Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rozdarta__

Zostawiłam jednego dla drugiego, a ten drugi nie chce...

Polecane posty

Gość rozdarta__

Eh... :( Byłam z kimś, poznałam innego, z tamtym się rozstałam bo chciałam być w porządku wobec każdego z nich. A ten z którym ja chcę nie chce... albo inaczej, chce bez zobowiązań... już mi się płakać chce :(

Nie pozostaje mi nic innego jak zacytowac Tomka Beksińskiego : Czy kobietę w ogóle stać na uczucia? Tak, ale tylko wtedy, gdy nie ma już innego wyjścia - vide Jenny z Forresta Gumpa: zostaje dopiero wtedy, kiedy wie, że umrze na AIDS, a wcześniej woli każdego gnojka od szczerze kochającego ją bohatera. . T.Beksiński \"Tylko Rock\" nr.3/1999

Gość rozdarta__
No tak... Powinnam być z pierwszym, którego nie kocham... Szczytem chamstwa byłoby spotykanie się z dwoma, albo bycie z pierwszym do momentu aż będę wiedzieć, że ten drugi tak chce... ale ja tak nie zrobiłam... więc nie Tobie oceniać moje uczucia...

Gość wswswswswsw
rozumiem Cie,ja mam tak samo tylko ze ten 2 wogole mnie nie chce nawet bez zobowiazan:(

Gość rozdarta__
eh... tu jeszcze nie chodzi bez zobowiazań w sensie do łózka, na szczęście taki nie jest... po prostu możemy się spotykać, ale nie na zasadzie bycia razem oficjlanie... eh :(

Gość 21312312
hehehe ale ci dobrze zrobil pusta szmato wracal z podkulonym ogonem do chlopaka i pros o wybaczenie !!

Gość rozdarta__
masz coś z psychiką...

Gość aaaaaaaaaaaaakkk
ja znam podobną sytuację, ale nie wiem co ci poradzić A może ten drugi ma na oku kogoś innego?? Fakt chyba nie ma sensu być z kimś kogo się nie kocha (dot. tego pierwszego)

Gość aaaaaaaaaaaaakkk
szukaj poprostu szukaj.... Bycie zarówno z jednym jaak i z drugim byłoby męczące dla ciebie. Ja uważam ze nie powinnaś być ani z jednym ani z drugim.

Gość rozdarta__
Z pierwszym na pewno nie będę, jest dla mnie bardzo ważny ale jako przyjaciel, a na tym drugim... po prostu strasznie mi zależy... i właśnie czekam jak kołek jak on coś napisze, ale nie pisze... dawno nie miałam takiego doła :(

Gość aaaaaaaaaaaaaaakkk
moja koleżanka jest w podobnej sytuacji ale ja osobiście znam lepiej tego drugiego niż ja a on mi często się zwierza i szczerze mówiąc nieraz się dziwie niby się z nią spotyka, a czasem wygaduje takie rzeczy na jej temat że mi włosy staja dęba. A jak mu mówię żeby tak nie mówił to się dziwi strasznie, lub jak mówię że się musi przyzwyczaić do penym jej zachować to mi mówi że po co skoro on z nią nie bedzie. Ale się z nia spotyka - romansuje itd. Ja tego nie rozumiem i nie wytrzymałabym czegoś takiego. Ostatnio nawet uznał że jak jej nie pasuje to niech "spada" jemu nie zależy - tylko że z drugiej strony nie wiem czy to nie jest tylko taka jego postawa. A długo byłaś z tym pierwszym?

Gość rozdarta__
około pół roku, może z 7 miesięcy...

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaakkk
to jest napewno ciężkie dla ciebie - ale tak samo jak siebie nie mogłaś zmusić do miłości tak i jego nie zmusisz.

Gość rozdarta__
wiem... chyba za dużo ogólnie i dzwoni i piszę do niego... muszę dać sobie trochę na stopa bo nie wyrabiam... eh stara a głupia