Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dark Father

Czy 175 to idealny wzrost faceta

Polecane posty

Gość Dark Father

Czekam na powazne odpowiedzi

Gość ccccxxxxxxxx
nie, kurdupel i tyle

Gość raczej dla panienki
modelki:)) Idealny wzrost dla faceta to w tej chwili 185-190 cm Ale niektorym wystarcza to 180 cm ...dla mnie za malo. Pozdr

Gość ja chciałbym mieć 200 cm
ale niestety mam tylko nieco powyżej 180 cm :-(

Gość kwsp
mysle ze tak:) biorac pod uwage facetów ktorych spotykam to ci 1,80 sa jak jakies ewenemtny dominuja ci z takim 172-177 wzrostem):) a nawet nizszi 160 i o dziwo maja ukochane:) a tu widze kazdy sie zali, ze jest niski.. niski to facet 165. a nie 175 i wyzej.

Gość Pawełek 23
Tak, to wzrost idealny, bo ja mam tyle

Gość A ja powiem tak......
czesc Pawelek 🖐️

Gość Pawełek 23
Czesc A ja powiem tak.... Moze bedzie latwiej jak powiesz mi jak masz na imie

Hej Wiesz wydaje mi się, że idealny wzrost dla faceta to pojęcie względne. No bo pomyśl, jeśli dziewczyna ma 160 cm, to zapewne będzie powtarzać Ci,że masz idealny wzrost. Ale dziewczyna mająca 180 i ponad raczej będzie chciała dodać Ci parę centymetrów:) Wiesz sama mam 175 i odkąd pamiętam przeważnie startowali do mnie chłopcy niżsi ode mnie co wkurzało mnie.Wolę wyższych facetów :) pozdrawiam cieplutko🌻

Ewa mam na imię :p

I lubię się zabawiać z kołkiem osinowym :P

Gość yxa
a ja powiem, ze dla mnie 175cm wzrostu u faceta to za malo. Sama mam 165cm i niestety spotkalam sie z kilkoma chlopakami ktorzy mieli wlasnie 170-175 cm, a noszac buty na plaskiej podeszwie powinni byc raczej ode mnie wyzsilub tacy jak ja...niestety zle sie czulam bo wydawalo mi sie ze sa jakby nizsi a pluc facetowi na glowie nie mam ochoty.... i przez to wole 180 cm i wyzej.

Gość envvy86
niższy niż 185 cm odpada :P jak dla mnie bo mam 170 cm :) ale idealny to tak 194 :)

Gość Akislaw
no to widze ze kobitki lubia wysokich facetow :) ja znowu chcialbym byc troche mniejszy ;)) bo mam 198 cm :) zbyt dlugo pod folia bylem ;))))

wy chyba macie jakąś obsesje z tym wzrostem 175 cm. wzrost jak wzrost. przeciętny i tyle. jak jestes fajny z charakteru, sympatyczny, dziewczyny cie lubią to bez problemu mozesz sobie jakąs znalezc(nawet gdybys był nizszy). z kolei jakbys był obleśny, głupi i chamski to raczej nie masz co liczyc na zainteresowanie(nawet jakbys miał 190). wzrost to tylko dodatkowa cecha w wyglądze, na którą większosc dziewczyn nie zwraca duzej uwagi. czy to jest idealny wzrost? ja mam 150cm wiec jestes 25 cm ode mnie wyzszy. nie powiem ze to dobrze albo zle. to jest po prostu obojętne. jesli bym sie zakochala to nie byloby dla mnie wazne czy facet ma 165 czy 200 cm. z resztą, jak widzisz, większosc dziewczyn preferuje raczej partnerów wyzszych o ok. 15cm, ale to nie jest reguła

Gość AAllaa
czy wzrost idealny? Powiedzmy, ze prawie tak brakuje 3 cm do 178, tyle ma brad pitt

Gość Zaspana dziewucha
To jest tak: jak dziewczyna niska to wzrost 175cm jest idealny :) jak ma 175 i więcej to taki facet jest za niski.

Gość to przecietny wzrost
moim zdaniem idealny dla kobiety (sama mam 1,7). facet najlepiej zeby mial 1,8m i wzwyz. ale to w sumie drobiazg, jak nadrabiasz innymi zaletami

lalunia z klasa - Sama jesteś z metra cięta ''mała pokrako'' :P

jeśli masz nie więcej niż 160 cm da się przeżyć,jak dla mnie to mało i mam skojarzenia z rządem...

Gość mar.ko
Ja mam 192 cm. 100 kg wagi. Zawodowy pływak. ;) I dla odmiany lubię filigranowe kobietki. Takie, które moge jedną ręka podnieść.

Gość Idealnym wzrostem dla faceta
jest 185 cm i wzwyż.:classic_cool:

Gość analizujemy
zależy, gdzie ma te centymetry...;)

Gość komiczne bardzo smieszne
:P mam kolege ok 170 ale jest tak cholernie przystojny ze szok wszystkie na niego leca:P

Boże idelany wzrost? Chyba wśród pigmejów. Idealny to może być 186.Taki wzrost dla faceta to ciężki orzech. Jak do tego szczupły to wygląda jak bida a jak dopakowany to jak papay:-)

Gość takie tam i takie
sama mam 176 więc facet poniżej 182 nie ma co u mnie szukać... teraz jestem z takim, który ma 186 i jest idealnie :)

Gość Mala_miiii
Mój ukochany ma 168, czyli dokladnie tyle co ja i wiecie co? Jak mnie przyciagnie do siebie to czuje to, co lubię czuć i tam, gdzie powinnam to czuć. Tyle. Pozdrawiam :D