Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Nektarynka87

WYBRAŁAM, WYBRAŁAM sukienke - wkońcu !!

Polecane posty

No to autorka wg tego jest w górnej granicy prawidłowej masy ciała, ale nie znaczy że jest super szczupła no sory, ja wg tego mam 18 czyli troche niedowagi ale wiem że wyglądam ok, jakoś poważnie nie widze autorki w tej sukience bo ona zdecydowanie \"poszerzy\" ją jeszcze bardziej:O do takich sukienek naprawdę potrzebna jest nienaganna figura. O sukience się nie wypowiadam bo o gustach się nie dyskutuje:O

Gość he he no wiesz wzrost 173 i
no Kiara. No to właśnie o tym mówię. Zresztą niech robi co chce ale zawsze się powinno dobierać model sukni do sylwetki. Wiadomo osoby bardzo szczupłe albo chude i wysokie dodatkowo, nie kupią wąskiej rurki a osoby (może nie tyle grube) co grubsze nie wepchną się w bezę. Jakoś dla mnie zawsze to logiczne się wydawało.

Gość he he no wiesz wzrost 173 i
nie wiem ale normalne że do takich modeli potrzebne są idealne i szczupłe sylwetki.

Gość imili86
gruba nie jestem ..a na pewno nie zalozylabym sukienki typu z kolekcji pronovias...bo nie podobaja mi sie a wygladalabym jeszcze gorzej wiec wiesz.. sukienka z reszta inaczej wyglada na modelce inaczej na normanej osobie...

Gość mmmmmmmmmmmmmmmmmm
moim zdaniem 20.latka jest zdecydowanie za mloda na ślub. liczy się otoczka, wrazenie, szpan. a nie wartości, przysięga na całe życie. jak komunie obecnie -kto dostanie fajniejszy komputer, rower. smutne to. po ślubie powrót do szarej polskiej pseudochrześcijańskiej rzeczywistości a sukienka jest burżujska w negatywnym tego słowa znaczeniu.. mam 186cm a ważę tyle co Ty.. 13cm więcej ale życzę Ci szcześcia!

Gość imili86
mmmmmmmmmm to bylo do mnie czy nektarynki jeslli do mnie to niemam 20 a 21 lat a po drugie slub jest w pazdzierniku 2008 wiec bede miala 23 z reszta wiek nie jest okresleniem dojrzalosci emocjonalnej ..znam nie jednego lub nie jedna co maja po 28 lat a zachowują sie jak rozkapryszone bachory

Gość mmmmmmmmmmmmmmmmmm
do nektarynki

Gość imili86
a to przepraszam

Gość mmmmmmmmmmmmmmmmmm
no co Ty, przecież tylko wyraziłyśmy swoje zdania :)

Gość imili86
nie no wiesz po prostu chodzilo mi o to ze nie zawsze wiek jest odzwierciedleniem dojrzalosci :) ...ale fakt pomimo ze mam aby rok wiecej 21 narazie ale 20 to tak malo jakos na slub heh...chociaz mam kolezanke mlodsza o rok wziela slub bo mieli dzidzie w drodze ale nie jedna matka pozazdroscilaby jej podejscia do dziecka itd ..no ale wiadoom wiekszosc jest takich ze szkoda slow

Gość terefere razy dwa
ja uwazam ze to takiej sukienki wystarczy miec zgrabne ramiona i rece,tzn nie za tluste,no i nie zbytnio wydatny brzuch.No bo musicie sie zgodzic ze pod taka krynoline mozna schowac duzo pupe,szrokie biodra itd. Bez sensu wmawiac komusc przy kosci zeby zalozyl biala suknie przy ciele... no i na wysokich osobach wszystko ladniej sie prezentyje,krynoliny to tylko dla wysokich,male by wygladaly jak te karly zobrazow velasquesa :))

Gość i jeszcze jedno
musi mieć ta osoba szczuplutką talię!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ważne!!!! Może mieć najwyżej grube dupsko i nogi:-P

Nie no poprostu grayuluje inteligancji zeby rok starsza kobieta ode mnie mowila ze za wczesnie na malzenstwo.... paranoja poprostu... nie znacie mnie.. nie wiecie ze usamodzielnic musialam sie w wieku 15 lat kiedy stracilam wszytko łącznie z rodzicami w zyciu musialam zarabiac na siebie sprzedajac na rynku ubranka dzieciece, kwiaty, pozniej kosmetyki... nie chce o tym opowiadac niestety nie przypominam swoich rowiesniczek... a bardzo bym chciała... niesety nie bylo trak beztrosko... slub to nie jedynie otoczka i pseudochrzescijanskie zycie pozniej... tak moga powiedziec wlasnie osoby ktore traktuje slub do konca wolnosci i klamki na amen... wcale nie ,m bede miala wspanialego meza... lubimy isc sie pobawic ze znajomymi, prowadzizmy wspolny interes, wyjezdzamy na wycieczki ... no do tanca i do rozanca... Prosze nei oceniac mnie po wieku bardzo prosze... ja tego nie robie.

I nie wmawiajcie mi ze jestem gruba ... proszę jestem w normie do patyczakow niei naleze bo nigdy nie podobaly mi sie oblesna ani tlusciochy ani tez patyczaki jest to dla mnie okropne kiedy kobieta jest deska z wystajacymi koscmi .... naprawdę. zreszta jakis czas temu bylam na prezentacji bielizny wiec chyba nie naleze do grubych.... nosze rozmiar 38 czasem spodnie kupuje 40. jestem jak najbardziej normalna mam biscik ladny brzusio nie wystajacy w normie, nogi zgrabne jedyne do czego sie u siebie moge przyczepic to celulitis ktory mnie powoli atakuje na posladkach i udach ale to nie ma tu znaczenia...

wybralas bardzo piekna suknie , nie bierz sobie do serca krytycznych albo zawistnych postow - te sa pisane z roznych powodow . bedziesz wygladac bardzo pieknie . gratuluje i zycze wam duzo szczescia. :D

Gość droga z tego co pisznektarynko

Gość tez wam zycze duzo
szczescia, ale sukienka jest okropna :(

Gość nektarynko
z teg co piszesz jestes dziwczyna przy kosci, w tej suknie bedaziesz wygladac jak kulka obwieszona ozdobami prezentacje bielizny robia grubawe dziewczyny, torych nie zatrudnia sie do prezentacji ubran bo poza tylkiem i biustem nieciekawie wygladaja w kieckach. pozdrawiam

nektarynko - z takim pytaniem nigdy nie wystepuj na publicznym forum . odpowiedzi jakie otrzymasz - w wiekszosci nie beda szczere . sukienka jest przepiekna i co niektorych pewnie to boli... a twoja figura - jest super. znam sie na tym.

Gość tez wam zycze duzo
boli mnie że to niby ładna sukienka? no weź się zastanów nad sobą :O

mape - dzieki !!! :* wiem wiem nie słucjham tego teraz jakas wymyslila ze do prezntacji bielizny bierze sie grubsze hehe.. nie bede tego komentować... Sukienka mi sie podoba i nie oczekuje tego rowniez od was. dziekuje za mile slowa i zyczenia - buziaczki wam dziewczynki :)

Gość tez wam zycze duzo
sluchaj jedna z druga, to jest forum dyskuyjne - wymiany opinii, wiec o co macie pretensja? ze nie wszyscy pieja z zachwytu? nie kazdym podoba sie to samo. to, ze wybralas taka kiecke nie inna nie znaczy,ze jestes glupia, gorsza, czy zlosliwa, a taka chcecie z mape zrobic ze mnie. wyrazilam swoja opinie i zyczylam wszystkiego najlepszego, ale tego juz nie dostrzeglas, co? lepiej zgrywac ofiare. szkoda slow na takie pannice.

podziekowalam przeciez... ja wiem ze sa rozne gusta przeciez... w to nie wnikam nic nie probuje zrobic tu z mape. dziekuje i pozrdrawiam

Gość jak dla mnie
ro jest wystrzałowa sama bym taka chciała miec:) ale ja mam dopiero 19 lat i nie mysle o slubie ;)

Gość jak dla mnie
tak w ogole to odpisali ile za nia sobie cenia? jestem ciekawa jest sliczna

pierwszy salon ktory znalazlam chcial 3.200 pozniej w warszawie znalazlam za 2.900 a w moim miescie lodzi za 2.800 :)

Gość jak dla mnie
normalnie jest prze prze prze piekna!! na pewno bedzie z Ciebie piekna panna mloda. Widze troche na Ciebie naskoczyli cos tam po lebkach czytalam... ale mysle ze sie nie przejmujesz co;) a kiedy ten szczesliwy dzien ma nastapic ?

Gość Paris26
Do autorki.Czy moge wiedziec ile kosztuje to cudo???