Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tefal

Problem z gardłem

Polecane posty

Gość Tefal

Już nie mam siły, ciągle mam jakieś infekcje gardła,zapalenia itp.Teraz mam od dwóch dni wcześniej miałam w ten długi wekend a jeszcze wcześniej w kwietniu tak w pierwszej połowie.Zaczyna się od tego że mam bardzo sucho tak między nosem a gardłem póżniej czuję jakbym miała spuchnięte węzły chłonne ale jak dotykam to nie czuję pod palcami tego opuchnięcia to może coś w środku mi puchnie i tak na okrągło . Teraz to już nawet boję się zjeść loda albo napić czegoś zimnego bo zaraz mam chore gardło.Czy ktoś też tak ma i czy jest jakiś sposób żeby tego uniknąć w przyszłości?

Gość Tefal
ups

Gość Adriannnka
zmiana cen, czy ktos pracuje?

Gość Tefal
nie wiem o co chodzi?

Gość ratunkuuuuuuu pomocyy
a jak cos przelykasz czujesz bol ?

Gość Tefal
Teraz już nie ale czasami mam tak że nie mogę nic przełknąć z bólu

a mi 3 dni temu powiekszyly sie wezly :/ smaruje je mascia i pije gorace napoje.troszke sie zmniejszyly ale nadal boli :( nie wiem co robic bo u lekarza juz bylam i mam antybiotyk i mam tak samo jak Ty nie wiem juz co moge jesc zeby tego nie powiekszyc :/

Gość Tefal
Ja też niewiem jak ci pomóc bo ja mam to samo i to często i jak do tej pory nie udało mi się z tym uporać a tu na forum też nikt nie chce pomóc

dokladnie sami oczekuja pomocy a nie daja nic w zamian :( ciezko mi przelknac sline a dzis nie spalam cala noc tak mnie bolalo myslalam ze jak wstane to juz bedzie mniejsze a tu takie same i nadal boli :( a probowalas jakies tabletki na gardlo ?

Gość Tefal
No ja właśnie mam teraz Bronchicum T i troche mi pomogły a tak wogóle to wypróbowałam już całą mase tabletek do ssania i najlepsze dla mnie są takie które nawilżają gardło i są na suche gardło

pije kolejna herbate juz druga dzis moze to mi troche pomoze :/ zaraz nasmaruje sie mascia i owine szalikiem zalezy mi zeby zginelo to do jutra i zeby rodzice nie zauwazyli bo znow bede uziemiona na kolejne dni :/

Gość Tefal
Wydaje mi się że takie coś to chyba lepiej dobrze wyleczyć do końca bo ja nigdy nie mam jak tego wyleżeć i może też dla tego co chwilę mi to nawraca

ja juz leze ok 2 tyg i mam dosc :( czemu akurat na koniec choroby musialo mi sie to pokazac :( wyslalam siostre do apteki po jakies tabletki do ssania moze pomoze :( cale szczescie mama bedzie wieczorem moze do tego czasu minie troche

mi jescze pomaga picie amolu lub aromatolu i nacieranie tym szyi- tak sporo daje- potem od razu owijam szalikiem i to sie wchlania i rozgrzewa naprawde polecam mozna tez plukac woda z amolem gardlo

picie amolu.. ? ale z cukrem czy tak sam.. ?

Gość E--wa
amol rozcięczony w wodzie pić ale można też płukać gardło

Gość BetiH4476
Korzystaliscie z preparatu co sie nazywa Bronchicum T? Bo wyszukiwalam informacji dotyczacych tego produktu i postanowilam Was zapytac. Mozecie cos opowiedziec mi o tym produkcie? Jest sens go kupowac, znacie jakies zamienniki? Na tej stronie zanalazlam troche komentarzy o Bronchicum T: http://www.listalekow.pl/bronchicum-t/ - myslicie, ze warto sie tym zasugerowac? Nie w smak mi sie naciac i wydac bezsensownie pieniadze, dlatego mam nadzieje, ze cos mi doradzicie. Dzieki za wszelkie porady.

Gość kafeterianka32
usuńcie sobie migdałki-pomaga!!