Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość elika

JESTEM W CIĄŻY Z KOCHANKIEM.

Polecane posty

Gość wrong
Eee, możesz jeszcze nie mówić o ciąży kochankowi i wcisnąć mężowi kit, że to jego dziecko jest ;P

Gość 565645645
ale autorka szmata A wiesz suko co to znaczy prysiega malzenska W takich chwilach to zaluje ze nie ma kary smierci. Islam by sie przydal na takie qrewki

Gość kochanek8888
a co jeśli ona zostanie z mężem, a kochanek będzie chciał praw do dziecka? jak to wygląda w świetle prawa? ma on do tego prawo? czy dziecko będzie uznane że jest dzieckiem męża?

Gość dkjhbkdw
OIna jest zamężna wieć dziecko prawnie jest dzieckiem jej męża, nie kochanka. Mąż musi się zrzec dziecko, dopiero potem kochanek będzie mógł je uznać1

Gość kochanek8888
Aha, czyli jeśli jej mąż nie zrezygnuje to ja jestem w dołku i nic nie mogę :/ Nie da się tego jakoś obejść? Byłem takim kochankiem, ona jest ze mną w ciąży, zastanawia się nad odejściem od męża, ale prawdopodobnie może tego nie zrobić, jest z nim 8 lat po ślubie i nie mieli dzieci, czy zostałem wykorzystany do bycia "dawcą nasienia"? Ja chcę prawa do dziecka, chcę uczestniczyć w jego życiu, chcę być przy nim na tyle na ile mogę.

Gość bicrobert
NIC MU NIE MÓW. MĄŻ NIECH WYCHOWUJE DRUGIE DZIECKO NIBY SWOJE, TY PIEPRZ SIĘ DALEJ Z KOCHANKIEM, BO Z MĘŻEM NAPEWNO TAK SIĘ NIE PIEPRZYŁAŚ NIGDY. I BĘDZIE GIT.