Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marta....

imiona waszych dzieci

Polecane posty

Gość A ja..........................
a na pewno nie jest wykształcony:) wiec moja teoria górą. A gwiazdy dają klasyczne imiona: Zofia, JAś, Kuba, Konrad, Amelia-żadnej Aurory tam nie ma

tak Twoje teorię odnośnie nadawania imion i dobrego sposobu żywienia są wprost genialne :) Tylko podziwiać i brać przykład no bo przecież samemu w życiu i wychowaniu sobie nie poradzimy :)

Gość nazwij dziecko Kaloryfer
a ty początkująca mamusiu masz zryty gust. Wiesz, imiona dzieci wiele mówią o rodzicach i trzeba trochę POMYŚLEĆ zanim się nada dziecku imię. Współczuję twoim dzieciem/dziecku.

Poczatkująca mamusiu-udowadniasz na wszystkich forach że jesteś z ciemnogrodu! Dziwi mnie że chociaz "komputera" umiesz obsłużyć. Ja jestem prosta dziewczyna , którą los zmusił dopracy w Mc ale znam swe miejsce w szeregu:) Czy ty kobieto cokolwiek czytasz, rozwijasz się? pewnie tylko seriale ogladasz

co mi odpowiesz? że fryty i hamburgery są "aja" że można dziecku dać dziwne imię i jest ok. i konflikt wcale nie dotyczył twojej NAdji tylko innych imion w których gustuje patologia. Kłócisz sie więc tylko dla zasady i wchodzisz na rózne fora tylko po to żeby dawać kontre innym ludziom.

Gość SanSan
przykro mi ale ja równiez nie popieram nadawania dzieciom zbyt oryginalnych imion. Wprawdzie o gustach sie nie dyskutuje ale może dzieki tem forum kilka mam zrezygnije z unieszczęśliwiania dziecka. Ja mam na imię Ludmiła i chyba nie wybacze tego Rodzicom:) Do tej pory ludzie proszą, żebym imię powtórzyła-mam dopiero 28 lat i ta ludmiła zacznie mi pasować dopiero jak skończę ....70:(

Gość obserwator z piekła rodem
Ten dział jest ogólnie przesiąknięty niespełnionymi kobietami pragnącymi "czegoś", może doskonałości, może poszukiwania niespełnionych wartości, które internet umożliwia. Jedna albo wie za dużo albo wie za mało. Druga mimo nie posiadania dziecka jest obyta "praktycznie" lepiej niż ta co posiada trójkę dzieciaków. Nie ważne jaki problem się poruszy: czy to karmienie, czy przewijanie zawsze będzie kłótnia :), która lepsza,która więcej wie, która mądrzej napisze. śmieszy mnie to bardziej niż dział "erotyka" :) gorzej niż przekupy na bazarze z taką różnicą, że one mają o co się kłócić "klient" a Wy, że się tak nieskromnie zapytam?

Ludmiła czyli Miłka bardzo ładnie:) Twoi rodzice kierowali się zasadą promowaną przez początkującą mamusię czyli zasadą "skoro się podoba". Pomyśl, ze mogło być gorzej, np.Dżesika, a tego już się nie da ładnie zdrobnić :)

Gość co do kojarzenia imion
ktos napisal ze mu imie marta kojarzy sie z prostytutką, ale to tylko tej osobie bo akurat taka znala ale imie nadia. natasza kojarzą sie powszechnie ludziom z ku*** i temu nikt nie zaprzeczy tak samo jak temu ze nadawanie glupkowatych imion typu aurora krzywdzi dziecko

Gość SanSan
No właśnie w firmie szef zwraca się do mnie "Pani Ludmiło" Makabryczne to:(

Ze zdrobnieniem Nikodema nie ma problemu-Niko, tak zdrabniaja w Anglii, gdzie mieszkam. to w odpowiedzi do wszystkich czepialskich;-)

Gość gadanie dla gadania
skoro tak zdrabniaja w anglii to wszedzie maja tak zdrabniac ? czy anglicy sa wzorem do nasladowania/? moze dla ciebie i dla reszty polaczków tam mieszkajacych bo dla mnie nie

Gość xxxx.....
no, ja znam inna definicje zdrobnienia imienia a nie przez wymowienie pierwszych kilku liter imienia.

moje dziecko ma na imię France :) tylko zostawcie chociaż w całości swoją moralność w komentowaniu... dobroć i miłość płynie z człowieczeństwa katolika :)

Gość xxxx.....
nie wiem czemu ludzie usiluja nam tu wmowic ze imiona typu aurora nikodem rajmund lidia tadeusz waclaw sa normalnymi imionami dla dziecka??????????????????????? one są kretyńskie!!!!!!!!!!!!!! te dzieci was znienawidza za te imiona tak jak ta faustyna

A kuku Panie kruku---> Angelika i Żaneta (taka pisownia jest poprawna) naprawdę aż tak Cię szokuje?? Mam na uczelni 4 Angeliki, w liceum też miałam kilka, a Żaneta to córka mojej pani doktor. nazwij dziecko Kaloryfer----> Ja kilka razy byłam w domu dziecka i o dziwo były tam praktycznie same Anki i Kubusie. A ja..........................----> Gwiazdy dają klasyczne imiona? No to sobie poczytaj ten topik: http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3289148 http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3212958

Gość xxxx.....
o kurwa France?? moze franca, nie no to jakis zart! chyba jest jakis wykaz imion ktore mozna uzywac???? to juz bylo nazwac paris i tak bedzie sie kojarzylo z kur** albo francuska miloscia super

xxxx..... wyczuwam wyraźną ekscytację i nutę podniecenia. Jesteś katolikiem? Wierzysz w Boga? Pamiętaj Miłość do bliźniego :)

Gość xxxx.....
hehehe no ekscytacja ogromna ja wierze w milosc do blizniego dlatego mojego dziecka nie bede karac takim imieniem ale widze ze ty nie wierzysz w milosc do blizniego i dajesz dziecku taki krzyz na cale zycie w postaci tego imienia ludzie co sie z wami dzieje???

Gość gadanie dla gadania
a czy gwiazdy to inteligencja? nie powiedziałabym aby to byli rozgarnieci ludzie snoby z pewnoscia tak czego prostak wisniewski jest najlepszym dowodem

same Anie i Kubusie? To rzeczywiście dziwne. Moze przyjmowano dzieci tylo o tych dwóch imionach :)

Gość gadanie dla gadania
mnie zadziwia to jak bardzo ludzie poddaja sie trendom panujacym jesli chodzi o nadawanie imion dzieciom nie macie własnego gustu i małpujecie z innych ?

xxxx..... porównujesz krzyż \"cierpienia\" jak zesłał nam dobrotliwy Bóg do nędznego wyboru imienia

Gość A ja......
France- ok pod warunkiem że masz obcojęzyczne nazwisko. Ale np France Kowalik to brzmi jak wynaturzenie:) go-forr-it-dobrze to ująłeś-w ANGLII -a my są w Polsce:) A w stanach jest moda by nadawać dzieciom imiona takie jak Summer, Monaco, Rain, Sunshine, Holliday, Love albo od nazw miast, stanów: Atlanta, Nevada,York:) , czasem od nazw miejsc gdzie dziecię zostalo zrobione-ale Amerykanie to naród dziwaczny:) ale moze niektórzy wezma z nich przykład niedługo. Moje propozycje są takie: Pcim Katowice Warszawka Seks Wpadka Prywatka

gadanie dla gadania ten link powinno spalić się na stosie. Brak słów mi na wymysły ludzkiej głupoty.