anuLkA19_ 0 Napisano Czerwiec 2, 2007 fajna praca przychodzi nam towar z krajow skandynawskich najpiekniejszy towar jest z anglii czysciutki,pachnacy wyprasowany nawet bardzo czysci sa anglicy pod tym wzgledem ale jak przychodzi nam towar z wloch to plakac nam sie chce to sa okropne brudaSY potrafia do worka wrzucic brudne majtki z uzyta podpaska:(brudne smierdzace skarpety :(zygac sie chce powaga smrod : Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość beata77 Napisano Czerwiec 2, 2007 To kup mi cos fajnego a ja ci kase zwroce Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Ty sie chwalisz czy sie zalisz Napisano Czerwiec 2, 2007 ?????????????????????????????????/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
anuLkA19_ 0 Napisano Czerwiec 2, 2007 I TO I TO:)JEDNYM SLOWEM JEST FAJNA PRACA BO mam fajne ciuszki i wiem ze nie spotkam nikogo na ulicy w takim samym ciuszku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tesk4 0 Napisano Czerwiec 7, 2007 może pracujesz we wrocławiu albo w krakowie? ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a to ci niesodzianka Napisano Czerwiec 11, 2007 bo wiekszosc anglikow to brudasy,ale podejrzewam ze te ubranai to sa z porzadnych domow,bo ci brudni anglicy to stre ubrania wyrzucaja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość no i no i co z tego Napisano Czerwiec 11, 2007 przeciez ta podpaske mozna jeszce uzyc, idiotka,myslisz ze kazdego stac na nowa? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach