Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bik2

w którym miesiącu ciąza staje się widoczna

Polecane posty

Gość bik2
boże, martwie się.................................

bik2 Mnie się widzi że jak Ty będziesz już w trzecim miesiącu to niestety musi przedłuzyc Ci umowę do dnia porodu inaczej miała by się sprawa gdybyś nie była we wrześniu w trzecim miesiącu wtedy umowa wygasa i tak jak napisała przedmówczyni nie musi podpisac nowej ale uczciwie z Twojej strony jest poinformowac jednak o sytuacji zobaczysz że uczciwosc zostanie wynagrodzona i będziesz miała tą pracę

Gość fgdfgs
Ja jestem w 22 tyg ciazy pracuje za granica i dopiero tydzien temu powiedzialam o ciazy bo tez strasznie sie balam. U mnie brzucha nie widac prawie wcale, bylam i nadal jestem szczuplutka nosze obcisle ciuszki i ja wiem ze mam juz brzuszek ale nikt kto nie wie nie domysli sie ze jestem w ciazy. Dodam ze dzidzia kopie i rosnie zdrowo, wiec juz sie nie martwie ze nie mam brzuszka podobno czasem pileczka robi sie dopiero w siodmym miesiacu, ale trudnu przewidziec jak bedzie u ciebie. U mnie jak na razie wie tylko moja bezposrednia zwierzchniczka, ktora sama powiedziala ze wlascicielce firmy powiemy dopiero za jakis miasiac, bo w sumie krotko tu pracuje. Co prawda nie moga mnie zwolnic, bo tu kobiety w ciazy sa pod specjalna ochrona. Ja tez mam zamiar pracowac do samego konca i jak najszybciej sie da chce wrocic do pracy, tym bardziej ze z moim chlopakiem pracujemy na rozne zmiany wiec bedziemy sie malenstwem zajmowac na zmiane :) Mnie zaskoczylo to jak cieplo zareagowano na informacje o mojej ciazy, bo balam sie strasznie wiedzac jak wygladaja takie sprawy w Polsce ale moze i ty nie bedziesz miala problemow, tego ci zycze :)

Gość bziczek
ja dzisiaj zaczynam 21 tydzień i jeszcze chodze w swoich spodniach sprzed ciąży - moze nie we wszystkich, ale w biodróweczkach owszem. Byłam na zakupach i skończyło sie na tym, ze kupiłam spodnie w "normalnym" sklepie, tyle że z szerokim sciągaczem by dołu brzucha nie uciskały -tego ogromnaistego golfa w ciążowych spodniach nie mam po prostu na co założyć. Talia mi sie poszerzyła, a zawsze miałam bardzdo płaski brzuch (wklesły?) :) Teraz moda sprzyja chowaniu fałdek pod tunikami :) Zależy też od Twojego organizmu, niektóre dziewczyny pokazują brzuszek koło 7 miesiąca- inne juz w 3 m-cu. To co urosło mi widocznie to cycki;) z małego C mam już małe D :( powodzenia.