Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bardzo sie bojee

WAZNE PYTANIE DO MAM DZIECI Z KONCA MARCA 2007

Polecane posty

Gość bardzo sie bojee

Powiedzcie mi jak to jest u waszych dzieci. Moja mala lezac na brzuszku ladnie dlugo i wysoko choc troszke chwiejnie trzyma glowke, jednak polozona na pleckach i ciagnieta za raczki tak jakby w ogole nie reagowala. Chcialabym sie dowiedziec jak to jest u waszych maluszkow , czy mam sie czym martwic?

Gość mama dziecka z początku roku
przecież Twoje dziecko ma dopiero 2 mies., moje skończyło 4 i dopiero od niedawna reaguje

Gość bardzo sie bojee
Dzis bylam u lekarza i mialam wrazenie ze pani doktor pomimo ze nic nie powiedziala to byla jakas zdegustowana tym ze mala nie podniosla glowki jak ta ja chwycila za raczki. Temu pytam jak to jest u dzieci w podobnym wieku.

Gość mama dziecka z początku roku
mój też w tym wieku nie podnosił, choć od urodzenia ładnie główkę trzyma i nikt nic nie mówił, a byłam u kilku lekarzy

Gość bardzo sie bojee
podnosze

Gość AHL
ja mam chłopczyka z 20.03 i jest podobnie na brzuszku jak leży to podnosi główke do góry ale jak za rączki go chwytam to gówka mu zostaje wytle Zauważyłam że główke ma słaba rozmawiałam z pediatrana początku zresztą sama zauważyła ze mały jest niedojrzały tak stwierdziła poo 6 tydodniach powiedział że nie jest potrzebna rehabilitacja ale niepokoje sie W szpitalu było ok byłam zaraz po urodzeniu u innego neatologa który też niemiał zastrzeżenia To jest moje drugie dziecko i widze różnice Pozdrawiam i czekam na odpowiedz

To jeszcze malutkie dziecko, mój zaczął tak podnosić w 3 miesiącu i to właściwie z dnia na dzień. Myśle,że nie masz się czym martwić, moja koleżanka miała podobną sytuację, że lekarz pokrecił nosem, że mały nie podnosi główki, pamiętam jak zadzwoniła do mnie zdenerwowana ( nasze dzieci są z tego samego dnia) i pyta czy Bartek podnosi. W końcu zmieniła lekarza a jej Wojtuś szybciej zaczął podnosić główkę niż mój mały. Jeśli twoje dziecko ma większą główkę to daj mu czas i nic się nie martw.

Gość AHL
Mam nadzieje że tak właśnie jest Każde dziecko jest innne ale porównuje ich do siebie i tem maluszek jest 2-3 tygodnie do tyłu może to przez to że poród był wcześniej Miał teżproblemy z żółtaczkąb długo