Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pencja

Wolne kwatery nad morzem

Polecane posty

Szukam pokoje 2 osobowego z łazienką i TV (najlepiej jak byłby również z łożem małżeńskim;)) w Dziwnowie.. Bardzo Proszę o Pomoc. Pozdrawiam!:)

Gość WOZNIAK1
Pokoje w domku jednorodzinnym oraz mieszkanie w Kołobrzegu do wynajecia na wczasy . Zapraszam.www.oh5.ecom.com.pl

Gość jar-39
2 domki holenderskie do wynajęcia-jezioro,morze,Aqwa Park tuż,tuż.Okazyjna cena!Zwierzaczki do uzgodnienie.Tel. 0 507 079 216. ZAPRASZAM!

Gość jar-39
Zapraszam na stronę www.umarkarybaka-jezierzany.superturystyka.pl .Okazja ,że hej!

Gość jar-39
Zapraszam na stronę www.umarkarybaka-jezierzany.superturystyka.pl. Okazja,że hej!

Gość niechorzanka
witam, moi rodzice wynajmują pokoje w NIECHORZU. Piękna miejscowość letniskowa, kazdy znajdzie coś dla siebie- rozrywka dla młodych ludzi, którzy chca poimprezowac, ale tez dla rodzin z dziećmi. Miły odpoczynek dla ludzi starszych. Prowadzimy pokoje gościnne, pokoj z łazienką, tv i lodówką 40 zł za osobe za dobę, pokój z łazienka wspólną 35zl za os/ doba. Mamy piekny duży ogród gdzie moza pogrilowac, grać w piłke, plac zabaw, mozna bezpiecznie postawić samochód. www.naryniecka.republika.pl

Gość Botkat
Mamy jeszcze wolne miejsca w lipcu i sierpniu. Zapraszamy do Darlowa. Nasza strona www.bjanka.ovh.org

Gość ulma
zapraszamy: www.lieder.letnik.pl

Szukam 2osobowego pokoju w terminie od ok 4-6 lipca do 12lipca, w rejonie Ustka-Łeba lub Jastrzębia Góra-Władysławowo. Czy jest szansa na taki termin i w miarę przystępną cenę (prosiłabym o podanie jej)? Pozdrawiam i dziękuję z góry za info :)

Gość jar-39
Zapraszam na www.umarkarybaka-jezierzany.superturystyka.pl TANIO!!!!!!!!!!!

Gość Ania278
Szukam pokoju dla 2-osób, może być wspólna łazienka z innymi pokojami, w jakiejkolwiek miejscowości nad morzem na min. tydzień. Koniec lipca lub sierpień. W miarę tanio. pozdrawiam

Gość WOZNIAK1
Pokoik 2 osobowy w Kołobrzegu do wynajecia.Cena za pokoj 56 zł/doba za pokoj.Zapraszam.

Ustka, 300 m od morza. Do wynajęcie poddasze z łazienką i niezależnym wejściem oraz pokoje 2-4 -osobowe (spanie 2+1 i 2+2) ze wspólną łazienką. Zdjęcia i więcej szczegółów na stronie:www.turystyka5.zaplanujurlop.pl

Gość Dorota.K.212
Mam do wynajęcia samodzielne mieszkanie 2- pokojowe w centrum Kołobrzegu, blisko morza (ok.350m). Niedrogo, są jeszcze wolne terminy w lipcu i sierpniu. Kontakt: 500018056 (tylko sms), mail: kurajunior@o2.pl, gg:9225212. Zapraszam.

Gość guhu111
Napiszcie jaka cena za wynajem a nie tylko nry telefonów padajecie

Gość edycjaa
Podpisuję się pod apelem guhu111:) Ja sama poszukuję 2-osobowego pokoju z łazienką i TV w Rewalu lub Pobierowie w terminie 29.06-07.07.

guhu11, edycjana ... cena wynajmu za osobę, przynajmniej u mnie, zależy od wielu czynników. Wyższa jest gdy są to 2 osoby (np w pokoju 3-osobowym), niższa jak rodzina, wyższa gdy jest to 3-5 noclegów, niższa, jak ktoś wynajmuje na dłużej, mniej można zapłacić pod koniec sierpnia albo gdy np. wynajmujący na tzw. \"lukę\" w terminach i bardzo mu zależy by pokój nie stał w tym czasie wolny. Są też różne pokoje, z łazienką czy bez. Takie szczegóły podaje się na maila bo wtedy zainteresowany podaje konkretnie o co mu chodzi. Poza tym zdarzyło się już, że czytałam krytyczne uwagi innych wynajmujących komentujących np. zbyt NISKĄ, bo konkurencyjną cenę za wynajem. Nie dziwcie się więc, ze zwykle proponuje się kontakt mailowy czy telefoniczny. Pozdrawiam (mieszkam w Ustce :) ) Więcej szczegółów jest na: www.turystyka5.zaplanujurlop.pl

Gość kamirx
guhu111 - proszę podać e-maila, prześlę ofertę

Gość edycjaa
Podaję adres i proszę o ofertę. Interesuje mnie pokój taki jak napisałam i w terminie takim jak napisałam, dla dwóch osób. dziękuję i pozdrawiam edycjaa@gmail.com

Gość edycjaa
basiu12, przyjmuję Twoje wszystkie argumenty i przyznaję, że są przekonujące. Do Ustki niestety się nie wybieram, byłam w kwietniu, po raz chyba już 6 albo 7 i będę z całą pewnością powracać, bo uważam, że to jedna z piękniejszych nadmorskich miejscowości, jeśli nie najpiękniejsza. Pozdrawiam bardzo serdecznie i życzę udanego i upalnego sezonu, zresztą sobie również, szczególnie upalnego:)))

Gość Aga 42
Ja szukam czegos niedrogiego na sierpien...wszystko jedno gdzie byle morze i jakies normalne warunki bo mam 2,5 letnie dziecko....ja,16 latek i maluch....poradzcie cos ...nie mamy za wiele pieniedzy a dzieciom przydaloby sie zmienic klimat choc raz na rok...dzieki z gory....pozdrawiam

Gość weniu84
Poszukuję wolnego pokoju 2 osobowego dla mnie i dziewczyny w terminie od 5-8 sierpnia najlepiej w Ustroniu, Rewalu ,Pobierowie,Mrzeżynie , lub Niechorzu! Bardzo proszę o kontakt !

Gość weniu84
wolne kwatery nad morzem w terminie 5-8 sierpnia dla 2 osób!

Gość monja
Witam. Posiadam domek do wynajęcia nad morzem w Dziwnówku.Informacje monika@f-f.pl Pozdrawiam

Zapraszamy Państwa, przez cały rok, do odwiedzenia naszego obiektu w Jantarze. Jest to budynek wolnostojący, 2 kondygnacyjny. Dysponujemy pokojami 2, 3, i 4 osobowymi, z łazienkami , TV, lodówką. Obiekt znajduje sie 1200 m od plaży. Na miejscu można skożystać ze stołówki. Posiłki przygotowuje osdobiście właścicielka obiektu. Osoby, które chcą same przygotowywać sobie posiłki maja do dyspozycji aneksy kuchenne. Przy obiekcie znajduje sie duży, piekny ogród ogród z altankami, małym placem zabaw dla dzieci oraz grill. Dla zmotoryzowanych mamy ogrodzony parking. Ceny od osoby w pokoju: w sezonie (czerwiec, lipiec, sierpień) ? 35 zł - 45 zł poza sezonem (pozostałe miesiące) ? do 30 zł W naszym obiekcie chętnie widzimy również grupy do 45 osób Organizujemy imprezy integracyjne. mierzeja.com/wpis,3705,osrodki,64,Pokoje_Goscinne_VENUS.html tel 513-828-462

Gość para2026
Poszukujemy pokoju dwuosobowego, najlepiej z lazienka, cena do 50zl w okolicach MIELNA w terminie od 13 do 18 lipca;)

Gość jar-39
DOmki holenderskie nad morzem. Zapraszam na www.umarkarybaka-jezierzany.superturystyka.pl. Ceny do negocjacji!!!!!!!!!!!!!!!

Gość jaca85r
ja poszukuje noclegu na jakis weekend w sierpniu.najlepiej ookolice kolobrzegu lub gdanska.

Gość jaca85r
ja poszukuje noclegu na jakis weekend w sierpniu.najlepiej ookolice kolobrzegu lub gdanska.