Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jwl

Jak najpiekniej wyznawać uczucia drugiej osobie?

Polecane posty

Jak najpiękniej wyznawać uczucia drugiej osobie? Chwile zamienić w cos niezykłego, niezapomnianego? .... jak wyznawac uczucia gdy ktos jest bardzo daleko? Jakie najpiekniejsze słowa użyć? Jak to wyznac by nie zostac źle zrozumianym? Topik o uczuciach i wyznaniach:) Zapraszam:)

Gość jestem kasia
ja jak bylam z moim na odleglosc to plakalam do sluchawki ze go kocham.

Jak najpiękniej wyznać mu uczucia? Zastanawiam się nad tym każdego dnia. Jesteśmy teraz daleko od siebie. Każdego dnia piszę mu coś innego poprostu co co czuję, to o czym myślę, to co mi się przypomniało, to co w nim lubię.

Pamietam jak moj kochany był dalekoo..przez pierwszy miesiac..to pisałam mu takie sonety miłosne..- a on - wrażenia z podrozy, z pracy..i tylko automatyczne powiedziane ,napisane \"kocham Cie\" .Potem juz było inaczej..;) Teraz kiedy juz jestesmy blisko..wiem,ze nie nalezy przesadzac. Wole kiedy zaskoczy mnie czułymi słowkami raz na tydzien..kiedy naprawde tego potrzebuje, Niz pisał czy mowił mi to codziennie. chyba nie lubie romantykow:P

Gość gadulinka
Ola Maj masz racje.Ja widuje sie z chlopakiem tylko w weekendy.Wysylamy sobie kilka sms-ow na dzien i prawie w kazdym na koncu automatyczne"Kocham cie",wypowiadalismy te slowa duzo razy i teraz jestem juz tak do tego przyzwyczajona, ze jakby stracily dla mnie znaczenie.Bardziej przemawiaja do mnie czyny, gesty, sytuacje w ktorych czuje sie kochana.U nas na poczatku bylo za duzo slow, za duzo wyznan i dlatego teraz nie robi to na mnie wrazenia.Dlatego nie ma co przesadzac.