Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość GFHGHF

DLACZEGO NA FOTACH Z CYFRÓWKI ZAWSZE WYCHODZI SIE GRUUBO??MACIE TEZ TEN PROBLEM?

Polecane posty

Gość GFHGHF

CYFROWKI TO SZAJS BO POGRUBIĄ NAWET ANOREKTYCZKE I NIE ODDAJA RZECYWISTOSCI FOTY Z NICH:(

absolutnie tez tak uważam i nie znam powodu, myślałam, że po prostu jestem gruba :P

Gość lajnott
bo to normalne ze aparat pogrubia.. przeciez jak kots jest nawet chudy jak szkapa to wychodzi grubo.to normalka

skoro wszyscy wychodzą grubo, to jeśli jesteś szczupła i tak wyglądasz szczuplej niż pogrubieni grubsi :p jasne? :D

ja na wszystkich fotach źle wychodzę :P zamordował bym fotografa i podarł odbitki :classic_cool: 🖐️ ale w lustrze nie jest aż tak źle.. hmmm... nie wiem czemu.... no wiem...:D bo teoretycznie zawsze jak się widzisz to oglądasz się w lustrze a tam masz inaczej strony niż na fotografii... podobno dla tego tak jest... Hmmm :O

Gość anoreeeektyczka prawie
ja cierpie na niedowage znaczną i też na fotach wszyscy sie dziwią bo wygladam raczej jakbym miala nadwage:):)haha jest taki watek w któy mwszyscy se wymieniaja fotki na watku chce przytyc zeby pokazac kolezankom jakie chude sa..na nic ich starania bo na fotach są normalne a nawet grube niestety.a ja mialam problem ze dziwilo mnie ze piszą ze chca tyć jak takie grube torby na fiotach byly jak mi przyslaly na meila a to wina aparatu:)

ja cierpie na niedowage znaczną i też na fotach wszyscy sie dziwią bo wygladam raczej jakbym miala nadwage:):)haha jest taki watek w któy mwszyscy se wymieniaja fotki na watku chce przytyc zeby pokazac kolezankom jakie chude sa..na nic ich starania bo na fotach są normalne a nawet grube niestety.a ja mialam problem ze dziwilo mnie ze piszą ze chca tyć jak takie grube torby na fiotach byly jak mi przyslaly na meila a to wina aparatu:)

twa kolezanka wyglada tak jak w rzeczxywistosci bo ma zajebista i droga cholernie cyfrowke widocznie

Gość bo macie tanie cyfrowki
nie dziwcie sie wiec ze pogrubiaja!!!!!!!!!!!

Gość bo macie tanie cyfrowki
nie ze odejmuje tylko rzeczywistosc pokazuje anie pogrubia. w cyfrówce za 900 złotych tego na pewno nie ma.