Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rossinka

Boziu jestem w szoku - dwie kreski na teście !!! Siedze i rycze..

Polecane posty

Gość rossinka

Nie wiedziałam, że to będzie taki szok nie mogę w to uwierzyć... cały tes się zaróżowił i .. bum!! DWIE KRESKI !! Boję się strasznie, nie wiem jak powiedzieć rodzicom, narzeczonemu.. mimo, że mam juz swoje lata. Nie potrafie dojść do siebie czy ktos ze mną porozmawia?

Gość jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
nie panikuj bedzie o.k

Gość silkymilky
też tak przeżywałam , ale szybko przywyklam do tej myśli i pokochałam tego bąbla we mnie.Ile masz lat?

Gość rossinka
Mam 24 lata.Nie wiem jak o tym powiedzieć, martw się sie co powiedzą znajomi, sąsiedzi już widzę jak będą mnie obgadywać... Czuję jeden wielki strach :( Nie wierzę w to jeszcze.. jesteście pierwszymi osobami którym o tym powiedziałam. Czy kazda tak sie czuje? Mam tak skręcony żołądek, że nie mogę. I te pobolewanie podbrzusza..

Gość rossinka
Od miesica zażywam witamine A+E i kwas foliwoy - brać dalej? A co z pracą - dopiero ja dostałam, na początek mam umowę zlecenie miała być umowa o pracę.. teraz nic z tego :(

Gość maciek zaglobnaa
strasznie ci wspolczuje?:(a jak narzeczony to przyjmie ?jak myslisz?

Gość gratulacje
jak narzeczony sie poczuwa do odpowiedzialnosci to w czym problem??

Gość acha...
to planowałas to dziecko czy nie....jesli nie to po co brałas kwas foliowy?

Gość GRATULACJEEE
MAM TYLE SAMO LAT CO TY KOCHANA ALE NIE CZUJE SIE GOTOWA NA DZIECKO WCALE..ZAZDROSZCZE CI TEJ CIAZY TROCHE :( A JAK STUDIA ?SKONCZYLAS?NARZECZONY MA PRACE ?ZAPEWNI CI BYT>?

Gość GRATULACJEEE
ROSSINKO DLACZEGO MARTIWSZ SIE SASIADAMI?ZWARIOWALAS>?CZY TY MIESZKASZ NA WSI CZY CO?

Kochana, nie martw się. Wiem, że jeśli nie planowałaś to jest to szok dla Ciebie, ale nie taki diabeł straszny jak go malują :-) Z obwieszczeniem nowiny radzę poczekac do potwierdzenia przez ginekologa. A wstyd schowaj głęboko! To nie powód do wstydu lecz do dumy!

Gość rossinka
Brałam kwas foliowy ponieważ nie zabezpieczaliśmy się, i w sumie chccieliśmy mieć maleństwo ale nie spodziewałam sie, że tak szybko, że świat stanoł do góry nogami.. dziwnie sie czuję nie mogę w to uwierzyc naprawdę chyba tylko te które przeżyły taką sytuację to rozumieją

Nie martw sie Rossinka. Wszystko sie ulozy. Ja plakalam z tego samego powodu troche ponad rok temu a teraz jestem najszczesliwsza osoba na swiecie.

Gość GRATULACJEEE
SKORO CHCIALAS MIEC DZIECKO TO W CZYM PROBLEM ???lUDZIE KOCHANII..JESTESCIE MAŁZENSTWEM I MACIE WSZYSTKO POUKLADANE CZY NIE>??JAK MOGLAS SIE NIE ZABIEZPIECZAC SKORO TERAZ CIE TO SZOKUJE..CHYBALICZYLAS SIE KOCHANA Z KONSEKWENCJAMI NIEZABEZPIECZANIA SIE..LUDZIE!!!!!!!

Gość silkymilky
a czemu mieli by cię obgadywac? normalna rzecz że kobieta jest w ciąży, tymbardziej że masz narzeczonego, jak sama napisałas. Poza tym 24 lata to w sam raz na dzidzie;)ciesz sie:) wiele kobiet chcialoby być na twoim miejscu

Gość rossinka
Nie wiem czemu sie wstydzę, głupia jestem mam dziwne wrażenie, że mnie obgadają, każdy będzie zalądał na rosnący brzuch.. Ja poprostu jeszcze w to nie wierzę INTIMA i GRATULACJE dziękuję za miłe słowa 🌼

Gość GRATULACJEEE
KOCHANA ZROZUM ZELUDZIE TERAZ NIE SĄ NAJWAZNIEJSI TYLKO TY I DZIDZIA!!BEDZIE SUPER ZOBACZYSZ!!!!!!

Gość rossinka
GRATULACJE - chyba mnie nie zrozumiałaś. Ja poprostu sie boję. Tyle osób sie stara o dziecko a nam sie tak szybko udało i to przypadkiem. Poprostu mimo, że sietego spodziewałam moja reakcja jest szokiem, chociaż wiedziałam że mogę być w ciąży.... Eh nie potrafie tego wytłumaczyć poprostu chciałam z kimś porozmawiać, siedzę sama a mnie rozpiera płacz , szok i szczęscie na przemian więc zrozum..

Gość aaccbb
Gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ja jestem juz w 7miesiacu-zobaczysz jak to cudnie byc w ciazy,kwas bierz nadal koniecznie,ale zrezygnuj z wit A,bo jej nadmiar szkodzi dziecku,a sama Ewarto nadal lykac,zdrowo sie odzywiaj,zobaczysz ,ze wszystko sie ulozy,3maj sie. Ale masz prezent na Dzien Dziecka:)

Gość GRATULACJEEE
ZA ROK BEDZIESZ TU PISAC O SZCZESCU SWOIM ..ZOBACZYSZ:)A Z JAKIEGO MIASTA JESTES ??

Gość rossinka
Dziewczyny mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze, że dziecko będzie zdrowe, że.. że ... No i ślub w przyśpieszonym terminie..

Gość GRATULACJEEE
faktycznie dzis dzien dziecka:)bosko masz:) jesli ludzie cie obgadaja to tylko dlatego ze to ciaza przedslubna:)innych powodów nie mają miec prawa:)

Gość ona jest z wioski strasznej ch
yba bo pisze ze ludzie ją obsrają :)jakas wiochmenka straszna!!!!!buhaha

Gość aaccbb
Spokojnie,zobaczysz,ze zycie sie samo ulozy i bedziesz szczesliwa mama.

rossinka, jestem pewna, że wkrótce zwariujesz na punkcie Maleństwa, z którym będziecie jednością :-) Kiedy powiesz narzeczonemu?

Gość rossinka
Moja przyszła teściowa składała mojemu życzenia: "WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI DZIDZIUŚIA...." A on się śmiał, że on nie wie a skąd ona wie. Ja jeszcze nie wiedziałam ale przeszło mi przez myśl. Teraz już mam pewnosć. W sumie nie do końca bo to dopiero test ale okresu nie mam 44dni a piersi mi rozsadza. Dobrze wiedzieć, żeby witamine A odłożyć, nie wiedziałam a zażywałam na szczęście tylko jedną kapsułkę dziennie!

Gość fajerka
czy to powód do zamarywiania i płaczu? raczej przeciwnie!