Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość na niczym naprawde ehh

Nie zalezy mi juz na niczym!!!!!!!!!!

Polecane posty

Na niczym!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Na niczym!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Na niczym!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Na niczym!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Na niczym!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Na niczym!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Na niczym!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Na niczym!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Na niczym!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Na niczym!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Na niczym!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Na niczym!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Na niczym!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Na niczym!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Na niczym!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Na niczym!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Na niczym!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Na niczym!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Na niczym!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Na niczym!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Na niczym!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Na niczym!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Na niczym!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Na niczym!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Na niczym!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Na niczym!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Na niczym!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Na niczym!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Na niczym!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Na niczym!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Na niczym!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Na niczym!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Na niczym!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Na niczym!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Na niczym!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Na niczym!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Na niczym!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Na niczym!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Pieprze wszystko!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Pieprze wszystko!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Pieprze wszystko!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Pieprze wszystko!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Pieprze wszystko!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Pieprze wszystko!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Pieprze wszystko!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Pieprze wszystko!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Pieprze wszystko!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Pieprze wszystko!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Pieprze wszystko!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Pieprze wszystko!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Pieprze wszystko!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Pieprze wszystko!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Pieprze wszystko!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Pieprze wszystko!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Pieprze wszystko!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Pieprze wszystko!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Pieprze wszystko!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Pieprze wszystko!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Pieprze wszystko!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Pieprze wszystko!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Pieprze wszystko!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Pieprze wszystko!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Pieprze wszystko!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Pieprze wszystko!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Pieprze wszystko!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Pieprze wszystko!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Pieprze wszystko!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Pieprze wszystko!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Pieprze wszystko!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Pieprze wszystko!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Pieprze wszystko!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Pieprze wszystko!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Pieprze wszystko!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Pieprze wszystko!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość spoko mi tez
🖐️

Gość dolaczam sie hej
walic wszytkok neprzejmowac sie zyciem, byle do przodu;)

Mam dosc!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Bym wyszla i poszla w sina dal i olala to wszystko. Olala , pieprzenla to wszystko w kat. Po prostu wale juz to wszystko co mnie otacza. Pieprze, pieprze, pieprze, pieprze!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Pieprze wszystko!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Pieprze wszystko!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Pieprze wszystko!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Pieprze wszystko!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Pieprze wszystko!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Pieprze wszystko!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Pieprze wszystko!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Pieprze wszystko!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Pieprze wszystko!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Pieprze wszystko!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Pieprze wszystko!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Pieprze wszystko!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Pieprze wszystko!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Pieprze wszystko!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Pieprze wszystko!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Pieprze wszystko!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Pieprze wszystko!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Pieprze wszystko!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Pieprze wszystko!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Pieprze wszystko!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Pieprze wszystko!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Pieprze wszystko!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Pieprze wszystko!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Pieprze wszystko!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Pieprze wszystko!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Pieprze wszystko!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Pieprze wszystko!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Pieprze wszystko!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Pieprze wszystko!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Pieprze wszystko!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Pieprze wszystko!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Pieprze wszystko!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Pieprze wszystko!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Pieprze wszystko!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Pieprze wszystko!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Pieprze wszystko!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Pieprze wszystko!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Pieprze wszystko!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Pieprze wszystko!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Pieprze wszystko!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Pieprze wszystko!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Pieprze wszystko!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Pieprze wszystko!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Pieprze wszystko!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Pieprze wszystko!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Pieprze wszystko!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Pieprze wszystko!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Pieprze wszystko!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Pieprze wszystko!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Pieprze wszystko!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Pieprze wszystko!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Pieprze wszystko!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Pieprze wszystko!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Pieprze wszystko!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Pieprze wszystko!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Pieprze wszystko!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Pieprze wszystko!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Pieprze wszystko!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Pieprze wszystko!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Pieprze wszystko!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Pieprze wszystko!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Pieprze wszystko!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Pieprze wszystko!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Pieprze wszystko!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Pieprze wszystko!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Pieprze wszystko!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Pieprze wszystko!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Pieprze wszystko!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Pieprze wszystko!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Pieprze wszystko!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Pieprze wszystko!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Pieprze wszystko!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Pieprze wszystko!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Pieprze wszystko!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Pieprze wszystko!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Pieprze wszystko!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Pieprze wszystko!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Pieprze wszystko!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Pieprze wszystko!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Pieprze wszystko!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Pieprze wszystko!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Pieprze wszystko!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Pieprze wszystko!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Pieprze wszystko!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Pieprze wszystko!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Pieprze wszystko!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Pieprze wszystko!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Pieprze wszystko!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Pieprze wszystko!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Pieprze wszystko!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Pieprze wszystko!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Pieprze wszystko!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Pieprze wszystko!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Pieprze wszystko!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Pieprze wszystko!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Pieprze wszystko!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Pieprze wszystko!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Pieprze wszystko!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Pieprze wszystko!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Pieprze wszystko!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Pieprze wszystko!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Pieprze wszystko!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Pieprze wszystko!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Pieprze wszystko!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Pieprze wszystko!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Pieprze wszystko!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Pieprze wszystko!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Pieprze wszystko!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Pieprze wszystko!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Pieprze wszystko!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Pieprze wszystko!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Pieprze wszystko!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Pieprze wszystko!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Pieprze wszystko!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Pieprze wszystko!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Pieprze wszystko!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Pieprze wszystko!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Pieprze wszystko!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Pieprze wszystko!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Pieprze wszystko!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Pieprze wszystko!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Pieprze wszystko!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Pieprze wszystko!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Pieprze wszystko!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Pieprze wszystko!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Pieprze wszystko!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Pieprze wszystko!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Pieprze wszystko!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Pieprze wszystko!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Pieprze wszystko!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Pieprze wszystko!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Pieprze wszystko!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Pieprze wszystko!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Pieprze wszystko!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Pieprze wszystko!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość spoko mi tez
zycie jest do doopy. bez sensu tak wstawac rano isc do roboty potem zjebany po robocie i nic mi sie nie chce:O

wstajesz, jesz, wc, praca, potem dom, potem znowu zarcie, potem pieprzone wc pieprze wszytsko dookola, od teraz mam wszystko gdzies, ja juz nie moge!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! jestem maksymalnie wkurwiona!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

wale prace, znajomych, imprezy, pojebanych facetow, beznadzijene sytuacje.Nigdy nie bylam tak ordynarna.

moja rada- olej go . jesli to jakis dupek sprawil ze sie tak czujesz... a jak to uczucie samo z siebie cie dopadlo...sa takie dni, mam nadzieje ze szybko minie, moze pomysl o wolnym? jakies wakacje od wszystkiego i wszystkich..

Gość spoko mi tez
podobno w 2012 ma byc koniec swiata juz nie moge sie doczekac

to nie tylko facet, ogolnie wszystko wyrzucilam komorke do piwnicy, hahah, mam w dupie teraz wszystko, nikt sie do mnie nie dodzwoni mam gdzies ze ktos mnie szuka itp. mam gdzies chodzenia z tym popieprzonym sprzetem nawet do wc od dzisiaj zero komorek !!!! jak to milo wszystko olewac. Wakacje? ja bym wyjechala chetnie na rok czasu na bezludna wyspe, nie zegnajac sie z nikim-no moze z rodzicami! 2012-koniec swiata? to jeszcze tyle meczarni mnie czeka..

Gość jeżeli koniec świata...
to co byście chcieli przedtem jeszcze zrobić bo ja sam nie wiem co...... tyle fajnych kobiet, nie wiedział bym od której zacząć.... w każdym razie chciałbym przedtem uściskać dużo fajnych kobiet... no może nie tylko uściskać ;>)