Panna_X 0 Napisano Czerwiec 8, 2007 :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agro 0 Napisano Czerwiec 8, 2007 Trzymaj tak dalej!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Panna_X 0 Napisano Czerwiec 9, 2007 I kolejny dzen sie zaczyna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Panna_X 0 Napisano Czerwiec 9, 2007 I sniadanko przelecialo .... bieluch ze szczypiorkiem ... a teraz robota aby spalic kalorie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Panna_X 0 Napisano Czerwiec 9, 2007 widze ze nie ma tu takich grubaskow jak ja co maja 50 kg do stracenia !!! :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Czerwiec 9, 2007 Witam:). Nie mam do zgubienia 50 kg. ale jeszcze przynajmniej 15. Czasami tu zagladam i patrze jak Ci idzie ,a widze,ze calkiem,calkiem.Trzymaj tak dalej,pozdrawiam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość truskawka5 Napisano Czerwiec 9, 2007 Czesc Panna X, gadalysmy niedawno na gg...Nie pisze nic na razie, bo jeszcze sie nie zabralam za odchudzanie:(( Jestem normalnie uzalezniona od zarcia... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ShaneW Napisano Czerwiec 10, 2007 pieknie ci idzie, meta co prawda dlaeko, ale nie jest nieosiagaln, grunt, bus wierzyła ze ci sie uda, bee Ci wiernie kibicowac....i mocno trzymac kciuki :)) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Panna_X 0 Napisano Czerwiec 11, 2007 witam wszytskie Panie :) i panow tez jesli sa tu tacy czasem .... nie bylo mnie troszke ... wsumie prawie caly weekendzik ... ale jestem spowrotem ... dietka nadal idzie ... Balbi --> a ile juz schudlas? ile udalo Ci sie ? jak ? i w jakim tempie ? opowiadaj mi tu ... raz raz raz .... truskawka5 --> a Ciebie moja droga to chyba udusze.... nie odzywasz sie do mnie na gg ... mialysmy jeszcze porozmawiac....mam nadzieje ze juz sie zabralas za jakas dietke ... i wcale nie jestes uzalezniona od zarcia ... nie mow tak .... ja wierze w to ze nie jestes ... jeszcze dwa tygodnie temu ja tez tak mowilam ShaneW --> wierze ze mi sie uda jesli tylko bede chciala .... a bardzo chce ... wierze w to Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kaniś 0 Napisano Czerwiec 11, 2007 Panna X...ja ponad pol roku temu mialam 50 kg do stracenia... ;) jestem mala 160 cm i dążę do ok 58-60 kg teraz waze 78,3 kg ..nie mam jojo kg lecą czasem wiecej czasem mniej tygodniowo ale lecą...nie wiem konkretnie ile chcę schudnąc bo uwazam ze jako chuda kobieta nie bede dobrze wygladała...wiec moze stanie na 65kg...jedyne co moga poradzic to...dieta ok 1200kcal duzo ruchu 0 napojów gazowanych i najwazniejsze pamietaj ze raz na jakis czas mozesz sobie pozwolic na słodkosci ;) nie ma bata lepiej zjesc 2 kostki czekolady gorzkiej co 2, 3 dzien niz potem rzucic sie na slodycze jednego dnia, polecam ABS 8 min na brzuch albo aerobiczna 6 weidera...stepper swietnie dziala na uda i tylek albo rower...cellulit szybko mi znikl jak codziennie procz cwiczen smarowałam sie serum wyszcuplającym eveliny..krem nie jest drogi...jakbys miala pytania to wal... ;) z chęcią poradze...w koncu mam pewien etap juz za sobą...i pamietaj DASZ RADĘ!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tupotek Napisano Czerwiec 11, 2007 ja bym chciała schudnąć 7kg ale tak samo ciężko zrzucić 7 jak i 50 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Panna_X 0 Napisano Czerwiec 11, 2007 kaniś --> a ja mam do Ciebie wielkie pytanko ... ile juz schudlas ? i ile wczesniej wazylas? tupotek --> pewnie ze trudno i 7 i 50 ... ale 7 w mniejszym czasie zwalisz niz ktos te 50 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kaniś 0 Napisano Czerwiec 11, 2007 wazyłam 106 kg jak zaczełam sie odchudzać...od pazdziernika zeszlego roku...dobrnełam do 84 kg w kwietniu zrobilam sobie 2 miesiace \"przerwy\" w sensie nie mialam tyle czasu na cwiczenia, wtedy to po prostu jadłam co 2 godziny zdrowo, co drugi dzien cos z luskusu czyli cos słodkiego np baton albo cos gazowanego...ale nic nie jadłam po 18! to juz stały warunek mojego trybu ;) przez 2 miesiace schudłam z tym trybem 2,5 kg, od zeszłego tygodnia wrociłam do diety i cwiczen i przez tydzien schudłam 3,3 kg na diecie 1000kcal plus ruch ..i dzis waga wskazała 78 kg Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Panna_X 0 Napisano Czerwiec 11, 2007 to pieknie Ci poszlo ..... wiesz tak zapytalam z ciekawosci .. wiem ze nie mozna sie sugerowa czyjims sukcesem i mowic sobie ona mogla to ja tez moge ... bo kazdy organizm jest calkowicie innny i kazdy inaczej reaguje na jakies tam bodzce Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kaniś 0 Napisano Czerwiec 11, 2007 Wiem ...ale ja poczytalam forum wyciagnelam kilka wniosków i sie tego trzymałam 1 to zakaz jedzenia po 18 2 jesc co 2, 3 godziny mam srednio 3 głowne posiłki sniadanie glownei biały ser i rzodkiewka albo płatki owsiane, obiad zrezygnowalam z ziemniaków makaronów na rzecz ryzu, chude miesko i surówka kolacja 2 kanapki lub zupa miedzy posiłkami na II sniadanie owoc na podwieczorek albo sok jednodniowy lub te 2 kawalki czekolady gorzkiej 3 chleb biały zastapiłam razowym zytnim 4 pije duzo herbatek ziołowych typu mieta, h.malinowa, czerwona zielona 5 jak jestem głodna a wiem ze to nie czas to woda niegazowana 6.cwicze poł godz rano i godzine przed snem zeby spalic kalorie z dnia...to co sie nie spali niestety idzie w tłuszczyk bylo ciezko i roznie myslałam ze padne kondycyjnie ale szybko sie przestawiłam :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Panna_X 0 Napisano Czerwiec 11, 2007 ja nie jem nic juz od godziny 16.00 ja tez wlasnie staram sie zapychac woda niegazowana jak wchodze do pracy to pierwsze co wode do lodoweczki wkladam sobie a za chwilke ide pocwiczyc sobie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Czerwiec 11, 2007 Hej Panna_X:). Na \" dietce\" jestem od okolo 26 kwietnia.Dietka w \" \" ,bo ja mowie na to zdrowe odzywianie i chce tak jesc juz zawsze. Staram sie stosowac metode Montignaca ale nie zawsze mi sie to udaje. Musialabym chyba dobrze przestudiowac ksiazke,aby wszystko zrozumiec:). Poprostu staram sie jesc zdrowe rzeczy ,trzy posilki dziennie,najlepiej o tych samych godzinach,nawet jak nie jestem glodna,to jem,zeby pozniej mnie nie naszlo,kolacja o 18 ,czasem mnie jednak cos najdzie,to chrupne sobie marcheweczke:). Staram sie codziennie cwiczyc okolo 1-1,5 godz,rowerek ,aerobik,brzuszki. Na poczatku kiloski polecialy ladnie,pozniej nastal zastoj ale teraz czuje,ze znowu cos ruszylo:), do dzisiaj zgubilam okolo 8 kg,wiem,ze to nie jest bardzo duzo ale mysle,ze lepiej wolniej,aby cialko mialo czas na zebranie sie w sobie . Zycze powodzenia,uda sie nam:D. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Panna_X 0 Napisano Czerwiec 11, 2007 witam witam dieta jakos mija ... siedze czytam o roznych dietach ... o zdrowych odzywianiach ...zmienilam cale swoje dotychczasowe zycie .... mam nadzieje ze to juz na zawsze... jestem pewna .... Balbi --> zobaczysz ze bedziesz jeszcze kiedys wazyla tyle ile sobie wymarzylas ... kazdemu sie udaje jesli tylko tego bardzo chce... jestem pewna . musze wprowadzic w zycie sobie cwiczenia ... moze 6 Weidera.... zaraz sie wezme za czytanie o tym cudenku .... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Panna_X 0 Napisano Czerwiec 12, 2007 Kolejny dzien zaczac czas.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sandrusia26 0 Napisano Czerwiec 12, 2007 Panno x------trzymam kciuki:) u mnie jeszcze jakieś 20 zostało...... bądzmy dobrej myśli:)to podstawa..naprawde uwierz:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Czerwiec 13, 2007 Hej Panno_X,co u Ciebie taka cisza? Pozdrowienia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Panna_X 0 Napisano Czerwiec 13, 2007 sandrusia26 --> jak narazie jestem dobrej mysli ... nawet bardzo dobrej ... to jedyne trzyma mnie przy zyciu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Panna_X 0 Napisano Czerwiec 13, 2007 Balbi --> a bo mnie nie ma czasem .... i zadko sie udzielam dzieta sie jakos trzyma nawet powiem ze bardzo dobrze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ja zrzucilam Napisano Czerwiec 13, 2007 tylko 20kg i trzymam wagę prawie 1,5 roku. Jem pieczywo, jem wszystko mozna powiedzieć. Oczywiście w 5 posiłkach i oczywiście bez szaleństw (bez cukru i słodyczy). Nie jem po 18.00 i choć nic a nic nie ćwiczę mogę pozwolić sobie na 1600-1900kcal. Założycielce życzę samozaparcia i zachowania zdrowego rozsądku - nie można odchudzać się całe życie - trzeba tylko na całe życie zmienić nawyki żywieniowe... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Panna_X 0 Napisano Czerwiec 13, 2007 ja zrzucilam --> witam Cie :-) a powiedz mi jak to zrobilas ze schudlas 20 kg i w jakim czasie to zrobilas? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nata47 0 Napisano Czerwiec 14, 2007 Panno X odezwij się do mnie na majla, mam pod nikiem.{cześć] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ewa77 Napisano Czerwiec 14, 2007 hej , no ja też nie narzekam na brak kilogramów lecz na ich nadmiar.Lustro to omijam z daleka , już tyle razy próbowałam sie odchudzać a jak już sie udało to puźniej było z nawiązką mam wrażenie że tyje doslownie po wszystkim.Chciałabum też zgubić sporo bo robi sie problem z wiązaniem butów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Panna_X 0 Napisano Czerwiec 14, 2007 Nata47 --> napisalam majla Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Panna_X 0 Napisano Czerwiec 14, 2007 ewa77 --> ja mam takie same problemy ... powiem ci ze staram sie z tym walczyc ... drugi tydzien juz walcze .... nie powiem ze kiedys nie walczylam ... ale teraz ..... nie chce juz wracac do przeszlosci ... mysle o tym co bedzie ... nie poddam sie ... dojde do celu ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Panna_X 0 Napisano Czerwiec 14, 2007 Narazie waga stoji w miejsu ... mam chyba jakis zastoj ... ale wkoncu cale zycie pracowalam na te kilogramy wiec teraz sporo czasu uplynie zanim je strace Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach