Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość notepad

Orkiestra _jakie ceny??/

Polecane posty

Gość notepad

Moja orkiestra zazyczyla sobie 3800 za dwa dni 5 osob w Czestochowie. woj slaskie. Mam jeszcze jedna skladajaca sie z trzech osob w tym kobieta i oni chca 2000 i nie wiem Mama mi mowila ze ci drozsi sa super i sprawdzeni a ci drudzy to nie wiadomo. Nie wiem co robic czy 3800 to normalan cena bo sie nie znam. Jak dla mnie to drogo jak cholera ale moze nie jestem zorientowana. pomocy, help ajuto

Ja mam orkiestrę za 1500 zł ... 1 dzień... 3 facetów. W naszych okolicach normalne ceny kształtują sie wokół 1500 - 2000 zł. 3800 zł to dla mnie strasznie dużo.

Nie no... za dwa dni 3800 zł to ok! Moja cena jest za 1 dzień i to troszkę po znajomości.

Gość notepad
no wlasnie ni inie wiem co robic bo szkoda mi tyle kasy ale z drugiej stroy jak ma byc dretwo i wszyscy sie schlaja i rozejda??

Ja mam orkiestrę tylko na pierwszy dzień. Na poprawiny planujemy nagrać fajne płytki. Maż ma duuuży sprzęt grający, wię nie będzie problemu. Może rozważ, czy napewno zespół jest konieczny też drugiego dnia...

Gość kupe hajsu
ja place 1300 za dwoosobowy. przeciez te 5-6 chlopa trzeba tez nakarmic, a to sie liczy jak od goscia weselnego. To tez wezcie pod uwage.

Ja płaciłam za 3 osobowy sklad za 2 dni grania 1200 zł ,woj.zachodniopomorskie.Naprawde świetnie grali. Szwagier płaci 2500 -szczecin,będa grali tylko na weselu ,skład 4 -os

Gość baśek
Napewno nie zapłaciło by dużo tym co grają w skromnych dwu,trzy osobowych składach,bo czasem kwoty jakich żądają to absurd,bez względu na umiejętności,profesjonalizm.W biznesie wszystko ma cenę nie za wszelką cenę.Przepłacić nie jest sztuką,sztuką jest zdrowa orientacja.Pytanie czy kwota 3800 za dwa dni wesela jest duża/kapela 5 osób/,więc powie,że nie...,dla jednych ...i dużo dla drugich.Myśli,że jak ktoś robi wesele /dwudniowe/ to liczy się z kosztami dni,a nie dnia...

Gość notepad
dzieki:)

kurcze to u nas zespół 4 osobowy w tym 1 kobieta i za jeden dzien biora 2250 a za 2 chcieli 2800.. My poprawin nie robimy tylko mały obiad dla najblizszych na sali weselnej kurde troche duzo to 3800 to jak za 2 dni wesela zawsze jak pytalismy sie o ceny to było tak do 2500 za 1 dzien +500-800 za [poprawiny woj mazowieckie radom...

Gość ja place
5000 za dwa dni: zespol 5 osobowy+ wodzirej woj. mazowieckie

Gość 12345.1
znajdzcie dobrego DJ-a,wezmie do 1000 i przynajmniej beda oryginalne piosenki a nie podroby

Gość baśek
Poprawiny /zazwyczaj od 16 do 1/ ...cena ?? połowa kwoty uzgodnionej za pierwszy dzień wesela...Zespól /cztery osoby w tym kobieta/,gdyby grał jeszcze na żywo...ho,ho,napewno konkurencja,dla "większych i mniejszych osobowo".Aż chce się pracować za taką kasę jak w mazowieckiem....widać mało kapel,a potrzeby duże..o czym pisze

Gość baśek
...lub jak kto woli napisał powyżej ktoś,kto wie dużo o mazowieckiem i o cenach..

Gość ja place
tyle za wesele graja dotad az beda goscie poprawiny od 14 do ostatniego goscia wiem, ze graja i bawia ludzi bardzo dobrze a za jakosc sie placi na orkiestrze nie oszczedzam

Gość 12345.1
u mnie gra gość w ciemnych okularach,ma harmonię,białą laske a na wesele przyprowadzi go wilczur z Palucha :)

Gość 12345.1
Duszę wągry przed lustrem i tańczę polkę z pluszowym misiem:classic_cool:

Gość do baśek
kapel jest duzo, z czego połowa to przyjezdne bandy z róznych wsi i osad podwarszawskich.:o najgorsze własnie jest to,ze te kołki z Pierdziszewa czy innych Kostomłotów graja za pół ceny,albo i jeszcze mniej.Pięc dni w tygodniu gmój przerzuca w tatusinej oborze a w sobote qrwa "pan muzyk" :o

Gość notepad
HAHAHAHHA dobre to bylo z gnojem w oborze. Wczoraj gadalam z gosciem z orkiestry i powiedzial zegraja juz 15 lat moge przyjsc na wesele gdzie beda miec i posluchac. I maja fajne ubranie cos w styla Al Capone:)

Gość baśek
Słuchaj wygo jesteśmy w uni i jak tak dalej będziesz myślał to tylko czekać jak zjawią się kapele ze wschodu...a twoje miejsce będzie np.w Irlandii,czego ci nie życzę bo to daleko i tam profesjonalizm to naprawdę mało,(tam trza wiedzieć co w trawie kumka).

Mój z tego co pamiętam 2300 za jeden dzień, skład 2 facetów i babka, ale grają bardzo fajnie. 3800 to chyba trochę za dużo, o 7000 już nie wspominając...

i to za 4 i pol godziny 😭.....jestesmy w trakcie negocjacji.... liczę, że do 4000 zejdą...

Gość notepad
To co oni daja za to 7000???? bo to chyba juz przesada. Napisz cos

Gość notepad
Moja orkiesrta gra na zywo z tego co pamietam maja perkusje, gitare basowa jakos jeszcze i cos tam jest tez wsrod nich wodzirej

Gość nadia244
nasi 1500 za dwa dni grania i są super naprawde- Opole