Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

edi33

O ILE LAT MACIE STARSZEGO MEZA???

Polecane posty

Aga to jestesmy w podobnej sytuacji.Tylko ze wy jestescie lekko młodsi

ja mam 21 maz 23 mamy prawie 14 miesiecznego synka

Gość dotta**************
ja 26 maz 30 nie staramy sie na razie

Gość chory pomysł
na razie?

ja mam starszego o 10 lat!!!!!!!!!

Gość kasiasan
móż starszy o 11 lat mamy jedno dziecko urodziłam je w wieku 26 lat (mąż miał 37) i o powiększeniu rodziny nie myśle

moj maz jest starszy o 4 lata Staralismy sie 9 miesiecy teraz mamy 11 miesiecznego synka:-)

Gość kwietniowa żona
ja mam prawie 25 mąż 29 .narazie się nie staramy

Gość mamablizniaków
hej a mój mąż jest o 10 lat starszy (ja mam 28 on 38 )i mamy póltora roczne blizniaki i wszystko jest ok pozdrowionka

Gość alabc
A mój jest starszy o 5 lat i 5 miesięcy co do dnia ;) mamy 3 dzieci i właśnie czekamy na 4. Ostatnie spłodził po 41 urodzinach i uważam, że wiek nie ma nic do rzeczy tylko musicie trochę odpocząć nam wyszło na wakacjach na urlopie;))

Gość tak naprawde
a moj jeste mlodszy o rok

Gość Victoria27
O 14 lat starszy. mamy 3 dzieci :)

Gość jdfu98fx
1 rok mój suwaczek

Gość kluska serowa
9 lat. on ma 33 i nie bylo zadnych problemow z zajsciem w ciaze bo jestem juz w 6 miesiacu :) tak wiec watpie by to wiek mial znaczenie powodzenia w staraniach

Gość eg
mój teść był 17 lat starszy od żony .Miał 39 lat jak się żenił . Mieli 4 synow.Zmarł w wieku 92 lat.do końca byl bardzo sprawny i fizycznie i psychicznie.pozdrawiam

Gość kiki20
moj 20 lat i jest super ! pobralismy sie rok temu teraz jestem w 3 miesiacu :) wiek sie nie liczy :) ja 22 on 42

Gość matkapolkaaaa
moj 1,5 roku ja mam 23 on 24,5 nie staralismy sie Dzidziuś wlasnie obchodzi koniec 22 tc:)

Gość ffffffffrrrrrrrrrrrr
młodszy o 7 lat, troje dzieci i pełen wigoru.....

Gość mama witaminka
mam meza 6lat starszego i w sumie tak nie bardzo sie staralismy o dzidzie ale mielismy swiadomosc ze mozemy zajsc w ciaze bo sie niebezpieczalismy mamy 2letnia coreczke

mój mąż jest starszy o 15 lat. Mamy dwuletniego synka i jesteśmy strasznie szczęśliwi

męża nie mam ;) ale mój partner jest ode mnie starszy o 7 lat - ja 23 a on 30. i dobrze, w tym samym momencie przyzły marzenia o dziecku. starania rozpoczynamy latem :)

Gość wiek faceta
dziewczyny pzrecież wiek faceta nie ma znaczenia to chyba bardziej wiek kobiety ma wpływ na zajście w ciążę, ale facet? o ile jest sprawny "fizycznie" to w każdej chwili może zapłodnić. ja mam o 26 lat starszego partnera i mamy 2 letnia córcię. ja 27 on 53, mój ojciec miał 62 jak się urodziłam. Mam wrażenie, że ten temat się tak rozciąga bo każda wypowiadająca chce się pochwalić wiekiem swoim, męża, dziećmi... itd. a autorce życzę powodzenia! i nie sadzę by problemy wynikały z wieku jej męża.

Gość Szczęśliwa Młoda Mężatka
Mój Mąż jest starszy ode mnie o 2 lata, ja mam 21 On 23. Od razu po ślubie odstawiłam tabletki i zaczęliśmy starania :) udało się w pierwszym cyklu :) Jeśli chodzi o niepłodność wśród par to lekarze zawsze mówią, żeby badali się oboje i kobieta i mężczyzna, bo nie zawsze problem tkwi w kobiecie. Często to partner ma problemy a kobiety obwiniają siebie, ze nie mogą zajść w ciążę. Z resztą najlepiej nie kochać się codziennie, sperma jest lepszej jakości jeśli kochają się ludzie np co 2 dni, trzeba dać czas plemnikom, zeby namnożyły się silne i mocne :)