Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

adamisia

Zdjęcia z naszego ślubu

Polecane posty

życze niekonczacego sie szczescia u boku Twojego meza... Pomyslnosci ... 🌻 🌻 🌻 Na zdjeciach wygladacie na bardzo szczesliwych i niech tak pozostanie.... ;)

Gość o fuuuuuuuuuuu
ale brzydkiego masz męża fufu ten nos masakra wogóle oblech

Gość Katarynka80.
adamisie wygladacie pieknie. Glupimi komentarzami sie nie przejmuj. Duzo szczescia zycze.

Bardzo ładnie się prezentujecie...Życzę duzo szcześcia, wzajemnej miłości - zawsze tak mocnej jak w tym szczególnym dniu i samych szczęśliwych chwil przepełnionych radością :-) Pozdrawiam!

Gość To teraz ja panno młoda
Ty wyglądałaś ładnie, ale nie jakoś zachwycająco,ale Twój facet porażka, co za burak i chyba z 10 lat starszy... :O

Gość moja opiniaaa
Ty wyglądałaś ładnie aczkolwiek nie jakoś inaczej niż większośc panien młodych co nie zmienia faktu że mi się podobałaś. Pan młody nie wygląda na zbyt szczęśliwego i moim zdaniem nie jest zbyt urodziwy i psuje całość zdjęcia ale to moja subiektywna opinia Pozdrawiam i życZę szczęścia na tej trudnej drodze życia

Gość ktos napisał że dobrze że
była na solarium bo by źle wyglądała w tej suknia bez opalenizny, ale mozna sie "opalić" i "spalić"... :o

Gość love is blind

ada - nie przejmuj sie zazdrosnikami :) wygladacie super i juz!! :)

Gość moja opiniaaa
zazdrośnikami????????// a czego tu zazdrościc?? czy jak ktoś nie liże pupy i nie mówi ze wszystko jest cacy to już zazdrości?? paranoja

a jak ktos widzi tylko urode i powierzchownosc to jest debilem! takie moje zdanie :) ja widze ich radosc i dlatego jak to ty mowisz \"lize im dupy\" :D a niech maja wylizane i beda szczesliwi ;)

Gość ona ladna on nie
ona ladna, on nie, ale jak sie kochaja to CO W TYM ZDROZNEGO? Jej ma sie podobac. zycze szczescia!!!

Gość moja opiniaaa
a czy ja coś mówię???? jak jej się podoba to luz - dla mnie sie brzydki i tyle - wyrażam swoją opinię w sposób kulturalny a nie liżę tyłek. Nie napisąłam jakiś hamskich określeń że on jest np oblesny itd a ty się czepiasz. Masz jakiś problem ze sobą kobieto.

Gość szczęścia szczęścia
ooo tak.... szczęścia to będą potrzebowali, ale żeby dzieci nie odziedziczyły urody po tatusiu :O

strasznie bylo kulturalne ze nie wyglada na szczesliwego i psuje zdjecie hahaha a skad wiesz jak ten czlowiek wyglada jak jest szczesliwy? :D moze wlasnie tak? :D

Gość moja opiniaaa
a skąd ty to wiesz?

poza tym co jest niekulturalnego w \"lizaniu tylka\"? ;)... mylisz pojecia :D

ja napisalam ze widze radosc a nie szczescie a to sie troche rozni, nie wiesz tego? :) szczescia im moge tylko zyczyc, wiem ze trudno je osiagnac

Gość moja opiniaaa
no trudno żeby na ślubnych zdjęciach płakali prawda??

Gość moja opiniaaa
wg ma skwaszoną minę ale nie mówię ze jest nieszczęśliwy - może i jest - dla mnie wygląda na przybitego ale jak napisalam to subiektywna opinia .

wczesniej pisalas ze nie wyglada na zbyt szczesliwego, zdecyduj sie :)

Gość moja opiniaaa
rozumiesz co znaczy słowo "subiektywna" w odniesieniu do opinii??????? Cóż cchyba jestes kolejną kobietą która nie grzeszy rozumem i jak najszybciej chce zlapać męża. PS Naucz się czytać ze zrozumieniem

czytam ze zrozumieniem, nie napadaj na mnie :) najpierw napisalas ze nie wyglada na zbyt szczesliwego a potem \"nie mówię ze jest nieszczęśliwy\" ... czy moze wzrok mnie myli? chyba ze masz dwie subiektywne wykluczajace sie opinie :)

Gość moja opiniaaa
nie no nie mogę:P ty udajesz czy naprawdę jestes taka mało inteligentna?? piszesz ze napisałam ze nie wyglada na zbyt szczesliwego a potem "nie mówię ze jest nieszczęśliwy" czego ty nie rozumiesz??? napisałam ze wg mnie nie wygląda na szczęśliwego ale z racji tego ze nie wiem jak jest naprawdę napisała ze nie mówię ze jest nieszczęsliwy bo może jest. Nie wiem czy to zrouzmiesz (zakładam że nie) ale juz prościej tłumaczyć się nie da.

ok, to teraz napisz jak wyglada szczesliwy czlowiek :] nie moze byc blady tak?

Gość moja opiniaaa
po prostu patrząc na zdjęcie kazdy z nas ma jakies odczucia, wrażenia. Dla mnie on wygląda na przybitego dla ciebie może wyglądać na zadowolonego. To indywidualne odczucia. Kobieto o co Ci wogóle chodzi??? jakaś mało rozumna jestes i czepiasz się jak nie wiem:d

No nie wiem kto kogo caly czas od nazywa nierozumnymi, myslisz ze to najlepszy argument jak mnie zjedziesz? mnie po prostu dziwi jak latwo niektorym przychodza opinie typu - wyglada na nieszczesliwego, jest brzydki itp. Ok, autorka topiku dajac tu zdjecia mogla sie z czyms takim liczyc... ze typowo polska cecha wyjdzie- czepianie sie urody itp. bo przeciez to niemozliwe ze oni moga byc zwyczajnie radosni i szczesliwi :o

Musisz byc straszna pesymistka skoro patrzac na zdjecie mlodej pary od razu widzisz ze cos jest zle