupem!!!:O a mój mąż -za normę uważa upychanie brudnycz skarpet pod grzejnik, moja sąsiadka natomiast nie zwraca uwagi,że pies łazi jej po stole , nie nooooo...........oni po prostu przechodzą nad tym do porządku dziennego..nie widzą w tym nic dziwnego ! ktos tu pisał ,że zna strzelca pedanta ...nie nie wierzę !!! nieeeee

jasne -każdy sądzi w/g siebie ---> Współczuję :D Znam jednego strzelca, ale to chyba wyjątek jakiś ;) Ja Skorpion i trafiam na same Skorpiony :O Z czego jestem zadowolona :classic_cool:

Gość menszczyzna jaszczomb
Moja pani robi kópe w pofietżu i spada ona na luci

Gość Dobra Energia
zdarza mi się zostawić w toalecie folijki od tamponów, albo papierek zabezpieczający klej na wkładce. to jedyne me przestępstwo :) Chyba, że puszczam gazy przez sen i chrapię. Na to jest jedyna rada - zasnąć przede mną :D Tak - jestem PRAWIE idealna