Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość orrro

Czemu nie wychodzi ma na serwisach randkowych?

Polecane posty

Gość orrro
to asekuranctwo jest wkurzajace ale pewnie tak asekuracyjne sa wlasnie te ktore są na tych portalach tak sobie, dla zabawy no a my mamy z tego taaaaaaaką zabawe ..poprostu tracimy przez was czas

Przeze mnie orro czasu nie straciłes bo mnie tam nie było :D Staram Ci sie tylko uzmysłowic pewna rzecz - nie wszystko ładne co sie swieci ;) Zaczniesz oceniać TYLKO wygląd i sie miniesz z tym czego szukasz ;)

do terefere> nie wiem o czym Ty piszesz. Chyba normalne jest, że na portalach randkowych ludzie patrzą przede wszystkim na zdjęcia. Chyba nie ocenisz intelektu danej osoby jak jej nie znasz. A żeby mieć chęć poznać, to musi Ci się kobieta spodobać. A kobiety to myślisz że myślą inaczej? Kiedyś jak miałem profil bez fotki, to przez pół roku żadna się do mnie nie odezwała. Jak wrzuciłem parę swoich zdjęć, to odzew od razu był. Nie jestem jakimś przystojniakiem, no ale do brzydali nie należę. I mam zdjęcia różne, nie pozuję do nich jak jakiś \"maczo\". Wtedy łatwiej kobiecie ocenić jak wyglądam naprawdę.

\"No bo jak wytłumaczyć fakt, że naprawdę śliczna dziewczyna ogłasza się na takiej stronie i szuka faceta? \" - o tym Gerronimo :) Ano o tym ,ze ta super hiper na zdjęciu , może mieć w rzeczywistości 20 lat i 30 kilo wiecej - albo to jej najlepsza fotka :) A w zalewie tych super - hiper giną te WARTE i wcale nie brzydsze ;)

Gość orrro
tia przedmowca ma duzo racyji a ja juz chyba ide, przewietrze sie

Gość orrro
jak zrobia sobie pare zdjec to widac mniej wiecej jak wygladaja naprawde ale niektore strsznie oszczedzaja na tych zdjeciach

A ja chłopaków będę broniła, bo też uważam, że zdjęcie na takich stronkach to podstawa. Gdyby mój obecny facet nie miał fotki to bym mu nawet nie odpisała. A tak to mi się spodobał, potem doszło do spotkania i od ponad roku jesteśmy razem. Dopiero jak zaczeliśmy się spotykać to poznawaliśmy swoje charaktery i to jest chyba normalne że każdy chcę być w związku z osbobą, która mu się podoba. Nie oszukujmy się. A co do tych bardzo ładnych dziewczyn które tam siedzą, to faktycznie w większości robią to dla zabawy, jak np, moja koleżanka. Ma faceta, jest naprawdę śliczna, ale sobie robi z facetów żarty. Głupie to, ale niestety czasem tak jest.

Dobra Panowie , ide juz sobie koniec dręczenia :D Docelowo myślałam o jednym - jesli chcesz kogos spotkac musisz sie spotykac , a jesli dziewczyna przeciaga w nieskończoność .... odpuść :) Znajdź taka która wie czego chce . I polecam mniejsze przywiązanie do fotek :) , bo nic bardziej mylnego.

Gość orrro
no czasem fotka myli fakt coz, czyli trza i z tymi co nie zachwycaja odrazu sie spotkac a nie tylko z tymi co odrazu sie podobują ale w ogole to beznadzieja na tych portalach a wydawaloby sie ze taks uper, tyle dziewuch

orrro napisał/a: \"ale w ogole to beznadzieja na tych portalach a wydawaloby sie ze taks uper, tyle dziewuch\" Heh, to taka parodia rzeczywistości, nieprawdaż? Jak i wszedzie trzeba oddzielac zarno od plew, powodzenia w łowieniu.