Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wyciszona

50 to dużo? .....to zaledwie pół wieku

Polecane posty

Franiu - nie śpisz po nocach. Jesteś doskonałym nocnym kompanem,ale ja śpie o tak różnych porach,po nocach zresztą też - ze trudno Cię spotkać. Bywasz lekiem w trudnych chwilach. Rok jak to rok - leci normalnie dalej,chociaż za oknem wcześniej widno - a i dzień dłuższy. Dobrze,bo marzy mi sięaby zacząć prace w moim dzikim ogrodzie. Jak na razie,ograniczam się do oglądania ptaków,które podkarmiam na moim starym balkonie.Ostatnio pokazaly się na nim także wróble,dawno ich nie widziałam,za to sikory i sroki to codzienni goście. W tle codziennie słyszę w tv poooooolitykę,ostatnio wkurzyłam MM,że zakochał się w Pani Olejnik i Kolendzie-Zalewskiej. Od mojego kochanego rodzeństwa plyną do mnie informacje,ochy i achy - ja też im odpowiadam - ochy i achy i jest fajnie. Szwagierkoteściowa bardzo szybko wróciła od Syna i po raz pierwszy przyjechala do mnie - jak stwierdziła \"baba do baby\" aby się wypłakać,no,no ,któżby kiedyś cuś takiego mógł przypuszczać??? To tak w skrócie,co się działo ostatnio u mnie - czyli nic.

Gość hahahahaha...
Kawał O małżeństwie Wstaje raniutko facet i idzie do łazienki wziąć prysznic. Patrzy, a tu przyrodzenie beżowego koloru nabrało. - Ewelina, choć no tu natychmiast! Żona z kuchni woła: - Czesław, jestem zajęta! ZAJĘTA, rozumiesz! A to ugotuj, a to upierz, wyprasuj, zmyj podłogę. Dzieci do szkoły, dzieci ze szkoły. Śniadanie,obiad, kolacja. I tak w kółko i tak w kółko. Nie mam czasu nawet dupy podetrzeć. - Oo..o... właśnie! O tym chciałem z tobą porozmawiać!

Któż to miał czelność wydobyć ten tonący topik z głębin niepamięci. A już mu tam tak dobrze było. No cuż - u mnie nadzieja na wiosnę i rozpoczęcie działalności w dzikim ogrodzie.Obiecałam sobie,że od dzisiaj zaczynam,bo chyba to już poniedziałek.No to nara.

Jasiek - jak rozumiem to te piękne róże wraz z piosenką,są przede wszystkim dla mnie???? Dziękuję!!!!!

Gość Dziekuje ....

Gość Dziekuje ....
Milo mi libro

Gość Dziekuje ....
DOBRANOC

Dziękuję Franiu - nocny marku.Zasłuchałam się. ża oknem ponuro i wietrznie.nawet moj piesek nie bardzo ma chęć na spacer. Franiu - jak Twój OGRÓD? Czy wyznaczyłaś w nim miejsce na grządki? Muszę Ci powiedzieć,że u mnie już sezon ogrodowy się zaczął. Ponieważ takie zmiany w nasze przyrodzie,staram się jak najszybciej posiać warzywka.A więc w ziemi mam duuuużo cebulki,trochę pietruszki,marchewki - 3 rządki,sałatę i rzodkiewkę. Na razie ogród wygląda ponuro,ale niedługo będzie wiosenne cudo. Pozdrawiam - Nara.

No cóż, zabrałam się za ścierę i miotłę i zaczęłam odkurzać ten mój ulubiony topic - ciekwe czy KTUŚ się przyłączy i pomoże mi posprzątać ten cały bałagan. Ostatnio pisałam na przedwiośniu - niestety cuda wiosenne już za mną - przekwitły bzy,jaśminy,piwonie... tak szybko to zleciało,ale lato przed nami.Mój ogród wygląda jak gęsty las,pełno krzewów,drzewa porosły wielkie,warzywka też już jakie takie. Rzadko kiedy zaglądam do internetu - była Córcia - głownie to Ona go okupowała. Zapraszam \"stare\" i nowe panie -może znowu podyskutujemy???? http://f.kafeteria.pl/nowy.php?id_p=3480103

kochana Libro!!!!!!!!!!!!! to czysty przypadek , ze znalazłam nasz topik po czyszczeniu kompa za chiny nie mogałam nas odnalesc nawet nie czytałam Twojego wpisu , ale jak zobaczyłam dzisiejsza date i nick Libra, to wdyrde odpisuje buziaki pzresyłam , wchodze w strone i czytam

ciekawa jestem gdzie reszta dziewczy, zpewne zpomniały o naszym topiku dobrze,ze troche go ruszyłas moze zagladna do na stare smieci popiszemy sobie, a moze trzeba bedzie czekac na koniec wakacji nic to , Librus ,ciesze sie jak cholera ze cie znow widze 👄 👄 niestety musze juz kłasc sie spac, wstaje pzred szosta do arbajtu wpadne wieczorkiem jutro

Witam Cię całusami Szarooka. Nasz topic wyciągnęła z niebytu pani Listeczek. Jest fajnie,ze to zrobila - może i nasza Wyciszona się odezwie. Wiosna,lato - trochę zajęć w ogrodzie,ale teraz już chyba więcej czasu dla kompa. Jak widzę nadal jesteś na fali - masz pracę,to teraz skarb. Mnie emerytce i tak czas szybko leci.Musimy napisać co się działo,a troszka się działo. Ostatnio przebieram czereśnie.Pełno tego na drzewie a prawie wszystko robaczywe.Sroki jak na złość pilnują owoców przed szpakami - zjadłyby je sobie i po kłopocie.Upał daje mi się we znaki i te ciągłe wahania ciśnienia.Jak widzisz wcześnie wstałam - chociaż w mojej sytuacji to pojęcie \"wcześniej - póżniej\" nie ma znaczenia.Kiedyś - gdy pracowałam to za chiny o takiej godzinie bym nie wstała - gdybym nie musiała.Zycie jest przewrotne.Pozdrawiam.