Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sqsqs

Jestem załamana, bo mąż powiedział mi....

Polecane posty

Gość do ktos z daleka
jak ja nie cierpie takich gosci jak ty, pewnie byles beznadziejny i na takie bylejakie trafiales a teraz myslisz ze jakmasz troche kasy to bedziesz przebierac jak w ulęgałkach hahahah, szukaj sobie normalnej baby do domu a nie nastepnych kurwiszonków chlopie

Gość szowinistyczna świnia
Nie ma normalnych bab ,bo wy wszystkie kurwiszonki jesteście więc się nie wywyższaj szmato zafajdana :p

Gość do ktos z daleka
wez lepiej i spierdalaj swinio stąd tam gdzie twoje miejsce

Możesz niecierpieć takich jak ja. Szukałem drugiej połowy. Normalnie. Sercem. Za okazane serce otrzymywałem wyłącznie same kłopoty. Może masz rację, że jestem beznadziejny. Zamarzyło mi się, że znajdę uczucie. Jedyną rzeczą jaką kobiety w facetach kochają to jest KASA. A to że facet to też człowiek i potrzebuje miłości to już nie jest ważne. Liczy się KASA. Reszta? Reszta jest milczeniem...

Gość do ktos z daleka
nie osmieszaj sie, moze kasa sie liczyła dla tych twoich pozal sie Boze wybranek, przykro mi ze nie znalazles milosci, moze to nie wina ich tylko Twoja

do KTOś Z DALEKA....... Musiał Cię ktoś bardzo skrzywdzić że tak piszesz..... Wierz mi nie każda kobieta leci na kasę i nie każda szuka dawcy nazwiska... Myślę, że takie kobiety są w mniejszości. Czyżbyś poznał wszystkie kobiety świata, że tak uogólniasz....? Nie prosiłeś i radę, ale wyrażę swoje zdanie - uważam że nie powinieneś powielać błędów swojej byłej i mścić się w ten sposób na kobietach, bo po pierwsze -możesz skrzywdzić naprawdę niewinne osoby a po drugie -zniżasz się w ten sposób do poziomu kobiety, która tak Cię potraktowała, a przecież potępiasz takie zachowanie..... Więc nie zniżaj się bo wkrótce nie będziesz się niczym różnił od takich ludzi ....

Gość hmm..hmm..
ktoś z daleka może źle szukałeś swojej drugiej połówki. Patrzyłeś tylko na urodę, rozmiar biustu i wysokość szpilek. To nie dziw się że trafiłeś na taką. Może trzeba było wśród normalnych szukać.

A jak miał odróżnić normalną od nienormalnej? :D

Gość do ktos z daleka
no podobno nie jest głupi, ma dwa fakultety:P

Zgadza się moja wina. Mam typ urody taki że bez specjalnej charakteryzacji mogę zagrać rolę Quasimodo. Kiedyś zbyt mało zarabiałem i w rezultacie nie byłem atrakcyjny. Teraz nagle się odmieniło. Teraz, jak mam kasę to nagle jestm facet do rzeczy.. Ja już nie chcę nikogo dla siebie. Nie jest mi potrzebna druga połowa. Jak mam płacić to niech wiem, że usługa będzie wykonana z należytą starannością. Nie wierzę już w to, że kobiety potrafią kochać. O przepraszam, jest wyjątek Ja facet jest nałogowym alkoholikiem, to ma wspaniałą żonę, która nie odejdzie tylko jest z takim na dobre a właściwie na złe. Trzyma się jak rzep psiego ogona. Niestety, w alkoholizm nie popadnę. Po prostu nie znoszę nawet zapachu alkoholu. Jak zaczyna dokuczać mi samotność to albo dzwonie po kogoś do towarzystwa, albo sobie czuytam lub sluchawki na uszy i odpływam w zaczaroany świat muzyki. Kiedyś jedna wywaliła gły gdy zobaczyła, że jeden z pokoi jest zastawiony regałami z ksiązkami. Co jakiś czas uzupełniam, bo trzeba mieć co robić wieczorami. Bardzo dużo czytam. Nie mam zamiaru z kimś się wiązać. Bo znów po jakimś czasie będę odstawiony na boczny tor, jak stary wysłużóny wagon...

Chyba nie tak jak w tym kawale : Spotykają się dwaj kumple i jeden mówi do drugiego: stary ty jeszcze kawalerem jesteś? Drugi odpowiada: a bo wszystkie baby to kurwy i normalnej znaleźć nie można. Więc ten pierwszy mu doradza:to wejdź do knajpki i głośno powiedz - wszystkie kurwy wstać. Po jakimś czasie się spotykają i ten pierwszy pyta tego drugiego: i jak ożeniłeś się w końcu? A drugi odpowiada: no poszłem za twoją radą i w końcu się ożeniłem. Pierwszy : no i jak jest? Drugi : no wiesz nie dość,że kurwa,to jeszcze do tego głucha. :D

Gość do ktos z daleka
oj biedaku, jeszcze dzwonisz po kurewki na telefon, no tak dla ciebei nie ma juz szansy

lepsze kurewki na telefon,które zrobią co on zechce niż stała kurwa żona w domu ,która tylko pyskiem jaszczy zamiast go użyć do milusiego obciągania druta :p

Gość hmm..hmm..
xyzed jeśli się patrzy TYLKO na urodę, wielkość biustu, nogi itp to wiadomo że na normalną sie nie trafi. Głupie pytanie zadajesz. Więc niech się potem ktoś z daleka nie dziwi że laska wywala gały na półkę z książkami.

Gość tysz prowda
bo baby to chuje, a faceci to cipy

Gość hmm..hmm..
ktoś z daleka nie wszystkie kobiety siedzą przy alkoholikach. Ja swojego zostawiłam. Ale to dlatego że zła kobieta jestem bo powinnam poświęcić mu życie, dać się prać i wyzywać ;-)

Gość ale to jest wany temat
a masz sie przynajmniej czym pochwalic ? czy do tego ze jestes brzydki dochodzi jeszcze mały fiutek

hmm hmm a to ciekawa teoria bo znam ładne i normalne,a może mi się tak tylko wydaje? No teraz to już nie wiem :D

Gość LLafiryndaaaa
Panowie, jaki wysoki poziom obelg reprezentujecie, który świadczy o kompletnym braku porozumienia z płcią przeciwną, która Was olewa gętym sikiem i patrzeć na Was nie chce.... Rozumiem, że to jest jedyne miejsce gdzie możecie porzucać takimi obelgami, bo w życiu każda normalna kobieta kopnie Was w dupę i poszuka lepszego towarzystwa, które jak najbardziej na tym świecie istnieje marzcie dalej....

Gość hmm..hmm..
xyzed dlatego podkreśliłam to TYLKO Nie twierdzę, że wszystkie ładne dziewczyny muszą być głupie (przecież nie będę tak o sobie mówić ;-))

Gość LLafiryndaaaa
Wasze kobiety są odbiciem Waszego poziomu oleju w głowie a że jest wyjątkowo niski więc......

Do hmm..hmm.. Moja ex wcale nie była aż taka atrakcyjna. Ot, przeciętna. Potrzebowała nazwiska dla dziecka. Zadziałała przez dziecko. Na szczęscie córka okazała się mądrzejsza od matki. Za okazane serce oddała mi taką miłość, że szok. Właśnie miłość córki (bardziej pasowałoby pasierbicy) przekonuje mnie że było warto... ...................... A co do kobiet, to laleczki Barbie mnie nie interesują. Jakby sie kto pytał. A co do seksu... Jak ktoś twierdzi, że bez tej zabawy można żyć to tak jakby powiedział, że można żyć bez oddychania...

Gość rajkas
wychodiz jednak na to za faceci sa wredni..i tyle

Gość do ktos z daleka
haha i teraz tą swoją wymarzoną kasę na ktorej swiat stoi wydajesz na prostytutki, tylko pozazdroscic

Gość LLafiryndaaaa
faceci nie są wredni oni tylko dzielą się na 2 grupy: na tych co myślą: -> głową na szyi -> główką schowaną w spodniach Ci z grupy drugiej mają mentalność stada - typ kibica - bez przywódcy niczego nie zdziałają, głośno krzyczą i uprawiają marny, szybki sex oskarżając swoje kobietyy o brak orgazmu i brak sukcesów finansowych mając do czynienia z facetami z grupy pierwszej uważam, ze są wspaniali, o czym Ci z grupy 2-giej mogą tylko marzyć

przynajmniej może wybierać,a nie siedzieć przy jednej marudzącej dziurze :p

Chmurka***, ja po prostu teraz traktuję kobiety dokładnie tak jak sam byłem traktowany. Nic więcej. Nie spodobałem się na brudno (czytaj bez kasy) to na czysto staram się aby było bardzo trudno. ........................... A tak w sprawie alkoholika w domu. Taki facet musi się bardzo postarać, aby dostać wykop od żony. Musi łożyć maximum starń aby go żona wreszcie pogoniła....

Gość hmm..hmm..
szownistyczna swinia i nie musi się starać, wystarczy że zapłaci ;-))

Gość hmm..hmm..
ktoś z daleka niektórym żonom wystarczy jeden wyskok alkoholika by sie spakować, wynieść i wnieść pozew