Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość meski orgazm jest gorszy

faceco co czujecie w chwili wytrysku

Polecane posty

bo mi sie zawsze wydaje ze my kobiety mam o wiele lepsze przezycia niz wy...wy po prostu sie spuszczacie...co wtedy czujecie?

Gość tak ciekawe jak ci ktos opisze
orgazm :/

Gość niuńka x
mnie się też zdaje że kobiet mają lepsze doznania : a dlaczego tak sądzę? bo u kobiet do orgazmu potrzeba więcej wysiłku.i jesli już się go dostanie to np.mnie starcza ta rozkosz na cały dzień.i już wcale nie mam ochoty na kolejny orgazm. a face ci szbko się podniecają i szybko opada to podniecenie (tak mi sie zdaje :-)

Gość nie mozecie mowic ze macie
lepsze doznania bo nie macie porównania, chyba ze któraś była kiedys facetem :)

Gość ja mam wrazenie ze oni
odczuwaja po prostu...ulge

lepiej odczuwac slabszy orgazm za kazdym razem nie jak wiekszosc kobiet przejsc przez zycie i nie doznac zadnego HAHA tylko czesc z was ma na tyle pozadnych partnerow ktorzy dbaja o wasze potrzeby, reszta niedopieszczonych babeczek to zazwyczaj pojemniki na sperme i zwykle zabaweczki dla facetow ktorym chce sie poruchac ..... ZALOSNE jestescie

Gość to ci nieudolni faceci
którzy tylko spuszczają się nie umiejąc dogodzić kobiecie są żałośni :O

Gość owłosiona jak dzika świnia
Zaklinaczu , zauważyłam , że wszędzie piszesz negatywne uszczypliwe opinie, pytanie: czemu? czemu jesteś tak źle nastawiony do świata? nienawiść to najgorsza cecha. zniweluj ją a bedzie Ci łatwiej żyć :-) pozdrawiam

to wy babki jestescie zalosne bo nie potraficie sprawic zeby facetowi zalezalo na waszym spelnieniu Takie jestescie szalowe i tyle dostajecie od faceta, ruchanko i spac bo rano do garow trzeba wstac

Gość Hmmm-ciekawe
Mialo byc "co czujecie w chwili wytrysku". Serio Panowie!

owłosiona jak dzika świnia jak ktos generalizuje, zaklada idiotyczne temety i wogule wykazuje spory deficut w posiadaniu szarych komorek to na nic wiecej nie zasluguje PS.nie wsz\\ystkie moje wypowiedzi sa takie uszczypliwe, posiedzisz troche dluzej na kafe to sie przekonasz Pozdrawiam cie serdecznie

Hmmm-ciekawe w trakcje pieszczot czlonka to przyjemnosc na maxa a w trakcie wytrysku to wybuch przyjemnosci, takie uczucie jak by ci spadl z barkow caly ciezar zycia codziennego i przez ta krotka chwile czujesz sie krolem swiata ... jak ktos to wczesniej napisal po prostu ULGA

Gość do zaklinacza
jak ktos generalizuje, zaklada idiotyczne temety i wogule wykazuje spory deficut w posiadaniu szarych komorek to na nic wiecej nie zasluguje nad błędami też trzeba popracować, jesli popisujesz sie nadmiarem szarych komórek:)

do \"do zaklinacza\" jak sie nie ma do czego dowalic to sie czepia bledow ZALOSNE Tak na marginesie miernoto to nie mam polskich czcionek zainstalowanych na kompie dlatego nie moge obslugiwac polskich znakow, bo ja moge pracowac w srodowisku windows po angieslku nie musze miec wszystkiego po polsku jak ty lajzo

dzieki zaklinaczu za opisanie meskiego orgazmu

Gość zryty zaklinaczu
co ma polska czcionka do tego, ze ktos nie potrafi napisac: w ogole? tylko pisze wogule?

meski orgazm jest gorszy nie ma za co. PS a mozesz mi opisac kobiecy orgazm, najbardzie mnie ciekawi jak sie czujecie kiedy macie taki orgazm ze wystapuja drgawki i kompletnie odplywacie, bo moja dziewczyna tak ma czesto ale nie potrafi mi opisac slowami tego co wtedy odczuwa czuje

Gość melavi
co za okaz, ten zaklinacz. takiego palanta to nic tylko omijac na kilometr. nawet przez internet obrzydzenie bierze. nie znosze ludzi, ktorzy najwieksza frajde maja, jak komus dogryza. przylazl tu odgrywac sie na kobietach, pewnie mu daly popalic w zyciu. pajac.

niestety ja tez nie potrafie tego opisac, dlatego tym bardziej ejstesm pelna uznania ze tobie sie udalo opisac swoj

Gość zryty zaklinaczu
wysoki poziom prezentujesz , nie ma co :O :O :O :O żałosna miernoto

Gość znawcatematu
kobiecy orgazm jest o niebo intensywniejszy od męskiego, to chyba kwestia przechodzenia ilości w jakość

do \"zryty zaklinaczu\" musialem sie znizyc do twojego poziomu pierwotniaku zebys zrozumial przekaz, a teraz idz pisac gdzie indziej bo nie wnosisz nic do TEMATU rozmowy

dokladnie-spokoj! czy zawsze na kafe kazdy temat musi sie konczyc klotnia?! mowimy tu o orgazmach

Gość zryty etc
ty pojebie to wnosisz wiele do rozmowy już nawet tematy o tobie biedaku zakładają

Gość 92387527
glupi zalosny zakompleksiony facecik = zaklinacz

przestancie sie kłucic przeciez zaklionacz nie napisał nic obrazliwego, ciepiacie sie babki, no chyba ze rzeczywiscie jestescie tymi pojemnikami na sperme to racje przyznaje wam! mnie akurat to nie uraziło co napisał bo mam b czesto orgazmy eheh pozdrawiam zaklinacz nie daj sie!