Madusia_85 0 Napisano Maj 18, 2007 Mam dosyć krępujący problem. Bardzo często muszę biegać do łazienki, ponieważ wciąż towarzyszy mi uczycie pełnego pęcherza:( To jest straszne!!! Zastanawiałam sie czy to może być uczulenie np na proszek, ale zmieniałam już proszek i nic;( Nie wiem jak sobie z tym poradzić;(;(;( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ja tez czesto sikam... Napisano Maj 18, 2007 ...a to jeden z objawow ciazy... mam nadzieje, ze nie u mnie... :/ :) ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
muehehe 0 Napisano Maj 18, 2007 to może być infekcja pęcherza idź do lekarza niech cię skieruje na badanie moczu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Madusia_85 0 Napisano Maj 18, 2007 Nie jestem w ciąży, bo do wiatropylnych nie należę! ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ziki Napisano Maj 18, 2007 tzn tak, ja miałam takie uczucie że chce mi się sikać,no ale to było tylko takie wrażenie,latalam do kibla co chwile....przeziębiłam pęcherz poprostu siedząc na zimnym betonie itp...... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach