Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Madusia_85

Dziewica u ginekologa

Polecane posty

Gość Marta1983
Bo niektóre osoby pierniczą bez sensu i same się gubią we własnych słowach:) Z tąd właśnie.. A ta kafeteria to nie wypracowanie niespełniona polonistko.

Gość mmnnnnnnnnnnnnnnn

Gość mmnnnnnnnnnnnnnnn

Gość tralalalalalalala.....
Do: Marta 1985 Tak czytam sobie Twoje wypowiedzi i widzę jak w każdej kolejnej coraz bardziej się pogrążasz. Ktoś kiedyś powiedział: "Czasem lepiej nic nie mówić niż powiedzieć za dużo"

Gość tralalalalalalala.....
Chodziło mi o Marta 1983. Przepraszam za pomyłkę:)

Gość Marta1983
ty też się właśnie pogrążyłaś..

Gość /////////////////////
tralalalalallalala..........

lepiej jak ona się pomyli niż ty tralaluchu będziesz na siebie tak zwracać uwagę jak tutaj idź z tąd nikt cie tu nie chce..

Gość blehhhhhhhhh
obie siebie warte... jedna durna i druga... a poziom ten sam i braki w kulturze takze...

Gość dr dre
marta83 obciagaro, odwal sie od autorki topicu. niby z jakiej racji ma sie tlumaczyc dlaczego nie sypia ze swoim facetem?? Nie kazdy sie nie szanuje tak jak ty i po 3 miesiacach obciaga facetowi.

uuuuu widać kultura się pokazała uahahahhahahahahahhaha Wszystkie tu jesteście gówna warte buahahahah

a dr dre co wiesz że obciąga bo ma podobny charakter do ciebie?? Ty to każdemu pewnie lache w podstawówce ciągniesz a zaczynałaś od przedszkola..

Boze, dziewczyny przestańccie, kochane,. to naparwde nie ma sensu... tylko nie potrzebnie cisnienie się podnosi nie ma i nie powinno miec znaczenia czy jakaś jest dziewica czy nie, ja przezyłam badanie u ginekologa i to nie jedno jako dziewica, nadal mam błone dziewicza , mam 22 lata, nie czuję się dinozaurem;) mam kochanego chłopaka, to, ze nie było jewzcze pełnego zblizenia, nie znaczy ze się nie piescimy i nie poznajemy na wzajem :) nie mamy powiedziane, kiedy to sie stanie, dojrzewamy do tego i już, jestem zadowoloną z zycia 22latką, pod tym wzgledem, niczego nie chce przyspieszac,i raczej cnota mi sie na mózg nie rzuca;) bo na po prostu inaczej zaspokajamy potrzebe bliskci:) to jest na parwde indywidualna sprawa a co do badania to z tym też jest róznie, nie moge się wypowiedziec na temat wzierników, poniewaz najzwyczajniej w swiecie miałam badfanie palpastyczne, wspominam wszystkie dobrze, a dziewice ktore je miały moga je róznie wspominac, to z wziernikiem, poniewz kazda ma inną budowe błony i inaczej moze to poprostu odczuwać nie kłloccie sie, nie ma co gadac, która miała racje a która nie, która się czepia a która nie pozdrawiam

Gość Brawo dla tej Pani

Gość motylek16
a tak wracając do rozmiarów wzierników to mój ginekolog powiedział, że bada mnie jak to ujął "niemowlęcym" ;)

a tak w ogole to nie byloby tej calej klotni gdyby autorka tematu dobrze zrozumiala co napisala marta1983 bo nie bylo tam nic obrazliwego, skrytkowala tylko wypowiedz \'dsfhsd\' ktory nazwal ja zarliwa katoliczka

Gość jadę pociągiem
nie nazwał żarliwa katoliczka , tylko spytał , czy JEST żarliwa katoliczką to różnica

Gość doda-ajj
hej,są 4 rozmiary wzierników ginekologicznych.pzdr

Gość jadę pociągiem
mój ginekolog ma tam u siebie parę wzierników, ale nie wiem, czy to są różne rozmiary, czy po prostu lubi ich miec wiecej :P

Gość Marta1983
U mnie u ginekologa może i są różne rodzaje ale on nie mówi że mnie zbada takim albo takim.. Po prostu bada i tyle.. Dzięki za poparcie:)

Gość szymi
Dobrze że prawiczki nie mają takich problemów...

Gość klaudynakkkkkkkk
szymi- ciesz się. Ja zawsze przeżywam stres jak tylko muszę zdjąć majteczki. fakt mam 19 lat, ale dziewictwo noszę- tak chce mój chłopak ;)