Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość troche nie na temay

nie czuje go w srodku

Polecane posty

Gość znam ten bol
no takim wiadrolem byc to przejebane. zeby cos tam poczuc sakam z jednego masztu telegraficznego na drugi ale tylko po ciemku zeby nikt nie widzial :o

co prawda takiego problemu nie mam wspolzyje od 2 lat i raz na ktoryys stosunek zdaza sie ze prawie nic nie czuje ale to jeden na 30 .... ale mam tak. takto jest okej bardzo sie podniecam i czuje calego... moze milosc oralna pomoze? kochacie sie tak? i co czzujesz?

Gość eskimox
masz wiadro prawdopodobnie. cwicz kegla

Gość Yhhh
Może tu mi ktoś pomoże .... Probowałam dwa razy dopiero współżyć ze swoim facetem ale kiedy on chce we mnie wejść wtedy jego "męskość" opada. Dodam przy tym że on jest cały czas bardzo podniecony a kiedy później pieszcze go oralnie to nie ma żadnego problemu

a ja dębowe, a co do czucia to stare porzekadło - nie wielkość przyrodzenia a technika pie*dolenia zawsze aktualne

Gość troche nie na temay
oralnie mam orgazm, nie mam zadnego wiadra- miesnie kegla mam wycwiczona i to porzadnie bo potrafie tak scisnac penisa ze czasami moj chlopak ma trud zeby sie poruszac;) podoba mu sie to...a ja nie czuje roznicy...

to nie wina szerokości tylko unerwienia ścian pochwy. Być może ty nalezych do tych co mają slano unerwione i mięśnie kegla tu nic nie pomogą tym bardziej że są przecież tylko u wejścia a penetracja jest głębiej. Być może z czasem będziesz więcej czuła być moze nie, tak czy inaczej idź do gina , może ci coś doradzi

Gość osiągnąłem 16 razy tygodniowo
Pierwszy raz onanizowałem się - mając chyba 11 lub 12 lat. Na początku bezmyślnie czekałem na każdą okazję gdy byłem sam i mogłem się zabawiać w ten sposób. Przeczytałem nawet gdzieś, że to jest normalne zachowanie, że wchodzę w okres dojrzewania, że "budzą się" hormony, że robi to większość chłopców, a nawet dorośli mężczyźni. Boże jaka to bzdura. Ale na razie było OK. Jednak życie płynęło dalej, musiałem coraz częściej, aż osiągnąłem 16 razy tygodniowo ... i zaczęły się problemy. (Kupiłem komputer z dostępem do internetu i zacząłem co nieco czytać na ten temat). Zaobserwowałem u siebie od jakiegoś roku częstomocz - a poza tym coraz słabszy wzwód. Nie zauważyłem (jeszcze) jakiś zmian fizycznych członka, ale nasiliły się również problemy natury psychicznej. Zacząłem się poprostu bać dziewczyn. Ale nawet nie tylko dziewczyn się boję. Ja kiedyś byłem silnym i zadziornym chłopakiem , który lał innych chłopaków a teraz się wszystkich boję. Czuje się słaby. Już sobie nie wyobrażam stosunku z kobietą. Poprostu boję się kompromitacji.(...) Gdy staram się powstrzymywać przez kilka dni, mam problemy z sennością, jestem nadpobudliwy nerwowo, nie mogę się skupić nie tylko w pracy ale i w nauce. Świadomość tego, iż wpadłem w nałóg pojawiła się już dawno, ale do tej pory nie mam siły, żeby się temu przeciwstawić. Wiem na pewno, że się ciężko władowałem. Niech nikt nie wierzy w to , że onanizm to coś dobrego.

Gość anetina
hmm... ja mam tak samo.. Tez go nie czuje :((( i dlatego mam orgazm tylko wtedy jak mnie piesci oralnie.... Ale widze ze nie tylko ja tak mam. Czuje go tylko na poczatku i od tylu troche bardziej... ale ogolnie to nie mam jakiejs superprzyjemnosci i szybko mi sie nudzi... ;(( Jak moze mi sie nudzivc stosunek z mezczyzna ktory dziala na mnie jak nikt nigdy wczesniej!!?? ;(;(;(

Gość Mucha najlepiej wibruje
Czesc to ja Maniek wrocilem juz z Holandi i zamierzam znow wrocic do wspolnej pracy u Brudasa narazie siedze w domu i patrze z mama i tata na sejm oraz sie intensywnie trzepe juz mnie nawet reka od tego zaczela bolec to Herflik mi doradzil bym zlapal muche urwal jej skrzydla obwiazal sznurkiem pod napletkiem i mucha ta bedzie wywolywac wibracje i nie bede musial uzywac reki. Wyprubowalem ta metode i faktycznie dziala jest prawdziwie odlotowa tylko ze czesto musze zmieniac muchy bo mi sie topia w spermie ktora mi wplywa pod napletek.

Gość ueee
U mnie identycznie jak u Anetiny, mo ze jestem bardzo ciasna. Troche smutno ale co robic faceta nie zamienie na zadnego innego :)

Gość Do manka z lublinca
Maniek jesteś jak rośiczka Maniek skoro napisałeś ze Herflik Ci doradził byś złapał muchę urwał jej skrzydła obwiązał sznurkiem pod napletkiem i mucha ta będzie wywoływać wibracje i nie będziesz musiał używać reki. Wyprubowales ta metodę i faktycznie działa jest prawdziwie odlotowa tylko ze często musisz zmieniać muchy bo ci sie topią w spermie która ci wpływa pod napletek. Wiec Maniek luju skoro topisz muchy w spermie pod napletkiem to jesteś jak rosiczka która również topi muchy w swych kwiatowych kielichach. Czyli jesteś drapieżnikiem podobnie jak ta drapieżna roślina pożerająca muchy. Czyli przyczyniasz sie do zmniejszenia ilości much przez co działasz pożytecznie podobnie jak ta rosiczka !!!

Gość ostry sex a poczujecie
kuurwa co za chorzy ludzie leczcie sie a wy kobitki jak nie czujecie kutasa w cipce to polecam ruchanko na ostro wtedy poczujecie szybki dymanko!!!!

Gość Maniek wez trzmiela lub bąka
Maniek spróbuj sobie włożyć pod napletek bąka albo trzmiela one bardzo silnie wibrują doznasz przy nich niezapomnianej rozkoszy i się obficie zalejesz nasieniem.

Gość Dzięki kolego za pomysł
Cześć kolego ! To ja Maniek miałeś racje z tymi trzmielami i bąkami zaraz jak podsunąłeś mi ten pomysł poleciałem na łąkę i w deszczu starałem się wyszukać trzmiela albo bąka ale znalazłem go dopiero nad ranem był wycieńczony i zmoknięty jak samsk**wysyn ale go w domu rozgrzałem pod lampa dałem mu polnych kwiatów z których pobrał nektar i nabrał sił. Następnie urwałem mu skrzydła i wsadziłem se go pod napletek. Trzmiel ten zaczął tak silnie wibrować ze po chwili odpłynąłem na maxa i wylałem z swego pręta pełno nasienia które nie było w stanie zatopić tego trzmiela ponieważ trzmiele są niezatapialne bo maja na sobie te natłuszczone włoski. Po chwili tak se napaprałem nasieniem na brzuch ze az spłynęło mi w okolice jajeczek i bokami zlało się po brzuszku na tapczan ale było watro. Aktualnie trzmiel odpoczywa w słoiczku w śród kwiatów podgrzewany lampą, jak sie posili i nabierze sił to znów go wsadzę pod napletek i przeżyje niesamowitą rozkosz. Jeszcze raz dzięki kolego za rade jeśli chodzi o te trzmiele i bąki !

Gość Larwy much będą się gięły
Maniek skoro stałeś się drapieżnikiem, który topi muchy pod napletkiem podobnie jak rosiczka w swych kwiatach możesz wykorzystać ich larwy do przeżywania pełnej rozkoszy. W przypadku gdy mucha utopi sie pod twym napletkiem może ulec zgnieceniu w czasie wibracji albo ze strachu wysrać ci jaja pod napletek, lub zostaną one wprowadzone tam w wyniku jej zgniecenia. Z jaj wylęgną się larwy, które penetrując przestrzeń pod twoim napletkiem będą dostarczały ci maksimum rozkoszy przez cały czas. Jak sie przekształcą w poczwarki to tez też będziesz odczuwał niemiłosierną rozkosz ponieważ będą się one gięły ocierając się o twoje wędzidło, a ty będziesz przeżywał chwile pełne rozkoszy. Po wylęgnięciu się z nich much będą one chciały rozprostować skrzydła ale naplet będzie im to ograniczał wiec zaczną intensywnie wibrować doprowadzając cie do szalu i w końcu nie wytrzymasz i siurniesz nasieniem i je zatopisz odczuwając przy tym przyjemna ulgę !

Gość dzika loska
o czym wy tu ku rwa piszecie- jestescie nienormalni czy jak?

Gość walenie koniora wzmacnia
pręcisko i ujędrnia jajca !!!

Gość nasienie na manik
Maniek !! jak bijesz konia 5 razy na dzien to popatrz ile ty marnujesz nasienia wszystko idzie w papier toaletowy i do kibla mnozac to przez 37 lat bicia konia załozmy ze sperme zaczałes wyrzucac z pręta w wieku 16 lat - najpierw ładowałes ją w majtki ale jak po dwoch latach ładowania jej w gacie zaczeła ci moczyc portki wpadłes na pomysł aby wycierac ją papierem toaletowym i spuszczac w kiblu nawyk sadzenia w pirzame tez chyba posiadasz czasami choc raczej ładujesz w posciel wczesniej pewnie robiłes to w przescieradło ale jak zobaczyłes jak strasznie zółknie od spermy zacząłes ładowac w posciel tyle ze robiły sie plamy na kołdrze i wpadłes na pomysł sadzenia na brzuch i przytrzymywania reką aby nie zleciało na posciel i biegiem leciałes do kibla i scierałes ja papierem toaletowym nasepnie szłes zbów do łozka i za godzine sadziłes niemiłosiernie w posciel ale miałes mniejsza ilosc nasienia wiec mogła wsiaknac do tego wydzielałes duzo gazow szczególnie po zjedzeniu chleba podgrzanego w mikrofali sadziłes w posciel i to wdychałes smrod był taki zeby siekiere zawiesił do tego rano na nowo biłes konia w wannie podczas kompieli sperme łowiłes i sprawdzałes jej lepkosc kutos ci sie krzywił od tego bicia na lewo bo biłes konia pewnie prawą reką chodziłes zapocony od tego bicia koniora podkoszulka ci zrzółkła a majty wybarwiły z lewej strony od tego nasienia!

Gość Mam sexy dojrzałą sąsiadkę
ma wspaniałe uda i krocze tylko by się w nią złoić ona się często sama zaspokaja pragnąc wtedy by jej jakiś chłopak posmyrał ma bujna wyobraźnie i silnie przeżywa orgazmy dyszy jak psiór i się zaspokaja ma już swoje potrzeby niedługo spróbuje wody z prysznica albo świeczki i ogórków jaj pragnienia w samo zaspokajaniu są coraz większe !!!! widać że lubi się samoodprężyć pocierając swoją łechtakę będąc sama w domu myśli o kopulacji jest odważna w samo zaspokajaniu samoodpręża się parę razy na dzień ma duże żądze i silne orgazmy i głośno jęczy w trakcie uniesienia !!!! rozkraczył bym ją i wąchał jej krocze i kazał bym się jej masować po pręcisku nagle bym zaczął sapać a mój pręt obficie drgając zapaskudził by jej dłoń ona by się podniecała mym dotykiem po moim pójściu zaczęła by się masować doszła by i samoodprężyłaby się na maxx !!!! ma niepohamowane żądze w samo zaspakajaniu się kocha odprężenie, a po każdej sytuacji stresowej musie się samoodprężolić ręką masując się po kroczu do oporu aż się w pełni samo zaspokoi !!! zawsze przed snem się odpręża pod kołdrą sobie masuję w kroczu i myśli o tym że robi jej to jakiś dojrzały mężczyzna a czasem np. młodszy brat lub młodszy kolega a ona jemu masuję i wspólnie odpływają z rozkoszy jak się odpręży to się odwraca na bok i idzie spać !!! podkrada rodzicom gazety typu: Naj, Przyjaciółka, Olivia i idzie do pokoju i je przegląda masując się po kroczu gdy znajdzie zdjęcia jakiś mężczyzn otwiera na nich najlepiej jak są w bieliźnie i wyraźnie odznaczają im się genitalia i dyszy na nich masując się i przeżywa parę silnych orgazmów wyobrażając że to oni ja tam pieszczą aż w końcu odpływa na maksa i odczuwa przyjemną ulgę !!! wpadła ostatnio na pomysł żeby przeglądać na necie zdjęcia z facetami w obcisłych szortach, dżinsach i bieliźnie i siedzi przed kompem i się masuje nieraz po 2 godziny przeżywając silne orgazmy co jakiś czas tak drży z podniecenia że aż całe krzesło drży i skrzypi a ona odpływa i traci świadomość mówiąc ale bym się tam wypieścił ale bym ci tam powąchał w tym kroczu jak się w pełni zaspokoi to zasypia!!! wie po co ma to dziursko więc korzysta z niego ile może nieustannie się podnieca aż sobie tam obtarła i jak sika to ją piecze ale jest pobudliwa i każdy dotyk wywołuje u niej silne podniecenie i prowokuje ja do samoodprężnicowania się !!! próbowała pobudzić kota który, właził jej do mieszkania przez balkon od sąsiada. Znalazła kawałek plastikowego patyczka z klocków lego i kotu do picki wsadzała delikatnie chcąc wywołać podniecenie u niego ale jedynie mu podrażniła bo kot nie był w okresie rui więc się nie wzniecił i nie zapragnął się zaspokoić erogennie ale ją to podnieciło bardzo mocno więc szczeliła ręka kota w d**e aż zawył z bólu i uciekł omało nie spadając z balkonu na dół poszła do pokoju i zaczęła się masować za chwile miał mokro odpłynęła ze sześc razy i położyła się spać na godzinę boją znużyło !!!! jak siedzi na mszy w kościele to silnie zaciska uda ponieważ nieustannie jej się chce i czuje tam takie podniecenie jak przychodzi do domu to dokańcza z finałem odpływa na maxx i dyszy jak psiór !!! sprowokowała psa sąsiada dwuletniego ratlerka który miał straszną ruję i non stop wskakiwał na nogę i stukał o nią by się odprężyć na max. Zwabiała psa do mieszkania i zaraz wlazł jej na nogę a ona patrzyła na niego i go jeszcze zaczęła tam dotykać ręką aż pies się ześluzował a ona się tarła ręką po kroczu, a pies łoił jej nogę w końcu tak odpłynęła że aż ją wygięło i tak strasznie jęczała a pies chciał się zapalić na jej nodze aż w końcu doszedł i się złoił na jej łydkę a ona się odprężyła jak nigdy i praktykowała to później bardzo długo bo strasznie ją to podniecało aż w końcu psu skończyła się ruja i nie miał ochoty na stukanie nanożne więc powróciła do starych praktyk samoodprężenia !!!! chodziła cała zapocona w prześmiergłej podkoszulce strasznie gazowała z śmierdzącymi gazami, majtki miała mokre bo non stop się tarła po kroczu chodziła roztrzęsiona co chwile się samozaspakajała miała podrażnione krocze, gdy sikała to ją piekło gdy się kąpała w wannie to się odprężała wodą z prysznica, który kierowała na krocze dyszała jak psiór i chodziła spać spocona i nieumyta. W szkole nie mogła się dobrze skopić wszystko jom podniecało zaraz po przyjściu do domu się samozaspakajała myśląc o chłopakach z kasy ze ja tam pieszczą !!!!